Новата година вече е факт и през нея ще съм мама - няма как! еп.XI

• 18 947
  • 729
  •   1
Отговори
# 690
чиста кръв си беше newsm45 newsm45преди малко ходих да се видя пак и пак имах явно няма да е този месец до понеделник ще пия утрогестан и ще ходя пак на лекар,макар че не виждам смисъл май  просто ми идва проклетия цикъл след 2 положителни теста Peace

# 691
puffleta , мила - никакви лелки, никакви 5 лв hug Сега пазиш леглото, пиеш си хапчетата, които доки ти е изписал и никакви черни мисли  Naughty Само позитивизъм, моля те!  Hug
Етигра - къде се губиш с този тест... newsm78  Mr. Green

# 692
Леле, колко сте изписали  ooooh!

Ети, стискам ти много силно палци и ще поглеждам за новини от теб.

Аничка, много се радвам, че потърси второ мнение за твоя проблем и най-вече, че нищо ти няма  Hug Сега очаквам да размахаш теста с двете чертички  Hug Бтв, попаднах на един сайт за рейтване на лекари http://www.doktorite.com Можеш да се погрижиш "лекарката" да попадне там със съответния рейтинг и коментар  Peace

Виждам, че сте подкарали едни теми за работодатели ooooh! Аз да споделя за моя бившия ... Започваше да пие към 10.30 - 11.00ч. Няма смисъл да ви обяснявам, че след това от тоя човек адекватно поведение и отношение не можеше да се очаква. От горе на това имахме вътрешен правилник, подписан от всеки служител + шефовете, че не трябва да се идва в нетрезво състояние на работа, както и да се пие в работно време. Тук става въпрос за софтуерна фирма, а не за сервиз, гараж или строителна фирма (без да подценявам труда на тези хора).

Пуфлета  spoko Иди на лекар и без черни мисли, мила.

Последна редакция: сб, 30 яну 2010, 11:56 от buggy-->

# 693
Пуфлета,  spoko

# 694
Здравейте, кукли4ки  Heart Eyes Hug
Малкитеми племенници са у нас и нямам много време, но минавам да видя Ети, какво става ?!?!? Къде е + тест4ето  Mr. Green Whistling Hug
Пуфлетка Praynig се за теб , дано е малко и временно прокървавяване...нали видяха сак4е....зна4и няма лелка  Praynig Hug
За работата и работодателите и висшето образование ще ви пиша, 4е темата е много обширна и много паля  Close #Cussing out
Бъги, много благодаря за линка, ще се погрижа ей сега  Close много  Hug за теб и бебо  Hug Heart Eyes
На вси4ки ви  Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug
Касталия, много ме развесели с :
....ако до 3 месеца забременея, ще ви кажа името й , билките и кремчето  Mr. Green....

Това пък и то - 3 месеца  smile3506 Шшшш,алооо, другия месец те искам с две много ярко червени четички на теста  smile3521 , че да мога да те  smile3513 към отчетните  Mr. Green Пък дано повлечеш крачета!  Hug

Последна редакция: сб, 30 яну 2010, 12:28 от Emmanuelle

# 695
видяха но е толкова малко че даже не може да се измери Praynig Praynigмного ми е тежко момичета ,макар че доки каза ,че лигавицата ми е доста удебелена повече от колкото е необходимо за цикъл и накрая ми каза:я стига си се шашкала има жени ,които кървят до 3 месец и раждат здрави бебета Praynig Praynig Praynigдано наистина не се случи най лошото Hugблагодаря ви за милите думи

# 696
puffleta, с теб сме и стискаме палци!  baby_neutral baby_neutral baby_neutral Дано отмине скоро прокървяването. Наистина има доста такива случаи. Не се отчайвай! Ако трябва званни пак да док да те вземат в болницата за задържане!

# 697
puffleta, силно стискам палци!  Praynig
Пий каквото ти е изписал док и по възможност полежавай. След като е видял сакче, колкото и малко да е и след два положителни теста няма как да не си бременна. Много  Hug и Praynig Praynig Praynig
Звънни ако ще се почувстваш по-добре отново на док, обясни какво ти се случва. Друго е все пак да чуеш професионално мнение.

# 698
  • Бургас
puffleta лекаря е прав, има такива случаи, послушай го...  Hug

# 699
току що ми се обади доки да ме пита как съм и каза да се успокоя ,защото оплождане е имало със сигурност при наличието на такава лигавица Praynigи каза 4е ако плодното сакче е тръгнало да се отлепва утрогестанът ще му помогне,а ако евентуално се е отлепило тръгва менструация,която пък с този препарат ще се отложи...оф май доста объркано го написах,но главата ми е пълна каша.надявам се да ме разберете не съм на себе си направо..още веднъж ви благодаря за подкрепата Hug Hug Hug

# 700
  • гр.В.Търново при моя любим
Здравейте  bouquet

Пуфлета,мила стискам ти палци.Дано сакчето си стои на топло Praynig Hug

Ети,Теди Praynig Heart Eyes

Миле,ти и останалите стари муцунки много липсвате.Пишете по-често Heart Eyes

На всички хубав слънчев ден желая  Heart Eyes

# 701
Пуфи  baby_neutral Hug

Благодаря за подкрепата и милите думи на всички   bouquet
Много е интересно днес във форума, ама ще пиша по-късно, че трябва да се пазарува днес.

Ети, чакаме да се включиш с хубави новини!

# 702
Pufleta-не се напрягай Praynig Praynig Hug Hug
Eti-стискам много палци и за теб-хайде-чакаме те с добра вест fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
За работата и работодателите в БГ има много да се пише-аз също много се паля,и то най-вече за това,че не само некъдърници те "изместват"на уж реални конкурси-а и за това,че има толкова много мазници-повечето ми колеги са такива-чак понякого не мога да се начудя от къде толкова мазнотия и как го постигат #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Ще пиша пак-дано денят е пълен с добри вести!

# 703
  • На планетата Земя
Исенце-Писенце, толкова си мила, както винаги! Все се сещаш.

Ние сме от четвъртък на Велинград в един готин хотел. Малко бях притеснена, защото малката не беше съвсем здрава, когато тръгнахме, но сега е по-добре.

Хвърлям, когато мога по едно око и се моля за вас.

Пуфи, нека стане това, което е най-добре за теб.

Ети, и аз не съм те забравила.

Поздрави за всички!   bouquet

# 704
Пуфлетка, мятай ни нас на една страна и лягай! Много силно стискам палци кървенето да спре Praynig! Мисли положително, мисли само хубави неща! И недей да ходиш през 10 минутки да гледаш дали е спряло или не. Гушкам те и те чакам обратно с хубави новини Hug  remybussi!
Аз допреди малко бях без интернет - "някой" заплес е забравил да плати Mr. Green Laughing.
Етичка, какво става? Къде си? Всички сме с теб Heart Eyes!
Кучо, думи нямам за компетентността на служителите. Където и да е! Дано при сестра ти нещата се оправят по-бързо!
Катуолк, с правилно впечатление си останала. Мен примерно за много места ме спира това, че нямам книжка. Това лято съм се наканила най-накрая да изкарам, доброзорлем. Според мен е излишно за всяка позиция да има подобно изискване. Особено пък за такива, при които не се пътува или е веднъж годишно за някакво изложение.
Що се отнася до годините си спомням, че на едната ми бивша колежка снаха й/племенницата й (не помня Embarassed) кандидатства за работа в магазин за ламинат. Момичето на 36 години беше старо за продавач-консултант Shocked! Абсурдно е! Аз на моите малки години понякога си мисля още колко ми остава, за да успея да се пласирам на пазара и често се плаша от личните си разсъждения.
Между другото, когато кандидатствах за работа бяха неприятно изненадани, че съм омъжена, но без деца. Именно защото се очаква да бременея, излизам по майчинство и т.н.
Миле, Hug Hug!

Общи условия

Активация на акаунт