Отговори
# 60
Добро утро!

Пясък, не се ядосвай. Виж задръстванията предвидихме, а поледицата не. Нищо, може да е за добро. Забелязвала съм, че такива случки понякога променят хода на събитията за по-добро.
А те документите разгледали ли са ги? Вероятно да, за да те приемат направо...

За храненето...това е само един фактор, към който вероятно всеки е предразположен в различна степен. Не абсолютизирайте всяка статия или мнение. Няма как всичко да е 1:1 за всеки. Лекар ми е казвал- "В медицината 2+2 не прави 4. Може да прави 3, но може и 5...." То ако беше така, вече отдавна да бяха утвърдили едно мнение и да го прилагат твърдо. Много други фактори се преплитат- гени, други заболявания, стрес, околна среда... Тъй че, не ми допада да се приема или отхвърля всичко ей така с лека ръка. Аз чета и отсявам, имам предвид четеното, но съм отворена за още инфо, ако ще и коренно противоположно и го прилагам всичко към конкретния случай...Това мисля, е по-добрата нагласа.

# 61
Добро утро и от мен!

аби,   все ме изпреварваш с такива мисли, страхотна си!  Hug

пясък,   и аз като аби смятам, че когато нещо се случва, има причина. Успокой се, мисли делово, подготви си нещата за операцията, а след това ще видиш какво ще следва и дали. Стискаме ти палци и да минава леко!  Praynig Hug Praynig

# 62
  Здравейте  Hug, днес съм по - спокойна и ще ви разкажа по подробно.Вчера трябваше да мина само на комисия/ без която не правели операции!/, не на операция.Но ,тъй като закъсняхме, не успях да мина комисията, а такава май правели само в сряда.Но успях да се срещна с моята докторка , която реши така- влизам на 20,01 , за да не изтърва комисия на 21,01 , и евентуално на 23,01 да ме оперират.Нищо фатално не е станало във всъщност.Пътуването беше ужасно.Не знам дали знаете какви бяха пътищата вчера.През всичките тея часове бяхме под напрежение, направо страшно си беше.Много хора се обръщаха, плъзгаха, въртяха с колите/вкл и ние!/ ....много катастрофи ,много хора пострадаха, такова пътуване не съм имала до сега.И тея тъжни новини дето прочетох във форума...това ме натъжи .
  Инъче и аз съм на мнение, че "всяко зло е за добро".Да знаете момичета, много ви обичам!!!!!Не знам какво бих правила без вас.Пък и като влезна в болницата ...как ще ви чета , и как ще ви пиша  newsm78.Никога не съм стояла толкова дълго в болница, не че знам колко дълго ще стоя сега EmbarassedОще нищо не съм казала на децата, отлагам все, големия е на 16, малкия на 9 , в смисъл не са бебета, трябва добре да си подредя нещата , няма да им казвам нищо страшно ,но трябва да обесня нещо, и без това нищо не се знае ,нали така  Wink

# 63
 smile3501 Пясък, ето че си се взела в ръце. Вярно, че колкото по-бързо минава по-добре, но пък една седмица не е кой знае колко време. На децата наистина ще трябва да им кажеш нещо, мое мнение е, че трябва да знаят всичко. Аз поне от моите никога нищо не съм крила. Като разбира се не трябва да ги плашиш. Всички ние сме с теб духом!!!
Много целувки на всички и спорен ден желая! newsm51

# 64
Пясък аз също мисля, че трябва да им кажеш нещо. Не е необходимо цялата истина, но все пак ще те оперират и е добре да са подготвени.

# 65
Хули, Без страх моите съболезнования.

Пясък сигурно е за добро отлагането. Значи така е трябвало да се случи. Тъкмо ще имаш време да кажеш на децата си. Не ги подценявай, а им кажи истината по най-щадящ начин.

Еxхо, добре дошла.

За храненето- ям и пия всичко в умерени количества. Концентрати не пия защото от тях моментално ми става горещо. Организмът сам подсказва по някакъв начин кое му понася.

Тилилейска, за хистеректомията не искам да изказвам категорично мнение. Ще спомена само, че естрогена  никак не е маловажен, за много човешки функции а той се произвежда от яйчниците. След определена възраст обаче яйчниците спират да го произвеждат, така че не е нещо без което не можем.  Друг е въпросът дали не остарял този метод. Все пак за млада жена дилемата е голяма.

# 66
    Колко струва един човешки живот?!Колко внезапно и неочаквано може всичко да се промени , предполагам сте се сещали?!Вчера, като гледах толкова катастрофи, си мислех как тея хора са излезли сутринта от тях, и как никога вече няма да се прберат, и за колко много хора нищо никога няма да е същото.Толкова много мъка за тези ,които остават.Не ме напуска видяното вчера, и едни такива мисли ми се мотаят.И Хули съм я омислила.
  Но, да, такъв е живота, трябва да вземем колкото и каквото можем, да живеем днес, да не оставяме недоизказани неща , нали така  Hug

# 67
Хмм, тук да знаеш може да те сритат по "д..то". Не защото не си права, а защото нямаш полза от това. Много болка има по този свят, но не е по силите на един човек да я понесе. Преди около две години, имаше една катастрофа, в която почина една съфорумка с три деца... много ми беше мъчно. Още си спомням дните, прекарани в тежки мисли. Разбирам те. Сега започваш наистина да виждаш стойността на човешкия живот. И никога няма да промениш вече това. Но мисля и това е за добро. Да цениш миговете, да показваш на близките си във всеки момент, колко ги обичаш, да не отлагаш...Обаче:
Концентрирай се върху задачите със срок- трябва да ги свършиш. Wink За размислите съм насреща, а и почти всички наоколо. Hug

# 68
   Много си права , Abi (abigale) ,сега започвам да виждам истинската стойност  на човешкият живот, както и  на човешките взаимоотношения.Гледам на живота с нови очи.Живея по различен начин.Не съм крайна, каквато бях преди.Склонна съм да прощавам / или пропускам/ думи и действия, не съм дребнава ,обичам повече , не се чувствам длъжна да обеднявам обаче поведението си, или по др начин казано, не търся ничие одобрение.Искам да живея по нов начин, сякаш по-осъзнато.
  Кога казахте, че ще се събирате , искам да ви познавам не само виртуално?!

Всички задачи ще бъдат свършени, приемам сритването по д-то  Wink

# 69
Пясък ето това беше най-важното нещо което се промени в мен след случилото се. Погледнах на всичко около мен с други очи. И досега мъжът ми ме бъзика "че съм над нещата", ама така си ми и остана. Не се товаря излишно и гледам по-отгоре на всичко.

# 70
siy, изчисти си съобщенията от кутията. Не мога да ти пратя съобщение на лични. С удоволствие ще отговоря на всичките ти въпроси!

# 71
аз да си призная още се опитвам да се променя....дано успея навреме, че така пропускам много важни и хубави неща в живота. Но мисля, че имам някакъв напредък дори  и минимален, но никак не ми  е лесно....като ви чета имам чувството че сте се променили  извенъж

# 72
Здравейте, момичета!   bouquet

Говорите за промяна...и аз се стремя към такава и що се отнася до някои неща за мен самата, успявам до някъде. Не успявам обаче със следното и това е било така, откакто се помня. Не мога да спра да плача всеки път, когато видя безпомощно куче, коте, дете, възрастен...Дори и сега...все си обещавам да не го правя, но не се справям добре. Даже последния път след вливката се прибрах и си поплаках на воля...заради една възрастна женица, която беше сама...Това съм аз, знам че не е хубаво, но все още не мога да спра да го правя.

еххо, ти как успя? За някои неща не се кося, но за тези специално...

Целувам ви!   bouquet

# 73
Просто приех, че всеки има съдбата си и няма смисъл да се товаря излишно с неща, които не мога да променя. Егоистично звучи, но както веднъж писах - не знам колко време имам пред мен и предпочитам да го живея на макс и да не губя време в неща, които не зависят от мен.
Другото нещо, което промених, е че не се виждам с хора, които ми носят негативни емоции. Не ми пука от задължения. Виждам се само с хора, които ме зареждат позитивно. Зарязах самарянството преди 10 години Simple Smile
Естествено, ако мога да помогна на някой с нещо не пропускам възможност и помагам, но всичо друго просто минава покрай мен..........

# 74
Ох...и аз искам да не се виждам с хора които не са позитивни но не винаги успявам. Просто такъв е живота. Все се налага да търпя някой темерут около себе си, а това направо ме изсмуква. На първо място е шефа ми....и сега дори съм решила ако мога да сменя работата само  само да се отърва от него....само дето е тоооолкова трудно.

Общи условия

Активация на акаунт