Тая надежда голяма, че скоро ще съм мама. еп.Х

• 22 635
  • 724
  •   1
Отговори
# 135
Някой да почерпи с кафе? Аз работих съботно неделно до 4 сутринта и съм  Shocked, сега пак сядам

Емануеле, хич не се ядосвай на оценката. Важно е да не излезеш поредния некадърен теоретик от УНИ в което аз съм убедена, че за теб няма да се случи. И на мен ми се е случвало зубрачи да минават с 6, а аз с 5. Ама сега ако седнем да си говорим по темите ги слагам в малък джоб, а те няма да знаят даже какво ги питаш. На мнение съм, че трябва да разбираме и трупаме опит към знанията, сухата теория е опасно нещо.

Така.... аз вчера вечерта като ме изпраска една силна болка ниско долу, подобна на аборта и нямаща нищо общо с цикъл. Легнах за час и поотмина. На сутринта към 5 ч като приключих работата се отбих в wc  и ...зацапване. 9 ден от овулация и газенето на лука.

Разбира се нападнаха ме мрачни мисли за най лошото ама такъв виртуален шамар си отпрах, че забравям за това понеже вече имам опит с лошото мсилене. Може да ударете една  Praynig за мен. НЕ чакам на 20.

# 136
Тортуна Praynig Praynig Praynig  Hug
Благодаря за милите думи, много си права, мила Тортуна!  Heart Eyes Hug

# 137
Добро утро, добър ден!  Hug
Лурдес, благодаря за кафенцето   bouquet
Arielle - честит ви нов нов! Много скоро да го изпълните само с щастие, усмивки и много детски смях!  Hug
Emmanuelle - поздравления за взетия изпит   bouquet
Тommelise, ти до 20.01 изобщо ли няма да отидеш на преглед или...  newsm78  Hug
TOPTYNA ПIЛE Z_ПАN"(тортуна пиле жоапан) - овулация, газене на лука, зацапване, болка ниско долу...  newsm78...дано да е това, за което си мисля  Thinking  Hug

# 138
Добър ден сладурки....  bouquet
При мен веднага след аборта имаше МЦ..... затова аз реших да действам...нямям време за губене.Знам 4е ще стане..ако не този месец..то по нататък...затова отложих и инвитрото за към септември...да се потрудим сами/нали казват 4е въжможноста слет такова нещо е по голяма/4увствам се добре....и напред.
АРИЕЛЕ....4ЕСТИТ НОВ ДОМ
АНИКА...СПОРЕД МЕН НЕ СПИРАЙ ДУФАСТОНА..ЗА СЕГА
ТЕМЕЛЛИСЕ.....СИЛНИ ПЕГРАДКИ И КЪСМЕТ/знам 4е ще успееш да ни зарадваш с хубави новини  Kissing Heart

Абе какво стана с нашето моми4еnuclearbaby..ох и тя какво преживя .

# 139
Добър ден сладурки....  bouquet
При мен веднага след аборта имаше МЦ..... затова аз реших да действам...нямям време за губене.Знам 4е ще стане..ако не този месец..то по нататък...затова отложих и инвитрото за към септември...да се потрудим сами/нали казват 4е въжможноста слет такова нещо е по голяма/4увствам се добре....и напред.
АРИЕЛЕ....4ЕСТИТ НОВ ДОМ
АНИКА...СПОРЕД МЕН НЕ СПИРАЙ ДУФАСТОНА..ЗА СЕГА
ТЕМЕЛЛИСЕ.....СИЛНИ ПЕГРАДКИ И КЪСМЕТ/знам 4е ще успееш да ни зарадваш с хубави новини  Kissing Heart

Абе какво стана с нашето моми4еnuclearbaby..ох и тя какво преживя .
Само така Джесииии, с теб съм милаааа Hug Hug

# 140
здравейте момичета!
Напоследък не пиша много, но около мен е някаква лудница и в работата и вкъщи.
Да ви се оплача май се разболявам - едно ми е отпуснато, уморено. А и често ме боли коремчето ниско долу. Нечакаща съм за 16.01. и мисля че е рано за ПМС. Незнам какво ми става!  Rolling Eyes

Emmanuelle  честито за изпита!  bouquet

Успех с бебеправеното на всички! Целувки!  Hug

# 141
Барборанке, две от моите приятелки така  бяха объркали диагнозата ''разболяване'' с бременност Grinning Wink
 Аз вече си имам едно на ум някой от темичката като каже , ''че май се разболява'' Grinning и е нечакащ Hug
Стискам силно палчета и за теб Hug

# 142
моми4ета ,незнам дали вярвате..но дайте едно око тук
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=407745.45

одеве го даваха дори по КАНАЛ 1 ..и даваха и семейства с бебета след ходенето там

ето и това...
http://www.chudesa.net/?p=statia&statiaid=7007.....

# 143
  • Габрово
Кате-пате, честит рожден ден! От здраве и обич да не се отървеш, късмета да те връхлети и щастие да те озари  Grinning.

Ариел, честит нов дом. Да го изпълните с обич и детски смях.

Аника, браво за изпита.

# 144
  • Бургас
Кате,Честит рожден ден!
Да си жива и здрава,много любов и щастие ти пожелавам!

# 145
  • гр.В.Търново при моя любим
Кате-Пате,Честит Рожден Ден  bouquet

Да си жива ,здрава,много Щастлива и дано всяка твоя мечта,стане сбъднато желание Heart Eyes

Миле Hug

# 146
kate-pate,  newsm59 Здраве, щастие и пълна къща  newsm30 newsm30 newsm30

# 147
КАТЕ честит рожден ден!!!  bouquet Най-вече живот и здраве,мн мн мн любов и всичко останало,за което мечтаеш да ти се  сслучи Hug Hug Hug

# 148
4естит рожден ден и от мен Кате  с пожелания за всичко най най Hug Hug Hug

# 149
  • Русе
kate-pate, честит рожден ден! Пожелавам ти здраве, щастие и сбъдване на най-големите ти мечти!

Общи условия

Активация на акаунт