Отговори
# 30
Лени страхотни снимки! Ама как да не са модела е супер сладур пък и отличен на фотографа.
Меги теб може и да не ти е смешно ама мъжа ти явно се забавлява с твоя опит да се разделиш с килцата.  Laughing Аз вече и не опитвам тъкма сваля някое кило и ги качвам почти двойно  Sad.
Гери много красиво твоето фъстъче пу-пу. И на мен не ми се вярва толкова да е диво ама ти си знаеш най-добре.
Мишонка дано да е било инцидентно това неспокойно спане и довечера да не е така.
На болничките пожелавам скоростно оздравяване.

# 31
Записвам се, че от сто години ме няма.
Започнах и аз работа. Мързи ме, но пък станах по-спокойна. Напоследък в студа от стоенето в къщи бях започнала да изтрещявам и крещях за най-дребното нещо. Реших, че е по-добре да не стоя около Катеринка в такова настроение. Сега свеки я гледа като съм на работа, тя е ухилена, аз доволна, че изкарвам някой лев и така.
Снимките на Ноли и аз съм пропуснала, сега ще ровя да търся във фликъра.
Иначе нищо интересно при нас. Нямам с какво да се похваля  Blush Нито какво да покажа. Снимките от преди Нова Година стоят в апарата и все не намирам време да ги оправя.  Rolling Eyes
Ставам сега да пооправя наоколо, че след обяд пак отивам да се трудя  Confused
 Hug Heart Eyes

# 32
# 33
# 34
# 35
  • София
Привет, и аз най - сетне успях да стигна до форумчето... Естествено, изпуснала съм постовете на Лени и на Галето, снимките на Ноли...
Останалите снимки изгледах - сладууури, пу-пу  Heart Eyes

Гледам ви, че си разказвате за изнервяне, депресии ... аз дори и за това нямам време. Не мога да му изнервя на детето, щото го виждам за по малко  Sad
Иначе той е добре, не говори още нищо, освен едно "Ку" за всичко, няма напредък с гърнето, не е отказал бебешките храни, нито адаптето или шишето с биберон.
Беше болен след Коледа - ларингит, открих обаче какво провокира кашлицата на пристъпи (поне така си мисля, на принципа на проба и грешка) - наличието на книги в спалнята (понеже в детската не кашля)  Confused
Тамън се оправи (на село не кашля, там нищо не го провокира, май тука мръсния въздух е най - виновен  Sad), и преди две нощи - Т 38,7 - два пъти за една нощ, после нищо, няма други симптоми, няма отклонения ... Не мисли лекарката да е от зъби толкова много... така и не разбрахме от що е Confused Не се изрина за шарка, не излезе нищо ненормално в ПКК, маааалко зачервено гърло, ама съвсем малко, не за такава Т ...  newsm78 Това му е първата Т откакто се е родил, много зле я понесе, а дори не знам от какво беше  Sad
Та по тоя повод още не сме слагали ваксината за шарките  Confused  Embarassed

Меги, Веско ме убива с коментарите си  Crossing Arms Crazy  Heart Eyes Ама ти пък какво му се връзваш... И аз бях на +2,5 следпразнично, седмица от мойта диетка (ти я знаеш) ги преби Simple Smile Абе никакви депресии, забранено ти е  Heart Eyes

Джиджа, Мирама, гледам и вашите са били болнички - гадно  Sad

Снимки не съм качвала на децата скоро, щото нямам кога, ако щете вярвайте  Sad
По време на ваканцията успях да кача малко от екскурзията ни есента, останаха само Монако да дооправя... не знам кога. На който му се гледа, тук (последните 9 албума, има ги и в първия линк в подписа ми) Simple Smile Може би, за едно с това (напоследък гледам да пиша, старост нерадост...)

# 36
# 37
Здравейте и аз пак да се запиша. Влизам в старата тема и какво да видя то имало нова  Blush
Седя доста на комп но се ровя из темите за ремонти, че макар и много смело от наша страна след 2-3 седмици започваме ремонт у нас. Сега съм в депресия, а ако не се появя до април месец (дано до тогава сме свършили) значи може да се е превърнала депресията ми в лудост и да са ме откарали на някое по спокойно място  Joy това в кръга на шегата. Не съм ви чела признавам си
Пожелавам бързо оздравяване на всички болни

Последна редакция: чт, 15 яну 2009, 14:43 от Irenn

# 38
Рали, снимките ти ми подействах доста разведряващо Hug

Днес с този дъжд....и на няколко страхотии попаднах тук във форума Sad Дано да са здравички децата!

Елчо, как е Мики? Пооправи ли се вече?

# 39
еееех Рали размечтах се, страхотно ми подейства разказа ти, сетих се за моето пътуване до Италия, бях в командировка но успях да видя това-онова. Права си че малките и автентични градчета често са по-хубави от напудрените и лъснати забележителности. Снимките също са страхотни  Hug

# 40
Привет и от нас Laughing
Макар и с огромно закъснение да ви пожелая през новата година само прекрасни мигове с любимите хора Heart EyesИ много много здраве за всички!!! Hug
Честито и на всички които са имали поводи за празнуване тия дни Hug  bouquet
Не съм ви чела подробно и ще гледам да наваксам тия дни  Embarassed
На всички болнички  Hug бързичко да оздравяват
Оф изчезвам че нашия терминатор вече е в разгара си  ooooh!

# 41
ДиРо , не смея да кажа нищо за състоянието ни , ами ще си пием лекарствата до края на седмицата и се надявам да изгоним болестта / кашлицата  smile3513

Рали , разказчето ти и на мен ми хареса много ... много увлекателно пишеш , в предвид ,че и аз съм била в Рим , Генуа , Милано, Монако и Кан ... ама бях на 23 години и съвсем по друг начин ги видях  Shocked но това ми хареса най-много , твоята различна гледна точка и цялата ти същност , която струи от думите ти   bouquet

# 42
Привет и от мен в новата темичка Hug
И аз съм изпуснала снимките на Ноли Sad, но другите видях Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Страхотни дечица newsm51

Рали, дано Ивко е добре сега, може зъбки да са, такава внезапна Т... newsm78 Иначе ние сложивхме навреме ваксината за шарките, сега чакаме следващата. Много хубави снимки smile3501, все едно и аз съм била там. Разказчетата наистина са много увлекателни, както пише Елчо.

Мишонка, абе и вас зло да ви забрави бе babydust7 Повлекли сте крак и все неприятности ти се случват. Айде дано да няма повече fingerscrossed

Меги, тоя твоя мъж всеки път ме разбива с коментарите си hahaha Joy hahaha Joy Как ги измисля, не знам smile3532

Джазния, поздравления за новата работа.Късмет и успех ти желая!  smile3501

Гале, заглавията са страхотни newsm68 newsm44

Пра, прочетох написаното. Съгласна съм с всичко Peace

Аз винаги гледам да се съобразявам и да създавам приятна, спокойна и ведра обстановка вкъщи. Е, понякога си изпускам нервите Rage Banghead, ама не съм светица, а и с тия мъже bash За к'во са ги създали, не знам, недодялани същества #Cussing out #2gunfire Но иначе Лената расте спокойна и самостоятелна, заиграва се сама почти през цялото време. Когато й доскучае ме търси да четем книжките и после пак се заиграва. Рядко прави бели, а и аз съм й оставила нейно пространство за разхвърляне в кухнята и в стаите, с което се задоволява.

За градина и аз едва ли ще я дам преди 3 години. Твърдо съм решена да си я гледкам до последно Naughty

За депресиите, не ми се е случвало да изпадам в такова състояние, гледам да съм оптимист Hug

Сега да се похваля: най-стене пристигна новата ни спалня  luvbed newsm68 newsm44 Голямо чакане падна и големи разправии, ама нейсе.... Вече е у дома! Сега следва разхвърляне на стаите и преподреждане smile3508 Много съм доволна yes yes yes

Айде това от мен, лека вечер hug

# 43
  • София

отивам да дремнна и после ще ви досаждам малко.

Редактирам - ето малко снимки от нас, - ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ на последната и коментара  Joy Joy Joy

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=327184&pid=9999812

Рали ще чета като стана, че две не виждам страшно ми се спи и изпилзвам намалението, че малката заспа късничко.

Последна редакция: ср, 14 яну 2009, 17:11 от meggyv

# 44
И на мен ми хареса един пост на майка с три деца от друга тема, даже ме разплака ... затова да споделя на всички , които понякога им е тежко с децата или с депресията вкъщи :

"... има дни, в които се чувствам като в капан, особено когато хлапетата са болни и трябва да съм до тях, да не пропусна лекарството на единия и инхалацията на другия, а в същото време имам суперспешна работа за вчера, пералнята се е развалила, едната бавачка е на изследвания, а другата обявява, че напуска от днес, мъжът ми е извън страната, баткото е в бясно пуберско изстъпление, защото не съм го пуснала на дискотека и ми обявява, че ме мрази, а между другото трябва и да сготвя нещо, което всички обичат... Така че има ужасни, ужасни дни в живота на всяка майка, и дни, в които децата наистина се превръщат в някакво мъчение, което сякаш съдбата е измислила точно за нас. Но за сметка на всички такива моменти, спомни си онзи миг, в който си видяла малкото същество, плът от плътта ти и кръв от кръвта ти и в който си разбрала, че сега, веднага и винаги до края на живота си то ще е всичко за теб и ако трябва, ако се наложи, ще дадеш живота си, за да не падне и косъм от малката главица... Спомни си сълзите, които си проляла, когато са му били първата ваксина и то е плакало с глас и те е гледало обвинително и неразбиращо, задето си допуснала да му причинят болка. Спомни си първия учебен ден (това още ти е рано, но ще имаш някой ден и такова преживяване), когато изведнъж виждаш, че твоето бебче е голямо момче и е застанал сред другите първолачета важен, важен, но тайничко преглъща и те търси с поглед в тълпата от развълнувани родители. Спомни си песничката мила моя мамо, малкото звънливо гласче, което чувстваш, че пее за теб, само за теб и наистина за него ти си най-добрата на света, неговата опора и сигурност... А още колко хубави моменти ни чакат... Още колко сълзи от щастие ще проливаме с нашите деца, да са ни живи и здрави. Затова преглътни сега мъката, знам, че ти е тежко. Преглътни я и потърси малко почивка за себе си, за да събереш сили да продължиш напред. Защото ние с теб и всички майки тук правим нещо велико, нещо много по-важно и голямо от най-властните хора на света и най-известните учени - ние с теб правим ХОРА. "

Общи условия

Активация на акаунт