Тая надежда голяма, че скоро ще съм мама. еп.Х

• 22 644
  • 724
  •   1
Отговори
# 150
Привет и от мен момичета!
Чак сега смогнах да пиша-днес беше санитарен полуден-ама май се оказа и цял ден,,,ха ха  newsm62
Кате-пате,-честит празник да си жива и здрава и много щастлива!
Аника-честито за изпита и не се ядосвай -аз също много се паля за гупости и за неправдата ката цяло-ама няма смисъл наистина- newsm10,и друго на мен също много ми харесва новия ти ник-посланието което носи също!
Ariell-честит нов дом-нека е пълен с радост,уют и топлина!

Ох-аз да ви кажа ми е едно такова смотано,не се вглеждам прекалено в себе си-ама май нямам никакви симптоми-само ме наболява стомаха-ама може да е от колита...а този месец мисля че хванахме овуто- newsm12,по принцип деня на роднината е на 15,01-ако сме хванали момента-и ако утре направя тест дали ще покаже???? newsm12 smile3506
Извинявам се ако съм ви оттегчила-ама така ми се иска да се е получило-пък няма някакви по-странни неща и затова ви питам....-много искам да зарадвам моето момче,че сега е малко тъжен -нали търсим работа и е така унил...
Прегръдки и до скоро!

# 151
Кате, честити рожден ден и от мен!   bouquet Бъди здрава, много щастлива и усмихната, да се радваш и да те радват деца, внуци и правнуци!

Barborana^ - стискам палци да не дочакаш лелката  Hug
ideqiliana - успех и на теб, мила! Дано да сте уцелили момента и скоро да се похвалиш!  Hug

# 152
  • На планетата Земя
Катенце, честит рожден ден! Желая ти здраве! И искам да те видя щастлива! Още по-щастлива и усмихната!

Исси82  Hug

# 153
Иделиана мила,знам че нямаш търпение,но ако можеш изчакай поне до закъснение.Аз не чаках на 05.01 и бързах да направя тест и мн се разстроих като видях че е "-".Сега съм с 6 дни закъснение и мисля утре пак да пробвам.Така че, прецени дали да изчакаш,всеки организъм е различен!Има момичета им е отчело на първия ден ,др на десетия newsm78 Незнам какво да ти кажа, но е мн трудно когате се самонавиеш и после "-".Затова ти пожелавам успех, мила и дано се засечем в септемврийките  Hug Hug

# 154
Кате-пате, честит рожден ден!

Да си жива и здрава, всичко останало ще се нареди! Hug

# 155
mari_rouge дано се окажеш права!  Hug

Кате ЧРД да си жива и здрава!  newsm59

# 156
  • ул. "Мечтание"
Кате-пате, честит рожден ден!  Hug  bouquet Много щастие ти желая и да те радват прекрасни детски усмивки!

# 157

Ох-аз да ви кажа ми е едно такова смотано,не се вглеждам прекалено в себе си-ама май нямам никакви симптоми-само ме наболява стомаха-ама може да е от колита...а този месец мисля че хванахме овуто- newsm12,по принцип деня на роднината е на 15,01-ако сме хванали момента-и ако утре направя тест дали ще покаже???? newsm12 smile3506
Извинявам се ако съм ви оттегчила-ама така ми се иска да се е получило-пък няма някакви по-странни неща и затова ви питам....-много искам да зарадвам моето момче,че сега е малко тъжен -нали търсим работа и е така унил...
Прегръдки и до скоро!
И аз нямам симптоми, но силно се надявам да се е получило. Praynig Закъснява ми, но още не искам да си правя тест, страхме е да не остана разочарована. Ще изчакам още 5-6 дни и тогава евентуално ще направя тест. А до тогава всеки ден ще  Praynig да не ми дойде... Стискам палци за теб! Hug  Praynig

# 158
Galka,Poli86-благодаря за отзивчивостта!
Дано,дано да са се случили нещата! newsm17
Стискам палци силно и за вас! fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 159
Благодаря ви, момичета за хубавите пожелания!!!
Лейди Фрост, Emmanuelle, issi_82, Galka, puffleta, Tommelise, catwalk, polito_86, TOPTYNA ПIЛE Z_ПАN"(тортуна пиле жоапан), kastaliq, jdesika, ivap, Mileto, caritas, и всички останали, които съм пропуснала  Blush Hug Hug Hug По една голяма прегръдка на всички!!!

Кате-пате,  newsm59  

ideqiliana, дано се е получило този месец!  newsm30

ku4o ми се губи нещо  newsm78

Последна редакция: нд, 10 яну 2010, 19:44 от Arielle

# 160
не мога да се въждържа......

http://www.youtube.com/watch?v=J5-wQNXo_hM&feature=related

НЕКА..малко се порадваме...
     НЕКА ..малко си попла4ем...
     НЕКА ...малко поме4таем си...
......НЕКА.....МНОГО ВЯРВАМЕ....

ЗА ВСИ4КИ НАС,КОИТО ИМАМЕ,4АКАМЕ ,ЗАГУБИХМЕ И СЕ НАДЯВАМЕ....

# 161
jdesika  страхотно е клипчето!  bouquet  БЛАГОДАРЯ!  Разчувствах се!  Hug Hug Hug

# 162
jdesika, благодаря за кли9пчето, и мен ме разчувства!  Hug Hug Hug

# 163
Катенце, честит рожден ден, желая ти всичко най-хубаво да ти се случва и едно нещо най-вече  Heart Eyes

# 164
jdesika,страхотно е ,мила!Много се разчувствах!!!!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт