"МАРТенче в корема расте,мама бърза име да му избере"

• 19 415
  • 291
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Запис на тонове е друго. Там ти записват тоновете на бебето и контракциите на матката поне 20мин и ти излиза едно листче от апарата, като от кардиография. И в зависимост от смяната на линиите се отчита резултата  Peace
[/quote]

поне за сърдечната дейност на беба всеки път ми дават кардиограма, именно от апарата

# 151
veselina дай моляте линк за да го видя това албумче че не мога да го намеря??и от къде може да се купи

# 152
  • София
Русана, аз всеки път си слушам тоновете, всъщност това е първото нещо, което искам доки да покаже: сърдечна дейност и тонове

Запис на тонове е друго. Там ти записват тоновете на бебето и контракциите на матката поне 20мин и ти излиза едно листче от апарата, като от кардиография. И в зависимост от смяната на линиите се отчита резултата  Peace
именно Peace
на мен още не са ми правили запис през тази бременност  Rolling Eyes
Животинче, дано всичко е наред!  Praynig И наистина не се шашкай, ако е възможно  Hug

# 153
  • София

Точно това е, да. Аз знам, че се прави последните месеци през 2 седмици. И днес ми беше за първи път. Даже ги записваха повече от 20 мин, чакаха бебо да се поуспокои, но той явно в този момент нещо се е бил превъзбудил.

Благодаря ви момичета за милите думи. Дано не е нещо сериозно  Praynig

# 154
glafira при д-р Кълвачева съм. Живот и здраве смятам там да раждам, секцио по мед. причини.
Има ли някой друг който също ще е във Вита?

# 155
  • София
glafira при д-р Кълвачева съм. Живот и здраве смятам там да раждам, секцио по мед. причини.
Има ли някой друг който също ще е във Вита?

Криси, и аз там ще раждам, аз съм при д-р Цанев, на 20-ти ще ходя да си взема болничния, пък сега в четвъртък на преглед. И аз съм със секцио

# 156
д-р Цанев е много готин. Аз съм била при него веднъж. Беше дежурен през почивните дни а аз нещо се бях притеснила и отидох да ме гледат на видеозон. Попаднах на него и той пръв ми каза, че ще имам момченце.
Какви са условията и цените във Вита знаеш ли? Аз питах моята лекарка, но тя каза че по-нататък ще ми покаже родилното отделение и ще ми обясни.

# 157
  • София
д-р Цанев е много готин. Аз съм била при него веднъж. Беше дежурен през почивните дни а аз нещо се бях притеснила и отидох да ме гледат на видеозон. Попаднах на него и той пръв ми каза, че ще имам момченце.
Какви са условията и цените във Вита знаеш ли? Аз питах моята лекарка, но тя каза че по-нататък ще ми покаже родилното отделение и ще ми обясни.

за цената знам, че 2100 за секциото, ако раждаш в почивен ден, то е с 20 % отгоре. Една приятелка ще ражда тия дни там, та ще ми докладва подробно, но някъде тука из форума четох много добри отзиви за самото родилно. Иначе докито ми обясни, че едва ли не ще си имам сестра по време на секциото, която ще ми чете приказки за успокоение.

# 158
Това за 20% не го знаех. Странно ми се струва.
Ще чакам после информация от теб като ти разкаже приятелката. Ще ти бъда благодарна. Hug

# 159
veselina дай моляте линк за да го видя това албумче че не мога да го намеря??и от къде може да се купи

http://media.snimka.bg/1648/009552178-big.jpg

Ей това е нашето албумче  Peace

# 160
казаха ми че трябва да ходя на запис на тоновете но в тина киркова,но кога???никой нищо не ми е казал??

# 161
  • Варна
Същото албумче го имам и аз но не го снимах защото видях че вече го има в албумчето. Има ги във всички книжарници тук в Пазарджик и струват 30лв. Има ги в този син и в розов цвят. Няма как да ги няма и при вас,просто проверете в по-големите книжарници в които се продават книги.
И на мен още не са ми правили запис на тонове  newsm78 Кога се почват горе долу.
jivotinche стискам палци  Praynig но се опитай да не се притесняваш много защото така си вредиш.  Hug

# 162
  • Стара Загора
И аз имам бебешки дневник на Митко само, че е по различен от този на Веселина. Сега пак ще имам задължително и с второто!!!

# 163
  • София
Мале, два дни не бях влизала (имах много работа; и аз съм от работещите – има още цели 3 седмици) и едвам ви изчетох...  Crazy Тези дни, обаче, ще си поработя от вкъщи, (добре, че работата ми го позволява). Вчера и днес е такъв студ, а тъпканицата в градския транспорт направо....  ooooh!
Слънце, мерси за новата темичка!  Heart Eyes
Таня, честит имен ден (на патерица) – да си жива и здрава и много щастлива и обичана майка и съпруга!
Елг, много се радвам, че всичко с вас е ОК.
Днес бяхме на ЖК, всичко е ОК – бебка си отговаря точно на седмицата, плацентата ми е ОК, бебка си е пак е надолу с главата и док каза, че според нея няма да се преобръща повече, защото главата и тежала (че била много умна  Mr. Green това на бъзик де)... За първи път слушахме и тоновете. Дадох и кръв и урина, следващта ЖК ми е на 02.02 – тогава ще ми дават документите и болничния! Много се зарадвах, че всичко е ОК и по този случай купих 4 бр.много сладурски бодита!
Бодливка, браво за хубавия пазар!
Стигнала съм само до 4 стр. от новата тема (нали чета и отговарям паралелно), ама съм много гладна сега и отивам да вечерям – утре ще ви дочета и ще се разпиша пак! Лека нощ, милички!

# 164

[/quote]
за това не трябва да ме праща доки нали,мога и сама да отида във всяка болница?Още утре ще проверя пак за тези албумчета

Общи условия

Активация на акаунт