Отговори
# 105
Пясък успех! Ще чакаме добри новини от теб  Hug
Много вяло в темичката днес......
Ами ще взема да поръся малко глупости  Mr. Green
Ния ни прехвърли вирусът си и сега дружно кихаме и подсмърчаме. Ама така е като спрях да пия Цитросепта. Що ми ми трябваше?
Отложиш за пореден пък едно гости в къщи, ама не ми е удобно да изпозаразим хората, че са с малки деца. Явно не му върви на това гости и това си е. Даже меню бях измислила. Не че съм голяма кулинарка, ама се опитвам Simple Smile
Като бях малка все бях някъде с книжките. Сестрата все се вреше в ръцете на бабите и знаеше да готви доста добре.
Баща ми все се майтапеше, че трябва да си взема мъж, който яде консерви. В последствие като заживях с мъжа ми супер се амбицирах и започнах да се псравям доста добре. Един ден обаче, човекът сподели, че би било супер, ако яде готвено не повече от 2 пъти седмично. Той просто си обича салати и сухички неща  Joy Joy Joy Та извадих късмет, не попаднах на мъж, който яде консерви, но си намерих такъв който хапва основно салати Simple Smile
Успях да си измия ужасно мръсната кола днес. То след това ходене до Боровец уикенда просто не можеше да се познае какво е Simple Smile
Ските вече ги измислихме. Заминаваме на 27.02 и ще покараме 1 седмица в Австрия. Дано случим на време и дано има сняг, че с това затопляне последните дни не е много ясно каква ще е хавата.
Не съм забравила за мини срещата, но другата седмица ще знам как са нещата покрай мен и ще свиркам.
Те това е от мен. Лека нощ  Hug

# 106
  Благодаря ви момичета  Hug Hug Hug

Аз тръгвам!!!Чао   love001

# 107
 Peace Пясък, да кажа и аз, че чакам добри новини от теб  Hug Може да пиша по-рядко ама пък като имам възможност чета. Изтървала съм за мини срещата, като нещо се заформи кажете. Хули, имам още малко фемара за теб. Само искам да мина през онколожката ми и да й кажа, че съм добре и да ми пусне рутинните прегледа. Ако нещо ти свърши твоята и си на зор знаеш как да ме намериш.
Хубав ден на всички. Кана, пристигна ли си в София? 
 Flutter Heart Eyes  bouquet

# 108
  • София
Здравейте девойки  newsm51
Маги тази сутрин сигурно се е успала  newsm78
Ама пък Специалната се появи.
Имам фемара, нали си купих от Турция две опаковки. И ти ми даде една и онзи ден си взех полагаемото от диспансера, та съм се подсигурила  bowuu
Кана днес се прибира в София.
Пясък   love001 с теб сме мислено и стискаме палци всичко да мине добре.
Очакваме да съобщиш чудесна новина.

# 109
Пясък, стискам палци Praynig Praynig Praynig Успех и кураж! Hug Hug Hug

# 110
 Heart Eyes Ясно Хули, ама ако се изчерпат запасите и не съм ти я дала да свиркаш. Имате ли тайна рецепта за премахване на петна от доматен сос (от спагети с домати и зехтин) от памучни дрехи. С вениш и ариел не стана....Вчера изсипах една паница върху кат нови дрехи и стана голям проблем.....
Кана я чакаме значи днес.  Heart Eyes

# 111
 Момичета, привет и от мене!
Не съм се включвала няколко дни, защото детенце изкара вирусна инфекция, след това ме завъртя началото на работната седмица, а днес висях до обад в диспансера, да за ми изпишат золадеска. Имате ли информация, дали мога да поискам да ми изписват  лекарствата от ИСУЛ, а не от диспансера в Младост? Много ми е далече и всяка ходене до там е свързано със загуба на много време.

Пясък, наистина много ти стискам палци!

# 112
sunny71,   дано детенце вече е добре.  Hug

пясък,   с теб сме, мила и нали знаеш: "Много сме, силни сме!"  Hug

еххо,   все да ти кажа, и все забравям - страхотен аватар! Палав и интересен, като теб самата, предполагам.  Blush

Девойки, само да споделя, че след няколко часа тръгваме и не знам кога ще мога да пиша пак, защото ще сме няколко дни при свекърва ми, а там няма кирилица (само БДС, но аз не я владея  Joy ). Ще ви чета и само ако искате да ви пиша, макар и на латиница, свиркайте!  Hug

ЦЕЛУВАМ ВИ И ВИ ОБИЧАМ И ДО СКОРО!   bouquet

# 113
Кана лек път и те чакаме в БГ-то. Прати ми моля те GSM-a си на лични да го имам.
За аватара - мерси и на мен много ми харесва.
А сега попривърших с работата за днес и отивам да правя палачинки на Ния. Дано ги яде  Praynig

# 114
ЕХХО, сега прочетох че си била ти в КАТ.  Simple Smile
Ами то беше ужасно рано сутринта и бях супер недоспала...да не те уплаша  Wink Пък и нали си мислех, че си в Антарктида още и докато се чудех ти си замина. Ама си много сладко миньонче  Blush Кажете за лекетата? С какво се маха мазно леке от памучен плат - това е на панталона, а на блузата пък е останало оранжевко от доматения сос... Изпрани са и си седят на двете неща различни лекета. Имам ли шанс да ги махна?

# 115
So special аз не се плаша лесно Simple Smile Мерси за комплимента Simple Smile
За лекетата идея си нямам дали ще излезнат с нещо. Не съм имала чак такива приключения. На мъжа ми някакви дрехи бяха пострадали, но веднага ги занесохме в химическото без да ги перем и ги изчистиха. Лошото е, че веднъж изпрани шансовете за махане на лекетата намаляват. Хич, не те обнадеждих, ама това знам.

# 116
И аз така зная, но снощи като направих белята мъжа ми накиснал дрехите и после докато се усетя пуснал сам пералнята. може и праха да е сложил малко, дори не зная кой е сложил че имам различни.... Crazy Панталона е чисто нов и доста хубав, намазах го с един препарат "shout it out" май се казваше и го пуснах пак в пералнята, а блузата съм намазала с лимонена киселина. Ще кажа какво е станало.  Peace

# 117
  • София
Май очаквате аз, като по- дърта да кажа, ама не зная  smile3532
Пробвай, като го намажеш с веро и от двете страни.
 Да престои, докато изсъхне верото и го изпери.

# 118
Верно си мислих, че е редно да знаят женките с деца.......  Party Мазах вече с веро...ама то май е за мазно, а червеното не мърда...От лимонената киселина взима да изсветлява май и цвета на блузата.....сега съм намазала с прах за пране Ариел  Crazy да видим рекламите като ги говорят едни....

# 119
So special като написа това "женките с деца" веднага се сетих с какво аз махах петната на Ния като беше малка - жълто Меглио обезмаслител. Напръскваш, оставяш да престои и после изпираш. Справяше се с всякакви петна, но петната от ябълков сок (фреш) така и не успя да премахне. Не съм сигурна обаче дали ще махне червеното  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт