На море в Гърция

• 201 517
  • 726
  •   2
Отговори
# 450
Не, не говоря от личен опит, просто ми хареса на вид!
Жалко би било!
 Sad

# 451
Имате ли представа дали чантата с лаптопа се брои за втори ръчен багаж/освен дамската чанта/ и дали се таксува допълнително?

Въпросът ми може и да не е за тук, но все още незнам с коя компания ще летя.

# 452
Hakiba , в неделя се върнах от Рим така че имам прясна информация- чантата за лаптопа не се води втори ръчен багаж, може да си я вземете + ръчната чанта, аз така пътувах и не ми направиха никакъв проблем.

# 453
На някои лондонски летища правят проблем ако имаш втори ръчен багаж - на Хийтроу, на Лутън.

# 454
  • София
Здравейте !

Ние също мислим да ходим на почивка в Гърция. Първоначално се бяхме ориентирали към Тасос, но сега вече клоним към Халкидики - Касандра /най-вероятно/.
Имате ли информация как е пясъкът в Халкидики. Казаха ни, че в Тасос е нещо средно между чакъл и едър пясък, а знаете ли на Халкидики как е?

# 455
Някой ходил ли е в хотел Афитис в Афитос.
Спешно трябва да попитам нещо.

# 456
Имате ли представа дали чантата с лаптопа се брои за втори ръчен багаж/освен дамската чанта/ и дали се таксува допълнително?

Въпросът ми може и да не е за тук, но все още незнам с коя компания ще летя.

мога да ти кажа, че при wizz air правят такъв проблем - т.е. трябва да имаш само една чанта, независимо дали вътре си напъхала още 4. Дори аз имах чанта за лаптоп и една много малка чантичка, в която ми бяха само документите, и ме накараха да си я прибера - това беше в Белгия. Иначе на нашето летище нищо не ми казаха.

иначе с други компании, ненискобюджетни, когато съм пътувала, нямат ограничение в броя на чантите, а сумарно да не ми надвишава еди колко си кг, макар че никога досега не са ми мерили ръчния багаж.

# 457
Шанс, яз пътувах точно с Уйз Ер в предищната неделя- нищо на ми казаха за лаптоп чантата нито на нащо нито на Фиюмичино / Рим/, но може и да е било прецедент. Принципно тази бюджетна компания сега има ограничения за килограмите багаж от 20 кг на 15 кг !

# 458
Шанс, яз пътувах точно с Уйз Ер в предищната неделя- нищо на ми казаха за лаптоп чантата нито на нащо нито на Фиюмичино / Рим/, но може и да е било прецедент. Принципно тази бюджетна компания сега има ограничения за килограмите багаж от 20 кг на 15 кг !

явно е било изключение, защото по принцип доста следят за багажи и т.н. Според мен най-добрият вариант е, колкото и чанти да си носите в ръчен, ако ви кажат нещо, да имате опцията да си ги сберете в една чанта  Peace

# 459
  • София
Ние също мислим да ходим на почивка в Гърция. Първоначално се бяхме ориентирали към Тасос, но сега вече клоним към Халкидики - Касандра /най-вероятно/.
Имате ли информация как е пясъкът в Халкидики. Казаха ни, че в Тасос е нещо средно между чакъл и едър пясък, а знаете ли на Халкидики как е?

И ние май на там ще почиваме, и аз се интересувам как са плажовете, че вече полудях да гледами да не знам къде какво. Искам хотела да е близо до плажа и да е пясък , а не каманяци.

# 460
аз ...кажи  Peace

# 461
аз ...кажи  Peace
Писах на ЛС.

# 462
Миналата година открихме Афитос! Страхотно градче, много сме впечатлени!
Има нещо от Пловдивския стар град, Созопол...със страхотни ресторантчета на върха на скала, с невероятна гледка!
Намерихме градчето, търсейки въпросния хотел!
Отстрани изглеждаше страхотно, малък, китен, бутиков, със стил обзаведен!
Едни познати почиваха там-като цяло са доволни, с леко разочарование от сервиза!
(Но това за гръцките хотели е добре познато!)
 Wink

# 463
Благодаря на *2K* и Илея за предоставената информация. Hug  bouquet

# 464
  • София

И ние май на там ще почиваме, и аз се интересувам как са плажовете, че вече полудях да гледами да не знам къде какво. Искам хотела да е близо до плажа и да е пясък , а не каманяци.

Мен пясъка силно ме вълнува заради децата. Голямата обожава да си играе с пясък и не искам да я лишавам от това й удоволствие точно на морето, а малката е прохождаща и ако не може хич да се стъпва по пясъка нещо не мога да си я представя на плажа как ще я задържа за дълго в количката или на шезлонга.
Една позната ми препоръча за Тасос ако ходим да си вземем от тук онези лятите чехли тип сабо с по-дебелата подметка, за да се предпазят краката, но ние още преди това вече клоняхме към Халкидики.

Затова ме интересува в кой от ръкавите на Халкидики е най-хубав пясъка ?

Общи условия

Активация на акаунт