КГБ = Клуб на Готините Баби - 57 :)))

• 24 834
  • 449
  •   1
Отговори
# 90
                      Ей,пак се изпонатръшкахте рано-рано  Laughing
                      Жабче,на капки е по-ефикасно,но колко е гадно  Sick чак се втрисам.И на мен ми казаха,че има двата варианта и аз избрах капките,ама два пъти пих и само не си обърнах вътрешностите.Хич,ама хич не мога да пия сиропи.Само като си помисля иииии  Sick

ЛЕКА НОЩ И СПОКОЙНИ СЪНИЩА НА ВСИЧКИ!!!

# 91
Лека нощ дружина.
Утре всички здрави.
Без да сте писали за болести.

# 92
  • София
    Добър вечер! Влизам само да ви поздравя и ще ходя да прочета какво сте писали.Прибрах се и малко домакинствах-пекох рибка,пусках пералня,прахосмукачка...Чак сега отварям темичката,да ви видя.Хайде,лека нощ на лягащите!
    Галенче,видях те!

Янче,макар,че сме далеко една от друга,но и на мен тази сутрин ми беше така студено,както никога до сега.Краката ми се вледениха,хем бях с дебели ботуши.Аз си мисля,че тази зима ми е по студено заради диетата-липсата на мазнини.
   Жабче,добре е това,че причината за покаченото ти кръвно е колата.Значи си здрава.Браво на теб и Танчето за свалените кг.По нататък ще става още по-лесно.Но пийте витамините!
   Мими, операцията ще мине и ще замине,не се притеснявай.Момчето е младо и бързо ще се възтанови.
   Доби и Танче,как ви завиждам за хубавото време!
   И утре ще се прибера късно,дано ви сваря.
Лека нощ! Обичам ви!   http://vbox7.com/play:4b2c1951

Последна редакция: ср, 14 яну 2009, 00:23 от baba iaga

# 93
  • тук и там
Добро утро,милички!
Станах рано,взех пак горещ душ.
Мони,тази сутрин наистина се чувствам много добре,но за всеки случай ще отскоча до аптеката и ще взема каквото има.
Дидка,и аз съм като теб-не ходя по доктори и ако не беше това гадене нямаше и кръвно да меря и щях да си мисля,че съм все още с ниско.Това ме стрестна,но каквото стане.
Яне,на репетиция вчера не съм ходила.
На всички лек и спокоен ден!

Последна редакция: ср, 14 яну 2009, 07:33 от baba mimi

# 94
  • София
Добро утро!
Слушам по радиото за страхотната поледица, която май е в цялата страна. Внимавайте като излизате, нямам представа какво е навън, ама скоро ще се разбере.
Желая ви безпрепятствен ден! Който може да не излиза-да не го прави днес.

# 95
  • София
     Добро утро! При нас има 2см.лед по улиците и не може да се ходи.Автобусите боксуват и нямаме транспорт до София.Сутринта зет ми е трябвало да излети за Мюнхен и на път за летището колата се е завъртяла и се е ударила в бордюра.Повредено е едното предно колело и той се е придвижил на стоп и е хванал самолета ,обаче Софи е в колата и чака Жоро да и помогне.Той замина,но ме предупреди днес да не излизам,заради поледицата.Междувременно Софи ме информира,че времето омеква и не е така студено ,както към 5-6 часа.Но днес ще бъде дъждовно и хлъзгаво.
     Права е Римар,който може-да си остане в къщи!

# 96
  • Пловдив
МИМКА ,РИМАР ,ДОБРО УТРО .

ЯГЕ дано се оправят с колата дъщеря ти . PraynigВажното е че няма пострадали,и са живи и здрави.
МИМКА радвам се ,че и ти си по добре днес ,стегнете се момичета и се оправяйте ,че станахте много за да ви мисля  JoyHug Hug Hug Hug Hug
Софиянки ще ходите ли на протест срещу правителството охххх така съжелявам ,че не съм в София за да ида и аз  да подкрепя протестиращите. Peace Peace
Днес е малко по меко времето от вчера но всичко е стакло по уличите и незнам колко ли травми ще има от падане ooooh! дано да са по малко. Peace
Спокоен ден ви пожелавам на всички.

# 97

Лек и спокоен ден на всички.

# 98
  • София

Мими от все сърце искам нищо да не тревожи майчиното ти сърце и  операцията да мине леко.
Яжка ,ако можеш си остани в къщи и дано и Софи се прибере безпрепятствено.
Зиче мерси за кайвето. Hug

# 99
  • София
    Зиче,Шпунц , благодаря ви за кафенцето и закуската.Аз днес ще си остана -и без това имам за писане.

# 100
Добро утро!  Hug Hug Hug Hug

Попрочетох ви......Много ми липсвате всички! ....
При мен нещата са натъгъдък....Трябва да огрея на всички места и всички да са доволни  Sick Sick Sick Sick Sick Sick
Колегата ми е болен още  ooooh! 
Та така....Продължавам да съм самичка в студиото и да върша всичко...Дано оздравее по-скоро!

# 101
Здравейте момичета.Привет от мрачна ,но топла Варна.
Зиче,благодаря за хубавата темичка.  bouquet
Ехоо,Дюкан-ките как сте днеска?сваляте ли? Joy

Диде,момичета тези дни не пиша при вас-нямам настроение-гадно ми е ,смотано ми  е.
Снощи около 17-18ч. почина на мъжът ми баба му-в големи мъки и болки/насело/.Днеска ще я   погребват.
Бог да я прости-страхотна жена беше.Светла й памет. Flowers Rose Flowers Rose Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
 На всички Ви желая весел и спокоен ден.
Целувам Ви.

# 102
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Добро утро , момичета!  bouquet

Зиче , Шпунц , мерси за закуската и кафето.  Hug

Мастерче , ти нали си много здрава , та опъвай сама.  Thinking
Давай го по-споконо.  Heart Eyes

Мими , купи си билките и дори профилактично си пиивай.  Peace
Няма да навредят.  Hug

Яжка , навън е ужас. Crazy Едвам закарахме Краско на детска. Пързалка голяма е. Laughing Няма кой да мине и да хвърли луга.  ooooh! И аз се отказах да излизам , утре ще дам урина.  Grinning

Светле , лека й пръст на бабата. Flowers Rose Flowers Rose

Внимавайте с поледицата днес.  Naughty
А на митинг го мислех , ма преди да се поболея , сега вече съм решила , че съм у нас. Peace

Лек и хубав ден.   bouquet  bouquet  bouquet

# 103
  • София
     Светле,лека и пръст на баба ви! Нали знаеш,такъв е живота - гости сме на тая земя.
     Мастерче,давай го по-лабаво...после ще наваксат,като се върне колегата!Ако вдигнеш кръвното кой ще ви замества тогава и двамата?
     Зиче,никъде на мърдам днес,че ако си строша нещо,няма кой да ме вдигне и с кран. А за митинга-тука ще си псувам сама/не,че съм спряла/
     Лек и приятен ден!

# 104
  • София
Жабче,звънях на ред на домашните да видя как са стигнали на работа. Без проблеми,но много от колегите им още не са пристигнали. Дано и се върнат успешно,още повече,че протестите ще блокират центъра.
 В тази поледица е изключено да тръгна на протест ,още повече с детето... Нещо се опорочи първоначалната идея май.
 Мастерче давай го малко по спокойно на работата и дано колегата ти оздравее бързо. Hug
Светле,бог да прости бабата. Praynig

Общи условия

Активация на акаунт