Тая надежда голяма, че скоро ще съм мама. еп.Х

• 21 834
  • 724
  •   1
Отговори
# 120
Привет моми4ета!  Hug
Аз сега се връщам  ooooh! ooooh! Tired
Имам 5 и много се ядосах, не за друго,ами защото една шматка, която я знам каква е "у4енолюбива" и "съвестна" студентка изкара  на този изпит, за който аз у4их и писах курсови нощ и ден, при това много ми хареса като дисциплина и 4етох дори допълнителни материали, а тя си седи вкъщи, грам не у4и, на изпита преписва, а дори на работа не ходи, да кажеш, 4е е много ангажирана и затова не 4ете и има 6.....е не е 4естно  #Cussing out #2gunfire карай да върви..... Crossing Arms сори за глупостите, с които ви занимавам, но мъжът ми се сърди като му кажа това, смята, 4е не си заслужава да се ядосвам за такива неща, но не мога.... Confused
Галка, Джеси стискам ви палци, сладурки.  Praynig Hug
Пебълс Hug много се радвам за теб, мила!  Hug По-скоро за вас  Heart Eyes Hug
Ариел, 4естит ви дом! Скоро да го изпълните с много любов, здраве, мир и детски смях  Hug  bouquet
 Hug вси4ки до една и благодаря за пал4етата, знам, 4е сте с мен във вси4ко Hug Heart Eyes Hug
Лека и бебеносна!  Mr. Green Hug

# 121
  • гр.В.Търново при моя любим
Здрасти,мацки Hug

Ариел,честито за новия апартамент.Пожелавам ви там с много любоб да отгледате бебчето си и да заченете там поне още едно Mr. Green
Емануел,браво мила за това че си взела изпита.Ти как си,аз още ти стискам палци и се надявам Praynig

За всички много  Hug Hug

# 122
Emmanuelle, поздравления за хубавата оценка  Hug не си заслужава да се ядосваш на такива "ученолюбиви" колежки. И при мен има такива, но ... навсякъде ги има!
Ариел, честит нов дом!   bouquet
kastaliq, Emmanuelle и на вас ви благодаря за палчетата  Praynig Praynig Praynig Praynig
jdesika, дано да е това, което всяка от нас най- много желае  Praynig

# 123
Добро утроооо! Ето по едно кафенце от мене! Hug Mr. Green

# 124
добро утро и от мен Hugблагодаря за кафенцето къде сте момичетаааааааа  love001  love001

# 125
  • у нас
мммм кафенце Heart Eyes ами много ми се пие Embarassed ама минавам на безкофеиново Peace
сега хапнах едно портокалче са здравословен старт на деня Hug и днес релакс Crazy ако може така да се каже защото  newsm28 1ironing wash 1dishes  food002  newsm71  Whistling иначе последно- с докторката ще говоря този четвъртък кога да мина на преглед- тя да си каже мнението, но най-вероятно ще е след  20-ти Flutter тогава надявам се ще споделя вече хубави категорични новини Heart Eyes

# 126
  • Бургас
puffleta , всички спят  Flutter
Страхотно кафенце !!! Мерси, Лурдес.   bouquet
Arielle , честит нов дом, пожелавам ви много топлина и уют.
Емануела, петицата е стабилна оценка (казва ти го педагог, макар и непрактикуващ  Wink ) Вашия изпитваш толкова ли не разбра, че колежката е преписвала, аз мисля, че винаги си личи кой е чел и доплнителна литература и кой просто преписва или наизустява... Ох, аз мисля, че вече всички масово преписват, затова не се ядосвай, важното е, че знанието е в теб  Hug
Пебълс , дано и до края всичко върви така леко, пу пу пу  HugTommelise    bouquet
 Хайде, приятен неделен ден.

# 127
Добро утро, сладурани!  Hug
Томи, 4акаме си ги добрите новини и съм убедена, 4е ще ги 4уеш  Heart Eyes Hug
Катуолк, Иси, Галка, много благодаря за милите думи и стиснати палци!  Hug
Лурдес, мерси за кафенцето!  Hug
И аз запо4вам деня с портокал и кафенце, по друг на4ин не мога  Rolling Eyes (е плодът го сменям, но кафето НЕ!  Mr. Green ) Поспах си доста, 4е имах огромна нужда  Crazy от 2 седмици ставам в шест у4а и ходя на работа, та днес малко теглих една майан на вси4ко и поспах стабилно  Mr. Green след малко ще 4истя основно и следобед пак ще у4а и пиша  ooooh! Tired
Ина4е освен оби4айните ми всекидневни неволи нямам какво друго да споделя, освен, 4е още няма лелка  newsm78
Май про4етох из форума, 4е от дуфастона няма да ми дойде докато го пия, а след като го спра и есествено, ако не съм бременна  Mr. Green някоя знае ли нещо по този въпрос, защото аз го пия 4ти ден 3х1 и все още не ми е дошло, а тя ми го изписа до 18ти, т.е. до следващия ми преглед и явно не съм я разбрала.....помислих, 4е като го запо4на, ако не дойде до 2,3 дни зна4и не съм сама  Heart Eyes, а тя може да е имала впредвид 2, 3 дни след като го спра  ooooh! уфф, моля някой да ми обясни!   bouquet Hug
Извинямавам се за дългия пост, но покрай тези изпити ми е невъзможно да изложа мисълта си в по-малко от 10 изре4ения  hahaha
Хубав неделен ден ви желая!  Hug  bouquet

# 128
На мен док ми беше изписал прогестерон, който пак е на същата основа!Закъсняваше ми три дни, док ме гледа на ехограф и видя , че има някакво струпване на клети, изписа ми го точно по същата схема и ми каза, че ако има бременност ще продължавам да си го пия до 12г сед, а ако няма ще ми дойде цикала!На следващият ден теста ми за бременност излезе положителен , а след няколко дни видяхме и плоден сак.
Стискам ти силно палци и няма да ги пускам докато не ни зарадваш Hug

# 129
Ами и на мен така ми се стори, 4е каза....няма да навреди на бебето, ако има бременност и няма да дойде МЦ, а ако няма бебе ще дойде МЦ.....изписа ми го, защото не знае дали няма оплодена яйцеклетка, която пътува по фалопиевите траби към матката, която беше удебелена, то4но както когато 4ака яйцеклетка, за да я захване, но така изглеждала и като ще се отлющва, т.е. да настъпва МЦ и каза, 4е с дуфастона ще стане ясно....или ще дойде или няма  Heart Eyes но 4етох в тема, 4е трябва да се спре приема на дуфастона и тогава идвал или не МЦ  newsm78
Благодаря ти Мари  Hug
Между другото виждам, 4е пове4ето се затруднявате с новия ми ник.... Embarassed викайте си ми Аника, ако искате или Ема, съкратено от новия.....дълъг и заплетен е, но носи хубаво послание: от иврит Емануела озна4ава "Бог е с нас"  Praynig Heart Eyes затова го смених....викайте ми както ви е удобно  Hug

# 130
  • ул. "Мечтание"
На мен Много ми харесва ника ти, ЕмануелаHeart Eyes Много ми е красиво това име. И наистина, нека Бог е с нас!
Браво за добрата оценка. Не се ядосвай, знаеш, че си си я изкарала честно и почтено и съвеста ти е чиста! Дано да не ти идва заради бебенце!  Praynig

# 131
Добро утро сладурани Hug Позагубих се тея дни,но от толкова празненства нямам сили,но попрочитам да не изоставам де Blush Аз все още нямам лелка,страх ме е пак данаправя тест, че така се разстройвам, а пък иначе мн ме гризе и немога да спя newsm78 абе луда работааааа
Лурдес благодаря за кафенцето мила
Аника браво за изпита,бях сигурна,а и столкова палци няма как,важното е че си го взела не си ядосвай,но все пак когато е положен труд не  е приятно познато ми е  bouquet А по др въпрос не съм компетентна,но си имаш стиснати палчетааааааа EFP
Ариел честит нов дом,да е винаги пълен с усмивки и детски смях Hug
Джеси радвам се, че пак си с положителна нагласа,дано наистина да е  preggo
Томелисвсичко ще е наред сигурна съм,само спокойствие и да не се преумориш Heart Eyes Heart Eyes
LITA какво става с теб миличка,как си? Peace
Пебълс дано всичко върви все така добре,пу пу и от мен и доно прашеца ти подейства на всички ни Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Пуфлета,Барборанака,Бенджолина,Касталия,Галка,Исси,Лейди Фост,мама Инка и всички които изпускам хубав ден,мн стиснати палчета и  Hug Hug от мен

Последна редакция: нд, 10 яну 2010, 12:20 от polito_86

# 132
Добро утро!
Благодаря за хубавото кафенце.
При мен лелката още я няма, дано НЕ я дочакам.  Praynig Последните няколко сутрини ме боли глава  newsm78 даже вчера спях до 12 и 30, защото не ми се ставаше от леглото заради болките и така продължи да ме боли до 15-16. Днес отново  newsm78 newsm78 newsm78
Пожелавам хубав ден на всички!   bouquet

# 133
Лейди Фрост като видях аватара ти, се сетих, че отдавна си търся такъв- златен ключ , за аватар!Според евреите е символ за зачатието и на духовното!
Успех на всички , които не чакат!!!
Аз ще се включа в редиците ви официално, след два-три месеца!

# 134
  • ул. "Мечтание"
Лейди Фрост като видях аватара ти, се сетих, че отдавна си търся такъв- златен ключ , за аватар!Според евреите е символ за зачатието и на духовното!

Това не го знаех. Но общо взето символиката ми е подобна. Сложих го за да си напомням, че най-сетне съм открила ключа към себе си!  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт