Тая надежда голяма, че скоро ще съм мама. еп.Х

• 21 832
  • 724
  •   1
Отговори
# 105
Galka, много силно стиснати палчета! Praynig Hug
Томилис, много се радвам, че си по-спокойна и чакаме още хубави новини!  Heart Eyes
Емануел, успех на изпита!  Hug

Two Hearts и слънчев ден!

# 106
Минавам само да видя как я карате  bouquet
Бързо вадете положителните тестове!
И малко пращец за късмет  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7Не съм ви забравила-чета ви тайничко Blush

# 107
Хващам си бързичко прашеццццццццц  Heart Eyes

Пебълс, как си. Имаш ли вече симптоми, на доктор ходи ли. Разкажи малко повече Heart Eyes Hug

# 108
цоп и аз под прашеца  Praynig

Бенджолина, LITA_, Sussann   Hug Hug Hug

# 109
xoп и аз под прашеца Hug Hug Hug Hug

# 110
Galka - силно стиснати палчета и от мен, мила!  Hug
Пебълс, ти как си? Кажи как върви бременността?  Hug

# 111
Добре съм,момичета,благодаря,че се интересувате  bouquet
В интерес на истината нямам никакви оплаквания / да чукна на дърво /,даже на моменти се притеснявам,че нямам неразположения EmbarassedЯвно карам лека бременност.Тази седмица се записах на ЖК - бебокът е цели 4см!Сега си чакам резултатите от кръвните изследвания и следващият преглед с нетърпение!

# 112
Много се радвам за теб, Пебълс  Hug
Пожелавам ти до края да ти е все така лека бременността и дай боже на всички ни първо по две чертички, после и по една лека бременност. Навестявай ни по-честичко и ни разказвай как вървят нещата при теб  Hug

# 113
Благодаря за топлото посрещане момичета! Hug
Това е първия месец, в който се опитвам да стана мама за втори път. Не знам дали ще се получи, и ако се получи бързо ли ще стане. На 34 г. съм, уж не е много, но все пак не е като да си на 25 г. както бях първия път. Малко ме е страх, защото края на 2008 г. забременях, но се оказа кухо яйце, което завърши с кюретаж. Дано този път имам късмет. Пожелавам късмет и на всички вас, които искате да станете мами - това е толкова хубаво, всъщност най-хубавото нещо на света!

# 114
Привет и от мен!
Бързо и аз под прашеца......
Честит празник на Мама Инка и Поли-на патерица!  bouquet
Да сте много здрави,щастливи и обичани-катао се чувстваме доре и нещата от живото изглеждат по-хубави.....
Elik-добре дошла и от мен! welcome-спокойно мила-няма защо да те е страх-всичко ще е наред newsm10
Ох-аз днес почивам и се разходихме с моето момче,така имах нужда....
Пожелавам хубава вечер за всички!

# 115
Благодаря за новата тема,Лейди Фрост радвам се да те видя тук. Simple Smile Скорошно забременяване на всички. preggo

stork-girl 1stroller stork-boy newsm32  ylinfant newsm30  ylinfant newsm07 newsm30 newsm07

# 116
 Shocked Shocked Crazy Crazyимам невероятно напрежени в гърдите Thinking...какво ли ще е този път Crazy Shocked Rolling Eyes #Crazy newsm78

# 117
 fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover дано да е това, което си мисля  Wink

на мен ми дойде ..... знаех си, че няма да е този месец  Sad

# 118
Tommelise, много хубава новина, но останах без очи, бе мило, докато прочета какво си написала  Joy

Shocked Shocked Crazy Crazyимам невероятно напрежени в гърдите Thinking...какво ли ще е този път Crazy Shocked Rolling Eyes #Crazy newsm78

Тук ми намирисва на нещо  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Та сега да сложа масата и аз, че вече си имаме собствен дом. И дай Боже да се нанесем скоро.

# 119
  • ул. "Мечтание"
Лейди Фрост радвам се да те видя тук. Simple Smile Скорошно забременяване на всички. preggo

Благодаря, да ти се връща!  Hug

Подправка,   action032

Ариел, честит ви нов дом!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт