Тая надежда голяма, че скоро ще съм мама. еп.Х

• 21 793
  • 724
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
Здравейте сладурани!  Hug

Мама Инка, честит рожден ден! Да си много здравичка, щастлива и усмихната!

Бенджи, благодаря миличка за подкрепата.  Heart Eyes

Ети, благодаря за закусчицата, невероятна е.   bouquet

Емануеле, стискам fingerscrossed да ни зарадваш утре сутринта.  Hug

И незабравяйте, че днес е петък ден на майстора  smile3558 Не се преуморявайте!

Полито86, честит рожден миличка! Много здраве, усмивки и поне едно пухкаво бебоче за следващия рожден ден!  Hug

# 46
polito_86 честит рожден ден  Hug желая ти всичко най- хубаво и според мен трябва да идеш на лекар  да види защо е това закъснение

# 47
  • София
Здравейте момичета  Hug
Полито честит рожден ден   bouquet Най-хубавия подарък за РД ти желая  Party
Ети ами ЛУФ-а е синдром, т.е. не се проявява всеки път  Rolling Eyes от 12 цикъла в година може един път да има ову и да стане бременност. И аз имам една спонтанна бременност завършала с аборт  Rolling Eyes Ама ову не бях имала от юни до ноември така че... Rolling Eyes след това един месец имах и така  Rolling Eyes

Хубав ден от мен на всички  Hug

# 48
  • у нас
Аника - страхотна тема отново Peace Стискам ти палци да не ти дойде

Полито- да ти е честит РД. Да си здрава и щастлива и скоро да се похвалиш с ++

Тия дни нямам много време да пиша но се случи нещо обезпокоително. Вчера си направих нов тест и излезе като първия- ясно видима но розова тестова черта. Вярно че преди да го направя за един час пишках 3 пъти, но доколкото знам шуър чек не се влия е от пишкането Tired от др. страна БТ си е същата Peace и признаците от преди това си ги има- гърди това онова... а тази сутрин получих и позиви за  Sick (въпреки че е много рано за тях Rolling Eyes) Започвам да се притеснявам обаче дали всичко е наред newsm78 Имам един тест , но ще го направя в неделя сутринта и в понеделник съм на лекар (най-вероятно), ако до тогава не се е случило нещо кофти Confused
Сигурно се питате защо не го направя днес - ами не върви да отида на лекар да го занеса и да кажа - това ми е теста от преди 4 дни и още нямам цикъл. Rolling Eyes каквото има да става ще стане. Надявам се само да е с положителен завършек Praynig

# 49
  • Габрово
Полито, честит рожден ден  newsm51! Да си здрава, обичана, усмихната. Не губи вярата и надеждата, че мечтите се сбъдват.

Томи, защо прави пак уринарен тест? Така само се вкарваш във филми. Най-ясно ще видиш какво става с кръвен тест през 48 часа. Така ще разбереш как нараства ЧХГ. Стискам палци всичко да е наред.
И лекарите уринарни тестове не гледат много много. Носила съм, казаха ми че след 5-тата минута нямало какво да му се гледа. Отиваш и казваш, че имаш положителен тест и едикакво си закъснение.

Последна редакция: пт, 08 яну 2010, 11:01 от ivap

# 50
  • гр.В.Търново при моя любим
Добро утро,момичета Hug

Мама Инка,честит рожден ден,да си жива и здрава и много,много щастлива  bouquet

Поли,честит рожден ден и на теб,пожелавам ти много любов и щастие.Не се отчайвай,нали лелката все още я няма..... Hug

Ети,мерси за закуската Simple Smile

ЕМАНУЕЛ,мила за теб повече от месец несъм пускала палчетата и вярвам че ще ни зарадваш съвсем скоро с една прекрасна новина Praynig

Томи,почивай си и не се тормози.Всичко ще е наред Hug

Визи и аз ще си изтегля книжката,въпреки че трябва да уча за изпити Mr. Green

Хубав ден ви желая момичета  bouquet

# 51
Добро утро!

Честито на рожденничките

# 52
Поли, Мама Инка,   newsm59 Пожелавам ви да сте здрави, тогава ще сте и щастливи, да сте обичани и винаги надеждата да е жива!!!  Hug Hug Hug

# 53
честит рожден ден на мама инка, пожелавам и много щастие, любов и здраве.Честито и на полито пожелавам ти  скоро да се похвалиш с положителен тест и  не се отчайвай мила.Томи на теб стискам много палци да знаеш ,ще се радвам много всичко да е наред. Praynig Hug

# 54
Привет и от мен!  Hug
Искам да БЛАГОДАРЯ на всички момичета за прекрасните пожелания (няма да ви изброявам поименно, че ще взема без да искам да пропусна някого) bouquet  Невероятни сте момичета...   Hug
Emmanuelle, темичката, както винаги е прекрасно оформена! Щом още нямаш лелка, значи надеждата я има!  Hug
Etigra, благодаря за закуската, мила   bouquet Добре ми дойде!
Мама Инка, честит рожден ден! Бъди зфрава, много усмихната и щастлива!  Hug
polito 86, честит рожден ден и на теб, мила! Пожелавам ти здраве,щастие и късмет да те следват навред! И не се тревожи, че теста е отрицателен, щом няма лелка - "бременна си до доказване на противното"  Mr. Green  Hug
Tommelise , всичко си ти е съвсем наред, мила!   Naughty Не мисли лоши неща, а само как ще ти расте коремчето и след няколко месеца как ще прегръщаш един сладък бебок  Hug

# 55
Момичета благодаря ви за хубавите пожелания мн сте години newsm51
мама Инка ЧРД!!  bouquet Мн здраве ,щастие,късмет и любовввввв
С теб сме на една дата   Heart Eyes весело изкарване!!!
Томми дано всичко ти е маред мила и накрая едно хубаво бебче Hug
Емануеле не помня от кога ги стискам палци, ама още няма да ги пусна!Успех мила Hug Hug Heart Eyes
За всички пращам мн  Hug Hug Hug Hug Hug

# 56
здравейте момичета честито на рожденничките с пожелания за всичко най най Hug Hug Hugаз сега се прибирам от доки и съм много щастлива,защото фоликулът ми се е спукал и тези дни се потрудихме доста Praynig Praynig Praynigсега остава великото чакане Hug Hug Hug Hug

# 57

4ЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на МАМА ИНКА и ПОЛИ
ТОМИ....не се притеснявай ще видиш 4е вси4ко ще е наред Hug thumbsup

аз съм на една голяма 4аша с кафе...4е снощи такъв купон...и после моми4ета Crazyтака се отдадохме на luvbed luvbed..4е накрая Rolling Eyes fertilization....пуснахме природата да си действа сама.Хи4 няма да му се пазя......4увствам се добре и това е.....каквото ще да става.6 години зор......сега да се паза Rolling EyesТрудно ми е малко да изброявам имена..но прегращам вси4ки силно  bouquet

# 58
Emmanuelle  миличка благодаря ти отново за хубавата тема Simple Smile
Аз съм си тук и ви чета редовно  Hug но имам работа и ми е трудно да пиша сега.
иначе при нас няма промяна .... изпуснахме важните дни .... и нали трябва да повтарям хормоните /но незнам дали ще мога скоро да отскоча до София/ ... така че за сега се оставям по течението Simple Smile натиснали са ме и други лични проблеми ....

До скоро милички .... целувам ви всички  Hug Heart Eyes

Честити рожден ден на polito 86 и Мама Инка   bouquet

# 59
здравейте момичета честито на рожденничките с пожелания за всичко най най Hug Hug Hugаз сега се прибирам от доки и съм много щастлива,защото фоликулът ми се е спукал и тези дни се потрудихме доста Praynig Praynig Praynigсега остава великото чакане Hug Hug Hug Hug
Имаш силно стиснати палчета  fingerscrossed от мен  Hug и дано чудото се е случило този месец  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт