Отговори
# 120
ОООО, имам Меглио  Hug

# 121
Мазни петна могат да изчезнат с бензин, петна от растителен произход- с прясно мляко. Лимонтузуто може и да свърши работа също.

# 122
Момичета, за да не ровя назад по темите припомнете ми с какво се вдигаха левкоцитите. Нямам предвид медикаментозно.

# 123
  • София
Бирена мая, бира, сурови бадеми, стафиди / вечер се накисват в гореща вода и сутринта се пие водата и се изяждат стафидите/, това се сещам като бърза помощ на момента.

# 124
Благодаря, Хули  Hug

# 125
  • София
Добро ви утро!
Машинката за хляб вече меси една питка,после я оформям и печа в печка и се правя,че аз съм я месила.....
Днес е хубав ден- Бабин ден!
 Хули,ставай да черпиш?! Ако има още някои с внучки и внуци и той да се обажда! Да сте хиви и здрави и много,много добри баби!!!  bouquet  bouquet

# 126
  • София
Добро утро !
Като гледам сме най-ранобудните Маги  Grinning
Та даже вече съм и на работа .
Ми то, само аз тук съм баба, та да взема да почерпя ли  newsm78
 cook morning Wine Glass , ама с това последното да не прекалявате, щото вечерта е далече  newsm62

# 127
  • София
Даже си на работа...? И аз искам да работя и си търся работа, от три години съм в къщи и вече ми се  работи...но трудна работа е с намирането... newsm78 Иначе вкъщи питки,козунаци, филми и понякога някакви мисли....Полезно е да си полезен,така е устроен света,а аз не се чувствам много полезна..... newsm78

# 128
Честит Бабин ден на всички баби, акушерки и който още празнува Heart Eyes
Мерси за почерпката Хули...няма да прекалявам   bouquet  bouquet  bouquet

# 129
Честит бабин ден   bouquet
Хули мерси за почерпката. Ех, червено винце...колко си го обичам Simple Smile)))

# 130
  • Бургас
Здравейте,помните ли ме?
Първото ми вливане мина,понесох го добре Rolling Eyesдоколкото може да се каже...
Един въпрос към всички Вас,"по-старшите":Резултатите ми от Онкологията бяха HER 2 3+,ER +, вчера си взех резултатите от доц.Христова от МА-и двете са отрицателни?.... Мога ли да се доверя на това изследване CISH ? Кое е достоверно,въпреки че вътрешно вярвам и се надявам Praynig

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!  bouquet

# 131
Привет, момичета newsm51
Еххо - за левкоцитите - и бирааааааа beer2 Joy Алколизирах се май вече!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!!!
Хули благодарско за почерпката!
niky26 , браво на теб! На въпроса ти не мога да отговоря. Другите са по-компетентни, ще ти кажат.
Пожелавам приятна вечер на всички вас  love001

# 132
niky26 и аз не се чувствам компетентна. Ще се включат другите момичета, които със сигурност са в час.
Радвам се, че поне 1 химия е минала. Колко още ти остават?

# 133
Честит празник и от мен на тези които празнуват!
Хули, хубава почерпка, мерси! Hug
So special Simple Smile , успех с петната, но тъй като доста си ги третирала май няма да има успех. Аз съм пробвала с какво ли не, но на памучни дрехи не става. Хайде отпиши ги, ще си купиш други, не е болка за умиране! Hug
niky26 , имаш пълно отрицание на резултатите. Би трябвало вторите да са по-точни. И на мен ми предстои повторно изследване, защото първите са ХЕР2 ++. Но нека и другите момичета да кажат, които са минали при доц.Христова.
Момичета искам и аз да питам тези които са на хормонална терапия. Какви лекарства ще ми предпишат на мен при условие, че съм без цикъл от 2 години? Попитах доктора, той каза Тамоксифен, но ако искам да си го купувам може и Нолвадекс, а аз попитах защо не Фемара, а той ами .... не знам ... ще видим. Как да се доверя на такива доктори. Днес цял ден висях за болничен и накрая грешка...

# 134
  • Бургас
Имам общо 8 вливания-сега 4 през 20 дни-казват й червена химиотерапия,следващия път ще видя и лекарството,после 25 дни лъчетерапия и следват още 4 вливания на "бяла".Може би вие знаете жаргона,аз все още не съм в час.Иначе и двата ми рецептора са 0.

Общи условия

Активация на акаунт