Новата година вече е факт и през нея ще съм мама - няма как! еп.XI

• 18 932
  • 729
  •   1
Отговори
# 705
  • гр.В.Търново при моя любим
Миле,супер SunglassesДа си изкарате много хубаво,да се заредиш само с положителни мисли и емоции,за да може после много кураж да ми даваш Embarassed HugМного гушки на малката  Heart EyesИ не на последно място да се потрудите здравата с таткото ,за да ни зарадваш и изненадаш после Wink

# 706
  • Gone with the wind
Пуфлетка, стискам палчета да е фалшива тревога

Да се оплача от глупавата ми припряност - чистех си фугите и плочките по стените в кухнята с малка парочистачка. И тъй като уредът е малък, побира малко вода и съответно чистих на няколко транша, защото водата не ми стигаше. При едно от презарежданията явно не съм изчакала да изстине добре и като отворих капака да долея ме "лъхна" пара - дясната ми ръка е зверски зачервена и много боли, само компреси с лед ми помагат. Имах и малко "изгорено" на лицето, но слава богу кремчето, което сложих помогна и вече всичко е ОК с муцунката. Ама аз нали съм тъпо и упорито, сега съм се наканила и на банята, та да видим дали ще успея пак да се попаря  Rolling Eyes

# 707
  • у нас
Пуфетка- пази леглото и пий бонбоните. Praynig моля се всичко да е ок и точицата да си е там. Опитай се да не се притесняваш- това най-малко ти трябва сега Peace

ku4o слагай лед и остави банята Naughty може и малко дефламол ако имаш под ръка. много помага и един мехлем от невен и понеже е с много приложения ако имаш вкъщи - сложи и от него Peace работата няма да избяга Simple Smile

# 708
Кучо, много неприятно! И аз бих те посъветвала като Томелиска да се обърнеш към Дефламола - много помага. Поне за моите изгаряния (от подобно естество) е бил страхотен лек.
Като по-мъчника изгарях от дезодоранти. Но изгаряния... яки изгаряния - едно лято ходех с бинтован врат, но толкова обичах зелена ябълка Blush (беше доста модерно Laughing). А при съвсем близка до твоята ситуация съм се горила от парата на фритюрник. От тогава не пипвам подобно нещо и в новата ни къща няма място за това. И без друго чистенето на самия уред е толкова ужасно.
Да ви споделя, че аз трябва да се занеса на гинеколог. Още нямам цикъл и положението вече, започва да излиза от нормалното, т.е. излязло е отдавна. А така не ми се ходеше по никакви лекари Confused. Последният ми цикъл беше на 11.12; отрицателните тестове от преди малко са два. Идната седмица (ако не ме изненада случайно гадната лелка) ще си запазя час в Щерев.

# 709
Кучо, дано бързо ти мине на лапичката  Simple Smile
Мен като ми гориха бенка ми дадоха бипантен за раната - помага.

Визи, как последен цикъл на 11.12 бе? На мен ми дойде 2 пъти от тогава - е то и моята е една бърза работа, като ме тресне на 22 ден откачам. Аз се боря за стабилизиране на 25 дневен цикъл.

Моят мъж се изнесе да гледа някаква кола (какво си е навил, че трябва да сменим нашата, която си е много добра, ама Овен, иди се оправи с него). Аз исках днес да обикалям бутиците, ама нали сме на село, трябваше да ме закара до градО, ама не му се ходело. Малко ме е яд, то сега са и големите намаления, ама пак ще прехапвам език.
Ще ходя след малко да забъркам една мусака с таратор за вечеря, дано ми мине.

Ети, почваш да ни притесняваш. Виж как висим тук и чакаме.

# 710
Етииииииии , къде си? Няма те цял ден, чакаме с нетърпение.

Кучо
, наистина добре са те посъветвали момичетата за Дефламола.

Визи, я по-добре иди по-раничко на доктор, защото наистина доста време го няма цикъла ти. А ти по принцип знаеш ли дали има О или не, засичала ли си я по някакъв начин?

Миле, браво много се радвам за вас, забелязвам, че често пътувате, за което ви се възхищавам. Хем разнообразявате и отпочивате. Heart Eyes

ТЕди, да знаеш, че Овен науми ли си нещо, няма лабаво. Mr. Green Sunglasses

# 711
СКОРО не съм ви писала.при мен вси4ко е ок ...има си ве4е нормален цикъл/след аборта/...на 23 01...и сега ве4е мойем да деистваме Rolling Eyes...НО ИМА ЕДНО ГОЛЯМОНЕ......защото скъпи дами от 3 дена има 39.5 температура и пиа антибиотици.......
е да кайем 4е не е добре да пиа антибиотици и да правя бебе ...нали
има опастност........
ПУФФЕТКА.....стискам ти палци мили4ка...дръж се

# 712
здравейте мисля че няма смисъл да се надявам кървенето пак започна и на всичкото отгоре имах и съсирек на хартията... Cryмисля да си починем малко с бебеправенето уморена съм психически вече

# 713
здравейте всички!!! направо не знам какво да ви пиша. Sad много се притеснявам.
при мен просто НЯМА промяна. днесе четвърти ден със зацапване- няма лелка, а нещо кафеникаво. откъм 4 следобед, както и вчера почва ниско долу тъпа болка, точно симптоми все едно че ми теква, но когато се проверя, едва малко кафеникаво петно на превръзката и то за целия ден! лошо ми е. обисновено като ми тръгне съм така два-три часа и обилно потича, а сега продължава вече четвърти ден. направих тест- отрицателен е...днес би трябвало да ми е втори ден от закъснението. тестът беше Шуър чек...
събота и неделя няма къде да направя кръвен тест. летя понеделник сутрин за чужбина и трябва да отсъствам 4 дни. опитах да звънна на стаменов, но не мога да се свържа. с клиниката също не успях, а и какво да им поискам- не е време ни за преглед, най-много да ми дадат но-шпа. от бременните- има ли някоя, която да й е зацапвало 3-4 дни преди положителен тест?
моля ви, дайте ми съвет!

# 714
puffleta , много ми се иска да те обнадеждя.Понякога сме много безсилни и нищо не можем да направим.Силни прегръдки от мен.
jdes, бързо оздравяване Hug
Етииииииии ....... Hug Писали сме по едно и също време!
С първата ми бременност бях така, кафеникаво зацапване, имах чувството , че всеки момент ще ми дойде.Не съм правила тест а направо док установи бременността ми след около 10 дни закъснение.
С последната ми тестът отчете едва на 4-ти ден закъснение, но пък зацапване не съм имала.

# 715
сега видях колко много от вас са се сетили за мен и направо се просълзих!!!! Hug много ви благодаря, вие сте ми като сестрички!
Пуфлетка, звучи ми ужасно това с прокървявянато, точно на фона на това, което говорех за себе си, но поне си говорила с доктор!!!!

# 716
  • Видин
Не съм чела много, но ...
Етигра, аз бях с кафяво зацапване докъм 10г.с. Обикновено то означава прогестеронова недостатъчност и се слага/пие Утрогестан/Дуфастон. Лично аз слагах и пиех Утрогестан до 12г.с, след което продължих с Дуфастон до 20г.с, защото бях прекалено слаба и по преценка на доктора го продължих. Ти приемаш ли някое от тези двете?
Пуфлета, съжалявам. Освен да лежиш и да се молиш не ти остава друго  Peace Братовчедка ми беше с кървене постоянно и в болница влиза няколко пъти, а сега малчото тича и дивее из тях  Praynig Стискам ти палци.
Момичета, много сте се отчаяли, я не така  Confused

# 717
Пуфи,  Hug Hug

Етигра, стягай куфарите и приятно пътешестване в Мадрид  Simple Smile. Не вдигай тежко и не се преуморявай, пък каквото е писано ще стане. И при мен го имаше онова кафявото на 21 ден, не ми се пише за него, не искам да го споменавам даже, но много ще съм благодарна ако някой е имал подобно и пише какво е станало. А за теста може да ти е рано.

# 718
  • Видин
Забравих - кафявото ми се появи преди да видя положителния тест (ама то нали е дълга история,някои от вас я знаят) и бях решила, че си ми идва менструацията, ама не би  Crazy Без абсолютно никакви други симптоми бях! И двете ми бременности започнаха с това кафявото и вече си знам, че най-вероятно и следващия път ще си го имам  Confused

# 719
здравейте мисля че няма смисъл да се надявам кървенето пак започна и на всичкото отгоре имах и съсирек на хартията... Cryмисля да си починем малко с бебеправенето уморена съм психически вече

ПУФФЕТКА....много съжалявам скъпа...знам какво преживяваш newsm45 newsm17 spoko...дано оба4е си от тези касметлиики дето кървят и раждат здрави деца.....но на мен доктора ми каза.....много ранният спонтанен аборт е в следствие на генети4ни смущения в една от клетките,които не позволяват развитиие на плодът...и не е задълйително да се повтори Hug

Общи условия

Активация на акаунт