Тая надежда голяма, че скоро ще съм мама. еп.Х

• 21 808
  • 724
  •   1
Отговори
# 60
благодаря ти Hug Hug Hug

# 61
здравейте момичета честито на рожденничките с пожелания за всичко най най Hug Hug Hugаз сега се прибирам от доки и съм много щастлива,защото фоликулът ми се е спукал и тези дни се потрудихме доста Praynig Praynig Praynigсега остава великото чакане Hug Hug Hug Hug
Имаш силно стиснати палчета  fingerscrossed от мен  Hug и дано чудото се е случило този месец  Praynig
Hug Hug Hug
Джеси щом има любов и желание няма какво да говорим,всичко др е късмет,пожелавам ти го от срцееее Hug

# 62
Здравейте момичета!
Мама Инка, Поли  newsm59 Да сте живи и здрави и много, много щастливи!

# 63
  • Bulgaria
Ооооо, каква хубава темичка  smile3521 newsm51
Аничка, перфектна както винаги   bouquet Дано да е най-късметлийската досега и всички да видят две чертички  Praynig   Praynig  Praynig
Tommelise не се вкарвай във филми, всичко ще е наред, ще стискам палци за прегледа в понеделник  Hug
polito_86  newsm59 , много здраве, щастие и сбъднати мечти, и най-вече  newsm32 newsm32 newsm32
puffleta, Джеси стискам ви палци да не дочакате този месец, както и на всички останали ловуващи  Hug Heart Eyes

# 64
puffleta, стискам палчета чудото да е станало.  Hug
Прегръщам ви всички  Hug Hug Hug

# 65
  • Варна
Здравейте красавици Hug Heart Eyes Hug
Благодаря за пожеланията - да ви се връщтат стократно Heart Eyes

Напоследък се отдадох на празнуване, а сега и на работа, че се е понатрупала и нямах много възможност да ви следя, но обещавам да наваксам Simple Smile

Да се почерпите за мое/наше  Blush здраве

ЧРД и на Поли!  bouquet Дано скоро и ти си щастливо очакваща Hug

# 66
Здавейте момичета мога ли и аз да се присъединя към вас. Ние с мъжа ми опитваме за второ бебче вече 3-4 месеца. и се надявам този месец да стане вече   Peace

# 67
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПОЛИ И МАМА ИНКА!!! МНОГО ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ И ЛЮБОВ ВИ ЖЕЛАЯ!   bouquet  bouquet Hug Hug
При мен е "Пълна лудница"  hahaha ужас е, но няма как....
Връщам се да работя и във всяка открадната свободна минута да пиша курсова работа.... Embarassed Shocked

# 68
.Маги. , добре дошла сред нас! Пожелавам ви това да е вашият месец!

# 69
  • Русе
Мама Инка , polito_86, чрд! Пожелавам ви здраве, щастие и много усмивки!

# 70
Здравейте и от мен! След един неуспешен опит и доста отлагане след него/повече от година/ реших, че е дошъл момента отново да опитам да имам второ детенце. Темата е страхотна и ще се радвам да участвам в нея. Дано в скоро време всички сме в отчетната темичка.

# 71
момичета забравих да ви споделя снощния си сън Peaceсънувах,че раждам момиченце Embarassed Embarassed Embarassedв съновника пише ,че ако сънуваш, че раждаш скоро те очаква бременност Rolling Eyesдай боже наистина се сбъдне Hug Hug Hugвсички ви

# 72
момичета забравих да ви споделя снощния си сън Peaceсънувах,че раждам момиченце Embarassed Embarassed Embarassedв съновника пише ,че ако сънуваш, че раждаш скоро те очаква бременност Rolling Eyesдай боже наистина се сбъдне Hug Hug Hugвсички ви
стискаме палци  Laughing дано да се сбъдне този сън скоро  Hug

# 73
Дано, дано, дано  Praynig
Аз сънувах същия сън на Бъдни вечер срещу Коледа и го приех като знак от съдбата  Wink  Crazy

Забравих да ви се похваля, че вчера бях на гинекологичен преглед (първи) след спонтанния аборт и доки ми каза, че съм се възстановила повече от перфектно, макар и да е минал само месец и половина от тогава. И ми каза, че може и още от сега, но най-добре от март месец да се захващаме с бебеправенето  newsm44

.Маги. и EliK welcome

Последна редакция: пт, 08 яну 2010, 17:03 от kastaliq

# 74
puffleta, дано сънят ти много скоро бъде реалност.
EliK,  welcome

Общи условия

Активация на акаунт