Тая надежда голяма, че скоро ще съм мама. еп.Х

• 21 811
  • 724
  •   1
Отговори
# 75
и тоя месец няма да ме бъде  #Cussing out
коледно чудо при нас няма, нещо почва да ми се изпарява оптимизма; на 20.02 съм на преглед и мисля да си поискам изследвания, това "think positive" вече няма да го бъде....
време е за по-сериозни мерки

# 76
и аз си чакам моето чудо  Embarassed искам си пак малкото ангелче,което загубих в началото на септември 2009 Cry
успех на всички Praynig Hug  bouquet

# 77
Tеди  и sadra80 - искрено ви пожелавам чудесата ви скоро да са прегръдките ви, както и в прегръдките на всички останали, искащи бебчета момичета, тук  Hug   bouquet  Praynig

# 78
Честит рожден ден и на теб Поли, не се знае подаръка може да се скатава и да го получиш с малко закъснение. Нали знаеш, докато няма лелка  Wink

Маги, EliK  welcome Обаче не се задържайте много Simple Smile

# 79
  • Видин
Ех, изпуснах ви пак  smile3544
На новите бремелинки честито! Лека и безпроблемна  Hug
момичета забравих да ви споделя снощния си сън Peaceсънувах,че раждам момиченце Embarassed Embarassed Embarassedв съновника пише ,че ако сънуваш, че раждаш скоро те очаква бременност Rolling Eyesдай боже наистина се сбъдне Hug Hug Hugвсички ви
Аз споделих в предишната тема.Сънувах, че раждам момчета близнаци и скоро след това видях положителния тест ... което беше шокиращо...както вече знаете  hahaha Joy
Влизам набързо да ви пожелая много хванати яйчица -
Целувам ви

# 80
това няма да е и моя месец  Confused
имам пмс, ометох всичкия шоколад, а и вече ми е време за гадината.

# 81
  • ул. "Мечтание"
имам пмс, ометох всичкия шоколад, а и вече ми е време за гадината.

Абе и аз имах същите симптоми преди да видя двете чертички, та докато не видиш лелята нищо не е сигурно!  Mr. Green

# 82
така е, надеждата умира последна  Wink
но правих тест и е отрицателен, а при предишната бременност теста ми отчете доста рано  newsm78 и сега си мислех, че ще е така.

сега ще чакам гостенката (дано да не я дочакам), и от другия месец почвам с тестове за овулация и мерене на бт.

# 83
  • ул. "Мечтание"
То и теста не е миродавен, споко!  Peace
В смисъл, че на този етап може да има бременност, но теста да не го засече. Не увисвай нос! Hug

# 84
много е мило, когато някой ти дава надежда  Heart Eyes  Hug
дано всички бьрзо сбьднем мечтите си  Peace

# 85
polito,  nbirthday  party023 mного здраве, любов и най-скъровената  ти мечта да се сбъдне съвсем скоро- пухкаво бебче!весел празник  Hug   bouquet
Мама Инка,  newsm59 Tada здраве, обич и много усмивки!  Kissing Heart
Маги,Елик, здравейте и скоро към бебешорските теми!  Grinning

Приятни почивни дни!почти за grinning039  Wink

# 86
  • Бургас
EliK и Маги, приемаме ви тук, ама за кратко  Mr. Green Heart Eyes

Честит рожден ден на сладурките Полито и Мама Инка - пожелавам ви цялото щастие на света!!!

# 87
  • у нас
Ехооо има ли някой тук Hug добре дошли на новичките и бързо да се отчетете Wink
как сте сладурчета едно кафенце... успешен усмихнат и изпълнен с щастие ден Heart Eyes
(пиша с бели букви за да не излезе че вече досаждам.... теста ми от тази сутрин е мноооого положителен. Тестовата е по-наситена от контролата newsm44 много съм щастлива Heart Eyes)

# 88
добро утро и от мен момичета Hug Hug Hugмаи още спите къде сте?желажия една приятна изпълнена с много емоции събота

# 89
tommelise благодаря за кафенцето Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт