Тая надежда голяма, че скоро ще съм мама. еп.Х

• 21 786
  • 724
  •   1
Отговори
# 15
  • Бургас
Страхотна тема, Емануела  Hug
Момичета, поздрави за именните дни на вашите половинки и да пожелая на Кастиля да се обичат още много години с нейния любим   bouquet
Хайде, очакваме две чертички, те си знаят кои  Wink

# 16
  • Варна
Аника, прекрасна темичка, благодаря  Hug  bouquet

Ети, благодаря за подкрепата.  Hug Heart Eyes Не се шашкай, изчакай да видиш какво ще ти каже доки на 12-ти, ще стискам палци да ни зарадваш само с хубави новини.

Галинаник, благодаря ти мила, Hug Heart Eyes но няма смисъл да ме чакаш, а хуквай към отчетни, аз ще те догоня  Mr. Green

# 17
АНИКА.. Hug ПРЕКРАСНА ТЕМИ4КА
ето и от мен нещо                 нашите ангел4ета някаде ни 4акат....затова нека се оби4аме пове4е..и радваме на живота.Всяко хубаво нещо има своите изпитания.
Итова..от книгата е супер и  много вярно.Едно бебе иска там кадето ще живее 9 месеца да е спокойно и уюотно Laughingзатова трябва вси4ки да сме спокойни.ПРЕГРАщАМ ВСИ4КИ.Отивам да правя салати...4е голям купон днес.

Mного тояно и ясно казано! Peace Спокойствието и секса му е майката явно  newsm78

# 18
  • София
Айде и аз тук нищо че влизам рядко  Flutter
ох, момичета, хем съм се зарекла да не чета в проблемния форум много, защото ужасно се шашкам и разствойвам и ето на, пак го направих. четох, че неспукването на фоликул било някакъв гаден LUF синдром, който не бил лечим и нямало смисъл от друго, совен от инвитро...
но нали забременях веднъж по естествен път? дано да го нямам тоя синдром...просто...не знам какво да пиша, толкова се стреснах. но след като не се пука, трябва да има причина!едва ще дочакам 12-ти да поискам инфо от лекаря!!!
Етии не се шашкай мила и не си поставяй сама диагнози  Hug Аз съм с такава диагноза  Rolling Eyes Ама се примирих вече, а и не е толкова страшна споко, при нея поне има шанс за естествено забременяване  Party
Айде да е накъсмет новата темичка  Praynig

# 19
записвам се и аз в новата темичка, дано да се напълни с хубави новини  Hug

# 20
Честито на именниците и от мен!   bouquet

Сменям ника на по-приложен, нали ще се борим  Simple Smile.
За тази тема се въоражавам с пълен арсенал - овулационен микроскоп, тестове и други  Simple Smile
Ако до лятото не успеем - наесен на лечение в БГ. Няма 6-5 вече.

# 21
  • На планетата Земя
Здравейте, милички!

Желая много успех на всички в новата прекрасна тема!

И честит имен ден на всички именници!  Heart Eyes

# 22
  • Бургас
Привет!
Много положителни емоции и в скоро време всички към отчетени.

# 23
Ети, аз до колкото разбрах за да се съмняват за Луф синдром самото задържане и неспукване на фоликула трябва да е системно, а не при някакви единични случаи. Не се шашкай, спокойно  Hug

ТЕди, дано да ти е на късмет новия ник.

Тони
, знам, че ще пребориш ендометриозата.   bouquet

# 24
Девойки, незнам дали има някаква зависимост, но двата последни пъти забременях след усилено правене на коремни преси, бях решила и аз да стана като половинчо, дори аз си открих тази зависимост и викам гледай какво нещо тъкмо реша да стягам корема а той започва да расте Grinning.После някоя от вас беше пуснала линкче точно за това!
Ети,защо не пробваш Hug

Последна редакция: чт, 07 яну 2010, 19:06 от mari_rouge

# 25
Айде и аз тук нищо че влизам рядко  Flutter
ох, момичета, хем съм се зарекла да не чета в проблемния форум много, защото ужасно се шашкам и разствойвам и ето на, пак го направих. четох, че неспукването на фоликул било някакъв гаден LUF синдром, който не бил лечим и нямало смисъл от друго, совен от инвитро...
но нали забременях веднъж по естествен път? дано да го нямам тоя синдром...просто...не знам какво да пиша, толкова се стреснах. но след като не се пука, трябва да има причина!едва ще дочакам 12-ти да поискам инфо от лекаря!!!
Етии не се шашкай мила и не си поставяй сама диагнози  Hug Аз съм с такава диагноза  Rolling Eyes Ама се примирих вече, а и не е толкова страшна споко, при нея поне има шанс за естествено забременяване  Party
Айде да е накъсмет новата темичка  Praynig

ей КАТЕ,не се притеснявай...и на мен ми казахаааааааа....оо с тази еднометроза..никакъв шанс..само ин витро.И НЕшЕщ ЛИ КОГАТО НАЙ МАЛКО О4АКВАХ ХОП....за малко ,но успяхме сами..така 4е не му мисли.Забелязах една зависимост..колкото пове4е се ровим да търсим и знаем...толкова пове4е ..зле..по еваж.и вси4ко ще е наред  bouquet Hug

# 26
  • София
Честит имен ден на всички именници  newsm51
Аника темата отнова е много хубава, дано да се напълни с много  EFP   bouquet

Момичета имам едно въпросче моля помагайте. Днес бях на лекар и видя че имам доминантен фоликул с размер 21 mm (днес ми е 12 ден от цикъла дължина около 31 дни), при колко mm се пука фоликула, трябва ми колкото се може по точно защото сме с мъжки фактор и секс тези дни не върши работа  Embarassed По принцип овуто ми е около 15,17 ден от цикъла newsm12  love001

Прегръдки от мен Grinning

# 27
  • Бургас
Честит имен ден на всички именници  newsm51
Аника темата отнова е много хубава, дано да се напълни с много  EFP   bouquet

Момичета имам едно въпросче моля помагайте. Днес бях на лекар и видя че имам доминантен фоликул с размер 21 mm (днес ми е 12 ден от цикъла дължина около 31 дни), при колко mm се пука фоликула, трябва ми колкото се може по точно защото сме с мъжки фактор и секс тези дни не върши работа  Embarassed По принцип овуто ми е около 15,17 ден от цикъла newsm12  love001

Прегръдки от мен Grinning
Строго индивидуално е на колко мм се пукат фоликулите при всяка жена и по колко нарастват на ден,но моя съвет е секс през ден!

# 28
  • София
Иринка благодаря ти мила  newsm51, но досега 16 месец секса по време на овуто е през ден и нъцки нищо не става  Embarassed

# 29
Да индивидуално е при колко мм. се пукат фоликулите, обаче е прието ориентировъчно между 18-19 мм. до към 25мм. Моя например се пука на 24мм. Смята се, че над тези милиметри вече е прекалено зряла яйцеклетката и недостатъчно качествена. А самото нарастване зависи и колко съпътстващи фоликула има около доминантния. Средно нараства на ден с по около 2 мм. ако има по-малко фоликули, а ако са повечко може би с около 1-1,5 мм. на ден.
Та извода ми е: Djiji днес, утре и вдругиден, усилени опити. Успех   bouquet Hug

Общи условия

Активация на акаунт