Отговори
# 45
  • София
Рали, страхотно си го написала - ех пренесох се за кратко и аз там. И снимките са много хубави, ама що не се снимате повече с мъжо ти бре?
Милинкият Ивко - не му понасят явно книгите, но съм по склонна да мисля, че е от прахта - книгите събират много повече прах. Сега като се замисля и на мен ми стават само в София черевени очите, какво ли не правих, та шампоани смених, та прахове за пране, та възглавници и пак - отида ли си в София и вампирясвам - стават кръвоизливи жестоки. Кари тя пък става на пъпки около очичките, та като нищо тъпата библиотека може да е виновна и двете спим до нея.

Елчо
- много точно казано от тази мама.   bouquet

Ние днес спахме с Кари от 4 до 8 - ужас 4 чеса , сега малката легна, но аз броя мухите в къщи.

Много ми е жал за Хекси и нейният Алекс, Милата много изтърпя, а какъв борбен дух има. Стискам и палци.

# 46
Много ми е жал за Хекси и нейният Алекс, Милата много изтърпя, а какъв борбен дух има. Стискам и палци.

Много мъчно ми стана и на мен като прочетох. Но ума ми не го побира как няма лекар, който да го прегледа това малко детенце!!!  Sick Силно се надявам да се оправи детенце на 100% и много кураж на майката!  Praynig Praynig Praynig Praynig

# 47
Случайно варненки да се канят днес преди обед да извеждат някъде децата  newsm78
Гледам, че времето е страхотно и си търся компания  Grinning

# 48
Коки - взе ми думите от устата Hug Аз мислех към 13.30 да сме с дребо на слънчевата под паметника. Ако решите нещо друго драснете на ЛС.
.....сега видях, че си писала за преди обед - аз не мога сутринта - жалко...

Дано днес да има добри новини за малкия Алекс! Praynig Praynig Praynig
За съжаление лошите неща стават за секунди... Вчера като им видях заглавието на темичката направо настръхнах Sad.

Елчо - много хубаво е описала картинката тази майка Hug

Меги - на малката шофьорка много и ходи колата Heart Eyes. Гледам и приятелка котка си е намерила Wink. Ние последния път с рев си тръгнахме от колата Laughing - голям хит.

Последна редакция: чт, 15 яну 2009, 11:10 от Di&Ro

# 49
Е, не мога да повярвам!  ooooh! Di&Ro, хич, ама хич не съм видяла офертата ти, само на коки видях. И се принудих да се подвезавам на площадката до нас...където Крис естествено се навря в калта през първите 5 мин и се наложи да си тръгнем. Whistling Но както и да е. И аз сутрин никога не мога да излизам. Излизам към 12-12:30 и съм навън докато дребен не заповяда да си ходим  Laughing Ако утре времето е хубаво пак, може да се видим в Морската към 12:30 примерно или някъде там... newsm78

Я сега да ви питам аз няколко неща:
1. Мъниците слушат ли ви? Ако им кажете "не" приемат ли го или правят съвсем обратното?
2. По колко часа спят нощем и по колко денем?
3. По колко пъти на ден хапват и през какъв интервал долу горе? Налага ли се да им правите маймунджулъци докато ги храните?
4. Нощем будят ли се за мляко и по колко пъти?
5. Бият ли ви?
6. Тръшкат ли се когато не им уйдисате и на най-малката прищявка?

Много въпроси са, ама рекох твърдо да направя проучване, за да знам всичко това нормално ли е за Крис и аз ли всъщност съм не-добрето!  Monkey

# 50
1. Мъниците слушат ли ви? Ако им кажете "не" приемат ли го или правят съвсем обратното?
3. По колко пъти на ден хапват и през какъв интервал долу горе? Налага ли се да им правите маймунджулъци докато ги храните?
5. Бият ли ви?

1. Да, разбира като му кажа "Не!!!", поне за сега!
2. През деня спи поне по 2 часа, понякога и по 3, но 1 път на ден!
3. Ами хапва по 3-4 пъти, на около 3-4 часов интервал! Слава Богу не трябва да се правя на маймуна, за да се нахрани!
4. Ами понякога изобщо не се буди нощем, понякога по 2-3 пъти, понякога иска да яде, друг път се успокоява и заспива като го гушна!
5. Само,когато много се радва, иначе не!!!
6. За сега поне не се тръшка!

# 51
Ох цял ден лазя по-килима след Боби с лъжицата  ooooh!
Джиджа като му кажа НЕ не ме слуша прави си своето слуша само баща си
През деня спи около два часа веднъж на ден
За храненето преди хапваше повече сега го гоня с лъжицата Дано е от зъбите
Слава богу нощем никога не се е будил
Не ме бие преди ме хапеше сега престана
Тръшка се и още как бях чела че трябва и аз да се тръшна при него за да се получи ефекта на изненадата но той го прие за игра и се къса от смях кара ме все да се тръшкам за да се смее
След малко тръгвам пак с лъжицата да го гоня

# 52
1.Слуша, но се прави на разсеян, ако кажа НЕ-90% прави точно обратното, знае НЕЕЕ и обикновено се прави на сърдит.
2.Денем най-много 1 час/ако реши да спи обикновено на 3-4 дена 1 ден спи през деня/, нощем сумарно около 4-5 часа се събитат.
3. Ако сложа и нощното ни ядене яде около 8 пъти през 3 часа.Не правя маймунджулъци, но като го виждам , че е гладен а не иска да яде, пасирам, слагам в шишето допълвам с вода и се изяжда мигновено, често не иска да яде с лъжица Crossing Arms
4. Буди се...от 7 пъти до 28 бройла съм ги и си ги записвам Rolling Eyes/това от 20 часа до 7 сутринта/.
5. Още не ме е бил, но хапе.
6.Тръшка се, ляга по гръб или по корем и почва да пищи.

не обича да го гушкат, закачат когато играе с нещо, да го целуват-въобще момче с характер, но и такова си го обичам!

# 53
Хайде да се цопна в новата темичка докато не сте я преполовили.

Никне ни 5-ия зъб и аз съм в период на полуразпад. Кривотия до шия. Глезотии, мрънкане, кошмар.В комплект с това в края на месеца съм на изпит , на който ако ме скъсат още една година ще по студентствам, а всички покрай нас са болни и няма кой да гледа Марина, за да чета. Толкоз с мрънкането от мен Blush

Изгледах една камара хубави снимки Ноли и Жорката много са пораснали, като ги гледам те са едни от първенците в нашия отряд, приличат вече на големи човечета.
а Карииии, ееех все по голям красавица става Heart Eyes А за мъжо ти Меги, не му се връзвай ,виж с какво чувство за хумор го казва, не на всеки главата ще роди подобна простотийка.

Джидже по твоите въпроси:
1. Слуша зависи от тона с който й казвам "не" . Общо взето го приема.
2. В момента се опитва да спи по веднъж на ден около 2 часа, но трудно издържа и вечер е кисела. До миналата седмица спеше 2 пъти по час и половина. А нощем ставам по 100 пъти все още.
3. Аз маймунджилъци правя откак започнах да я захранвам, в момента сме на етап, за да отваря уста с друга лъжица  храни някой мечо или зайо. Яде основно 3 пъти, следобедното е между другото, иначе рискувам да не хапне на вечеря.
4.откак й никне този гаден 5- и номер се буди да яде към 1 през нощта и ако не й дам се започва една играаа ooooh!. после към 6 пак пие мляко, но това отскоро, иначе само сутрин към 6
5. Още бой не съм яла, но като я ядосам и се цупи, от яд пръцка с уста и ме хапе където докопа.
6. Да чукна на дърво с тръшкането засега удържаме фронта, ама като започнем да ходим повече по улиците, какво ще става незнам.
   Дано съм ти била полезна  bouquet

Елчо и на мен ми хареса как е описала ситуацията тази майка, ще го препрочитам отвреме на време  bouquet

отивам да чета разказчето на Рали, че много ме заинтригувахте.

# 54
5. Бият ли ви?
1. Понякога разбира, зависи от случая и от тона, с който й го казвам . НО често си мисли, че играем Laughing
2. Нощем спи 10-11 часа, денем 2 пъти: сутрин - 1,5 до 2 часа, следобед - 2 до 2,5 часа
3. 4 пъти на интервал от 4 часа. Не ми се налага да се правя на маймуна, но се налага да си играе с нещо - най-често разглеждаме една книжка.
4. Буди се задължително към 12 през нощта и понякога по-късно пак. Като се пробуди и аз давам мляко да яде, понякога се успокоява и заспива като я гушна.
5. Използва го като игра newsm78
6. За сега поне не се тръшка!

# 55
Джиджа   Crossing Arms - жалко...утре става, но аз по-рано от 13.20-13.30 не мога. Ако още сте навън може да се присъединим.
За въпросите ти:
1. В общи линии "не"-то си е не, но вече е хитричък и реагира според тона, с който му се казва.
2. Вечер заспива към 20.30-21.00, буди се към 12 - 1.00 за мляко и после в 6.00 пак за мляко и спи докъм 8.00-8.30.. Спи сутрин по о/о час и след обед пак толкова, но не може да издържи да спи само по веднъж на ден.
3. 4 пъти (през деня) На маймуна не се правя, но понякога иска да се занимава с нещо - несесерите с химикалки и други джунджурии на сестра му са му любими Laughing.
4. Когато му се карам идва към мен на скорост и пробва да ме перне или захапе hahaha
5. Чак да се тръшка - не, но започва да проявява и той характер. Днес ходихме на детския кът в морската и като се хвана за количките и не иска да тръгва...наложи се да го измъкна и малко си порева, но за сега бързо забравя. Laughing

# 56
  • Пловдив
Здравейте момичета!
Да се включа и аз в анкетата и в новата темичка Simple Smile
1. Понякога чува, най-често ми се смее и прави обратното, а веднъж се разплака така сърцераздирателно, че чак се притесних  Shocked
2.През деня вече спи един път от 2 до 3 часа, а през нощта  около 10-11 часа, но понякога с няколко събуждания.
3.Яде по 4 пъти през около 4 часа, а за заспиване пие мляко ( свикнах я да заспива с шишето и сега не знам как ще я отуча  Thinking някой път не го иска, но пък си търси водата). Когато се храни винаги трябва да се занимава с нещо.
4.Буди се често, но не и давам мляко, а вода и биберон и освен това за да заспи наново я взимам в моето легло. Понякога нощем плаче по половин час без да спира и без да се успокоява от нищо. Не иска нито биберон, нито вода, нито да я гушна  ooooh! Ако имате идеи за успокояване казвайте. Peace
5.До скоро като започнеше да удря и казвах " не така, хайде погали о-о", като в същото време и показвам как да гали и тя слушаше, но напоследък нещо не се получава гали и пак удря и понякога ме хапе когато си играем.
6.Още не се тръшка, но мрънка и реве ако иска нещо, а аз не винаги мога да разбера какво е  Sick
После ще дописвам, че половината неща от бюрото на баткото вече са на земята   Whistling

# 57
Ох успокоих се с анкетката на Джиджа. Ми при нас положението като при вас.  Laughing
1. При нас Не май не означава непипай и недей ами просто дума. Обаче се е научил да ме имитира като му ръкомахам с пръст и много се забавлява.
2. Спи по около 2 часа веднъж на ден и то сутрин между 11-14 часа.
3. Хапва сутрин, обед и вечер и понякога и на маймуна да се правя нищо не става.
4. Буди се още за мляко веднъж на вечер.
5. Като много се радва посяга към лицето ми с две ръце и мноого се забавлява като му кажа да не го прави.
6. Тръшка се и още как. Ляга на земята, лази, реве абе голяма мъка изразява. Още не ми го е правил навън ама това тръшкате най ме притеснява от всичко.

# 58
5. Бият ли ви?

Много обичам да отговарям на анкети smile3508 Браво на Джиджа!
1. Да слуша ме, засега.Аз гледам да му правя забележки за сериозни неща. Затова като кажа НЕ- знае, че съм сериозна.
2.Вечер спи около 10 часа, а през деня 1,5 -2, 5 часа /според зависи, дали някой е легнал до него  Rolling Eyes/
3. Яде по 6 пъти  /4 основни/на интервал 3-4 часа. /Ам 120 мл., попара, обяд, крем, супа, АМ 120 мл./ Да, налага се обедното ядене да е с програма. Другите НЕ. Laughing
4. Вечер почти не се буди.И да се буди НЕ му давам да яде.
5. Не, не ми е посягал Laughing
6. Вече почти не се тръшка, разбра че номерът не върви Joy

ПП/
Di&Ro нашият батко Крис е първокласник в "Й. Йовков"  Wink / в района на лятно кино Тракия/
На всички  Hug Hug Hug
 Поправкаааа, бях объркала поредността в анкетата Wink

Последна редакция: чт, 15 яну 2009, 21:24 от _Venera

# 59
Рали, много увлекателно си написала пътеписа .  Хареса ми виртуалната обиколка из Италия и Франция според твоята гледна точка. Peace

Джидже,

1.Разбира много добре , че "Не"-то е НЕ , но това не му пречи да прави понякога това , което си е решил. Tired
2. През деня спи по веднъж за около 1.5-2 часа .Вечер си ляга в 21.00-21.30 и става в 08.00. Това не означава , че спи непробудно . Напоследък се събужда поне 2-3 пъти, като в повечето случаи се разминаваме с подаване на ръчичка през решетката, а когато това не помогне ни идва на гости. Mr. Green   Това е от около месец, преди си спеше непробудно през тези часове, обяснявам си го със зъбоникненето.
3. Яде 4 пъти на ден /4-тото е млякото преди лягане/ и ДА правя се на маймуна, иначе не става.Напоследък не е ящен въобще. Crossing Arms
4.Мляко не  давам през нощта. Naughty
5. Скубе ме и ме хапе жестоко при всяка прегръдка. Така изразява любовта си към мен явно. Не мога да го приема все още. Tired
6. Тръшка се от време на време, напоследък сякаш по-рядко. Wink

Общи условия

Активация на акаунт