На море в Гърция

• 201 284
  • 726
  •   1
Отговори
# 540
  • София

С коли ще сме и без деца (още нямаме  Flutter ) За плажа, ще се възползваме, че никой не обича претъпкани плажове.
Много по-добре е като сте 5 човека на кръст  Crazy Ние ще сме до къмпинга, което не знам дали е близко до вилната зона или не  Peace А там може ли да си сложиш твой чадър или задължително трябва да плащаш?

Да, без проблем.

# 541
Ех..и аз към Гърция съм се запътила...

# 542
И ние тази година мислим отпуската да сме в Гърция, но ми е голяма чуденка за хотелите. Някой ходил ли е в Порто Карас  и по-специално в хотел Мелитон - всякакви подробности ще са ми от полза.
Tук има мнение за Мелитон от миналата година:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=310585.msg8013668#msg8013668

# 543
записче

# 544
erota благодаря за линка.  Hug
Май май ще се преориентираме към друг хотел, този ще го оставим за резервен вариант.

# 545
ние в събота живи и здрави пътуваме за тук  Peace
надявам се всичко да е наред и да изкараме поредната страхотна почивка в Гърция  Praynig
обещавам пълен отчет след прибирането  Joy

# 546
ние в събота живи и здрави пътуваме за тук  Peace
надявам се всичко да е наред и да изкараме поредната страхотна почивка в Гърция  Praynig
обещавам пълен отчет след прибирането  Joy

Много красиво изглежда и мястото на хотела е страхотно - на плажа, а околностите са приказни. Сподели какъв пакет ползвате и кой туроператор, моля.  Simple Smile

# 547
*2K* много добре изглежда!Приятно изкарване и чакаме да разказваш после.
Ние вече избрахме - Афитис ще е. Макар че малко се ядосвам, че за 3-год. дете ще трябва да плащам 50%!!! Да не говорим че в немските каталози цените са много по-ниски.
Доста хубави отзиви прочетох за хотела - благодаря за споделените впечатления, момичета  Hug
Само се чудя какви точно забавления им за деца  ooooh!

# 548
vovolilian, да не говорим за едни и същи хора  Embarassed Laughing. Някъде 15 евро на вечер излизаше AI на човек.

Мисля , че беше или 110 евро или 127 евро на човек за 5 нощувки, тези 15 евро не се връзват с това което ние платихме, но знам че беше много изгодна офертата и всички бяха доволни от хотела и от всичко в него. Така , че предлагайте си го с чисто сърце и знайте че всички ще са доволни е не знам сега как вървят цените му , но и на мен ми се ходи до там, че аз самата не успях и ако са добри цените бих се поразходила през септември около почивните дни, кажи цени за тогава?

# 549
vovolilian, да не говорим за едни и същи хора  Embarassed Laughing. Някъде 15 евро на вечер излизаше AI на човек.
а с коя агенция?
Eli_cz, аз си пътувам само с една агенция / София Луксъри Травел/, че така ми излиза по- ефтино и съм сигурна какво ще получа тъй като ги познавам вече от две години и си изтърсвам всичките капризи, но предполагам ,че и другите агенции който го предлагат също имат добри цени за него, ето например  elku - elena , като съфорумничка тук може да ни предложи предполагам добри офертички с намаление  Wink, ако го нямат в уеб сайта им звънкаш и те след малко ти дават офертата, сега поне откъм агенции и оферти има изобилие и имаш избор, не като едно време да се молим за оферта  Grinning

# 550
ние в събота живи и здрави пътуваме за тук  Peace
надявам се всичко да е наред и да изкараме поредната страхотна почивка в Гърция  Praynig
обещавам пълен отчет след прибирането  Joy

Много красиво изглежда и мястото на хотела е страхотно - на плажа, а околностите са приказни. Сподели какъв пакет ползвате и кой туроператор, моля.  Simple Smile
DERTOUR - приятели ми направиха резервация директно през немския офис, че са им по-добри цените естествено  Rolling Eyes иначе сме на НВ ... то май не предлагат ALL ...но всъщност аз още не съм открила какво е предимството на олинклузива  Joy
На сайта изглежда наистина много хубаво, дано и на яве всичко да е ОК и да ни хареса  Peace
а за Афитис ...какво да кажа ...освен, че ако не обичах да сме на ново място  Wink пак щяхме да сме там и тази година  thumbsup
а забавления за деца .... не се сещам обаче...не съм се и замисляла...че за мойте синове наличието на  море е най-голямото и чудесно забавление  hahaha

# 551
Благодаря ти.  Simple Smile Да, и за моите деца морето им е самодостатъчно като забавление.  Wink Ще чакам отзиви. Приятно прекарване, няма начин да не е хубаво.  Sunglasses

# 552
  • В най - голямото село
*2K* супер изглежда на картинката.
Аз вече резервирах за http://www.makryammos-hotel.gr/index.php?PageLang=english, ако не бях платила 25% щях да го сменя.

Лек път, приятно изкарване и хубаво време!!!!!

# 553
  • София
cikoni, кога отиваш? пиши как е като се върнеш, аз се чудя за там евентуално през септември.  bouquet

# 554
*2K* супер изглежда на картинката.
Аз вече резервирах за http://www.makryammos-hotel.gr/index.php?PageLang=english, ако не бях платила 25% щях да го сменя.

Лек път, приятно изкарване и хубаво време!!!!!

Не съжалявай ! Страхотно е там !!! Peace

Общи условия

Активация на акаунт