Вярно,че не всичко може да се предвиди и си е божа работа,но поне каквото можем да направим нека да го направим,пък каквото сабя покаже!
Кураж на всички,живота е толкова шарен,трябва да има по нещо хубавко и за нас!
и се моля
дано всичко да приключи успешно и тогава да нацелуваш прекрасен бебешок и от нас
. Внимавай обаче с магнезия защото и моята некадърница (чети гинеколожката ми) ми беше изписала но в послдствие се оказа че трябва да се пият самастоятелно т.е разликата м/у магнезия и други лекарства трябвало да е 2 часа, особено при прием на желязо, аз пиех Магне био или нещо такова и желязо Тардиферон- все пак се консултирай, защото на мен ми казаха за разликата след3 мес пиене.
но те попитах защото когато ходихме на гентични изслдвани изрично питахме дали всички малформации и аномалии могат да се разберат още по време на бременост и ни отговориха че около 95-98% се установяват още до 16-18 седм., не че в нашия слчай разбраха но..... надявах се в по развитите европейски страни да не съществуват такива неща.
успех на всички и много много надежда
Сега като се изследвам да видим къде е проблема то4но и дано се лекува

трябва вси4ко да е наред, трябва 
....викам му 'лоша работа', а той ми отговаря "много лоша". Каза ми да отида пак в сряда за да се съберат екип от специалисти да видят какво ще ме правят и в коя то4но клиника ще ме пратят като тежък слу4ай
....... 
дано не е нещо лошо и да има положително решение
,пиши ни