Тая надежда голяма, че скоро ще съм мама. еп.Х

• 21 829
  • 724
  •   1
Отговори
# 90
Добр утро!   bouquet
Аз 4ета за изпита, който е от 14:00, но имам 4увството, 4е вси4ко нау4ено е пълна каша в главата ми, а и метерията е суха статистика и е много сложно да я запомниш.....а резултатите ще ги даде другата седмица  Sick Shocked много ми е нервно .......... ooooh!
Хубав ден на вси4ки!  Hug  bouquet

# 91
  • Габрово
Добро утро!

Томи, това е страхотно. Вече е време само за усмивки.

Еманюел, успех на изпита. Знам, че ще се справиш  Peace.

# 92
Добро утро, прекрасни!  Hug
Томи, благодаря за кафенцето! И много се радвам за силно положителния тест   bouquet Кога щеше да ходиш на доки, около 15.01 или...  newsm78  Hug
Emmanuelle, стискам палци за изпита  Praynig Ама то винаги, когато си чел за изпит, ти е пълна бъркотия в главата, но в момемта, в който си видиш въпросите и ситуацията започва да се разчиства Simple Smile Успех!  Hug

# 93
  • у нас
Emmanuelle успех на изпита Hug

ivap много се радвам Party Simple Smile Simple Smile Simple Smile

kastaliq тамън сега обсъждам това с акушерка моя дружка и според графика на докторкта newsm78 или в понеделник или в четвъртък тази седмица Peace ако отида в четвъртък по мои изчисления щее  5г.с и 2 дни Peace

# 94
Добро утро то вече ще стане обед ,ама тук съм се заела да чистя и готвя че ще чакаме гости  Simple Smile

tommelise благодаря за кафенцето   ,Emmanuelle успех на изпита   Peace

# 95
Добро утро и от мен 
Томилис мерси за кафенцето.  bouquet
Аника успех на изпита  fingerscrossed

# 96
Здравейте и от мен.  bouquet

Аничка, успех на изпита, знам че ще се справиш.
Томи, да се похвалиш след прегледа при доки. Ще очакваме с нетърпение. И благодаря за кафенцето, изглежда страхотно.

И малко спам. Ама да попитам по знаещите Blush Натиснах в бързината някакви копчета на клавиатурата и аз не знам какви, обачеееее всичко стана ужасно голямо и в болд шрифт. Цялата ми страница на форума е с ужасно големи размери, бутони, емотикони, буквите докато си пиша мнението, даже ми се появи курсор да местя по екрана, защото не се побира всичко, а монитора ми е 22 инча, представете си за какво чудо става въпрос. Моляяяяяя помогнете, как да го намаля, че ще ми избоде очите. Какво ли не опитвах, но успях единствено да си го увелича още повече  ooooh! Praynig Praynig Praynig
Да поясня, че това е само във форума, всички останали страници са ми нормални.

# 97
Добър ден момичета,
Tommelise не е ли много рано за доки още? аз съм в 5г.с и 3д и по телефона доки ми каза че било много рано за преглед
каза ми също че е много рано да усетя каквито и да е било приззнаци за бременност освен умора.
малко се позачудих ама...
 newsm78

аз планирам посещение при доки на 20 дни закъснение т.е след 9 дни

# 98
Tommelise , дали в понеделник или в четвъртък, важното е на този етап да се види точицата и най- вече, че си е на мястото (в матката). А след още седмица, две ще видите и сърчицето  Praynig  Hug
LITA_ , ти като отидеш на доки с 20 дневно закъснение, може би направо и сърчицето ще видите  Two Hearts

# 99
БЕНДЖОЛИНА....СКЪПА,
МОЯТ компютър е на разли4ен език от англииски,но ще се опитам да ти обесня.наи-горе в ляво на странизата ти изписва ж кои саит си и по надолу,,,темата в която пишеш.Така.. на същото ниво..по към в дясно...има три написани думи4ки/PAGE...,ПОСЛЕ НЕщО КАТО ЗА СИГУРНОСТ,и за настроики..незнам как са на англииски.
ТАЗИ  PAGE..озна4ава страница.Кликваш веднъж.Отваря се един прозорец..и в него търсиш ZOOM..ИЗЛИЗА сруг прозорец с проценти и като натиснеш 100 например големината на страницата се нормализира.Така спрямо процентите можеш да си регулираш големината.ПРОБВАИ  bouquet

# 100
Ох Ждесика, много ти благодаря, намерих го във "Вю" (освен всичко друго ми изчезна и латиницата  Joy Joy Joy), голяма съм шматка ooooh!

# 101
Ох Ждесика, много ти благодаря, намерих го във "Вю" (освен всичко друго ми изчезна и латиницата  Joy Joy Joy), голяма съм шматка ooooh!

НИщО така ще пишеш само тук hahaha Laughing..пък и се надяваме таз година и в от4етени

# 102
Добър ден и от мен!

Томилис, благодаря за кафето.  Hug
Emmanuelle, успех на изпита, стискам палци!

Миналият месец цикълът ми дойде на 09.12., днес сме 09.01., тест все още няма да правя, понеже цикълът ми не е много редовен, но се моля чудото да е станало.  Praynig Дано да е този месец, защото след това две седмици ме няма (на очни съм) и така пропускаме месеца. Моля ви стискайте палци лелаката да не дойде!  Praynig

# 103

НИщО така ще пишеш само тук hahaha Laughing..пък и се надяваме таз година и в от4етени
Хихих да, аз и без това пиша само в този форум (бгмама), та не е болка за умиране. Само както казваш се надявам да сменим подфорумите  Praynig

Галка, стискаме силно палци  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 104
Gаlka имаш стиснати палчета от мен.
дано да видиш заветните чертички Simple Smile  само да ти кажа че при мен беше същото положението
мъжа ми замина на 19 дек. до тогава бебеправихме и след това щяхме да изпуснем 2 месеца.
но чудото стана!  

Общи условия

Активация на акаунт