Тая надежда голяма, че скоро ще съм мама. еп.Х

• 22 647
  • 724
  •   1
Отговори
# 165
 newsm59 Честит рожден ден на Кате-Пате и от мен и сбъдване на най-съкровената ти мечта!
На всички останали момичета стискам палци да се похвалят скоро!  bouquet

# 166
Ema, честито за изпита. Всъщност петицата е много хубава оценка, не се ядосвай за глупости, момичетата вече са ти го казали. Дерзай   bouquet

Arielle, на вас честит нов дом и дано да се нанесете по-скоро. Тъкмо с бебчо ще сте на новичко  Heart Eyes

Всички не чакащи, да не дочакате. Praynig

Кате-пате, честит рожден ден, много здраве, щастие и благополучие. Само успехи, любов и най-прекрасния подарък, пък бил и той не точно на деня.  Hug

# 167
  • София
Кате-пате, честит рожден ден!  bouquet Пожелавам ти да се много усмихната, много щастлива и скоро да споделиш с нас най-хубавата новина!
Еманюел, не се ядосвай за изпита. Аз имам състуденти, които само шестици изкарваха, ама сега нямат свястна работа, докато аз къде с 5, къде с 6 - имам сравнително успешна професионална кариера. Утре ще гледат какво можеш, а не колко имаш на изпита.  Добре си се справила, това е важното.
Ариел, честит нов дом! Пожелавам да бъдете много щастливо семейство там!
Барборана и Тортуна, вашите оплаквания ми изглеждат като за двучертичкови тестове след седмица Simple Smile А гледам и други момичета не чакат - дано да има много усмивки и сълзи от радост, а лелката да е прогонена за дълго.
Миле, Неземната  Heart Eyes Hug Каритас нещо ми се губи...
Пебълс, с теб имаме разлика само около седмица Heart Eyes

# 168
  • Бургас
Кате пате, честит рожден ден и от мен, още едно козирогче, ей  Simple Smile Много здраве и щастие, мила, дано най-съкровените ти мечти и желания се сбъднат !!!
Тортуна, аз също съм за 20.01.  - тогава имам и рожден ден, така че приемам за подарък едни две чертички и ги пожелавам и на теб и на всички нечакащи тия дни.

# 169
Момичета аз се изгубих малко че бяхме на почивка, Швеция, студ, лед, бели мечки, лосове и такива работи  Mr. Green
Честит Р.Д. на Катето, да си най-обичана и желана, а в най-скоро време и бременна   bouquet
Не съм ви чела много назад че ако трябва всичко да изчета ще ми трябват поне 3-4 седмици  Mr. Green
Но видях няколко прекрасни новини
Мила Аника, Ема, мила Таня честито вземане на така важния изпит   bouquet
Ако не съм се и подвела най-сърдечни поздравления за Томелисе, прекрасни 9 месеца и здраво бебче на финала.

Аз съм все така с много тежка бременност и леки усложнения, но се борим, колкото ни е по силите, на лято да се радваме на наследник. Иначе на последния преглед Точица беше 4.3 см и имаме 3Д снимка на която дори се вижда как ни се усмихва  Heart Eyes
Приятно бебеправене на ловуващите и много положителни тесчета на чакащите!  Hug ви!!!

# 170
  • Бургас
Siiu , колко е хубаво, че не ни забравяш. Дано всичко с бремеността ти е наред и скоро отшумят неразположенията...

# 171
catwalk , от все сърце ти пожелавам да получиш така жадувания подарък за рожденния си ден  Hug Много силно стискам палци и няма да ги пусна, докато не кажеш, че си видяла двете чертички Simple Smile  Heart Eyes
Siiu , дано скоро неразположенията те оставят и да изкараш следващите месеци от бременността по най-прекрасния и лек начин!  Hug  Praynig

# 172
kate-pate, bdbaloni желая ти здраве, обич и най-съкровеното очакване- на бебе съвсем скоро!   bouquet  bouquet  bouquet  Hug
Ариел, честит нов дом! нека бъде изпълнен с любов,топлина и бебешки празници!  Hug
Сиу, силни прегръдки!  Hug дано скоро отминат неразположенята и да се радваш на нови рокли... с разстящо коремче! Wink

Успех на всички!

# 173
катенце, честит рожден ден на патерици!
дано бог прати мечтания подарък, а аз пращам много целувки, гушки и подкрепа в чакането!!!!
добро утро! да почнем понеделнишко със закусчица!

нещо ме боли глава днес, та сега ще хукна по колежките за нурофен...
уикендът беше много приятен! върна се от чужбина една приятелка, с която не се бяхме виждали 4 години!!!! навакссвахме в але-хауз за нейния имен ден...много е хубаво да отркиеш, че между приятели нещата не са се променили, или поне така ми изглежда сега!
Сиу, добре дошла след Страната на белите мечки! Simple Smile
на всички не-чакащи тази седмица- успех. аз утре съм на чичо доктор да измерим фоликула...и пак инсе...

# 174
Аничка, сега четох назад, искам да те поздравя с  взетия изпит! в крайна сметка, ще видиш, че оценките мног-много нямат значение - хората те питат каво си завършил, а не с колко- тия дребни гадости от разни нечестни и несправедливи изпитни истории се забравят...гледай си здравето и семейството и това е.
а пропо, не видях какво си писала, има ли две-чертички, нали трябваше към събота да се знае? Praynig стискам ти палци да има с какво да ни зарадваш!

# 175
Привет, момичета Hug
Честит рожден ден на Кате-пате, макар и на патерици  Hug
Емануела, честито за изпита, направила си най-доброто!
Siiu, радвам се, че наминаваш, на лято всичко изпитания ще са зад гърба ти и всичко ще е забравено само при вида на усмихнатото личице на твоето бебче Peace
Правих тест преди два дни - отрицателен. Не знам защо, но все още считам за меродавен цикъла си от преди абразиото 30 дни. А всъщност последните два бяха 40-44 дни. По тази логика трябва да има лелка около 15.01, т.е може и да съм подранила с теста. Надявам се... А снощи имах леко зацапване - капчица - две върху бельото. Помислих си - лелка, но днес няма нищо. А иначе нито признаци на ПМС, нито за бременност, нищо! Та съм решила да правя тест след 15-ти, ако дотогава нямам гости...

# 176
  • у нас
добро утро и от мен Hug сега се излюпвам Tired много ми се спеше и се наспах ама сега докато се разсъня отнесе 12 часа ooooh!
Siiu надявам се почивката да ти е донесла много положителни емоции и да се радваш на хубави спомени Heart Eyes

от мен приятен ден и до по-къно Hug

# 177
  • Bulgaria
Здравейте милички  Hug
Аничка честито за изпита, 5-ца е перфектна оценка, не се разочаровай така  Naughty  Hug Аз като се сетя колко изпити ме чакат и мен, а от притеснение не мога да прочета и един ред, та ще съм доволна и на 3-ка  Mr. Green
ideqiliana, Барборанаgalinanik, polito много сте ми съмнителни, чакам положителни тестчета от вас тия дни  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
На всички нечакащи и ловуващи - успех  Hug  Hug  Hug
Кате ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Много здраве, щастие, любов и сбъднати мечти   bouquet

# 178
Добро утро сладуркиии! Hug Hug
Аз вече съм с 7 дни закъснение newsm78 и утре пак ще правя тест.Сутрин ми е мн гладно,имам кофти вкус  и ме поболва корема, но мн леко от дясно.Мн налитам на киселоооо Crazy Ми май това е и нещо мн почва да ме съмнява ,но не смея да се навивам ,че после.....
Айде работливки и поспалани  Hug Hug лека и бебеносна седмица от мен и мн прегръдкиииии на всички  Heart Eyes Heart Eyes

# 179
здравейте и от мен момичета доста сте писали за 2дена ,кате честит рожден ден и от мен на патерици желая ти много любов и всичко най най,ариел честит нов дом , нека скоро да се изпълни с детски смях,емануела честито за изпита. Hugние от снощи ловуваме та да видим какво ще стане.Стискайте палци да се получи този месец и да се е пукнал фоликула Praynig

Общи условия

Активация на акаунт