28 Австрия - Дрън - дрън, плям - плям, бля - бля в грипно време

• 16 408
  • 289
  •   1
Отговори
# 240
Уомбат, радвам се много, че всичко е минало и сте си в къщи. Дано изследванията да са добри и всичко да е наред!

Моето дете е точно обратното на злоядите, затова винаги съм се чудила, защо майките изобщо се оплакват и защо като децата не са гладни, не ги оставят да огладнеят истински, а не на всеки 3 минути да се пробват с банани, солети, бисквити и после да се тюхкат, че детето не искало например да обядва.

Статията на Карбовски ми е малко едностранна, един вид - всички са против, но аз съм "за". Примера с Търговище е неуместен в моите очи. Аз бях в една тоалетна в Брно и ми стана лошо, бетер клекало, но в **** хотел. Не е изкуство да покажеш на другите мръсното бельо, а за своята си кочина да даваш противоречиви(?) цитати на Вацлав Клаус,   малко подмазваческо ми изглежда и не мога да си изкривя душата и да кажа, че ми харесва, а чак пък и прошка да видя - не знам...  Thinking

Така, за да не се впускам в подробности за разните му там Чебурашки и детски градини и че всичко детско, освен деца се пише винаги и само със "с", и други неща, за които съм обещала пред себе си, че няма да ги коментирам сипвам по едно просеко на всеки - мир да има  Grinning

# 241
# 242
Уомбат, знаех си аз, че си вярно другарче - наздраве Grinning  newsm24
Майка ми присъства на раждането на дъщеря ми (споменавала съм някъде че беше секцио) и каза, че до момента не е изживявала по-ужасно нещо от това, да види детето си на операционната маса  Confused

Гледа ли някой ДСДС? Имаше една българка, която ще бъде и на Recall

И втори въпрос - някой следи ли Junglecamp, аз го следя от вчера Mr. Green? Венн я - Маузи Лугнер я изгониха  newsm44

# 243
 Drunk наzдраве и от мен

# 244
мерси ви zа средствата против грип. Запо4вам да ги пробвам.

# 245
Добро утро на вси4ки, за мен не е добро.
От сно6ти съм болна.Вероярно само настинка но с възпален синузит от което 6те ми падне главата.
Горкия Филио и горката мама-грижат се сами за бебо-аз не смея да го доближа.

# 246
Добро утро!

Сервирам ви топъл чай с лимон и мед срещу грип.И препечени филийки с масло и сирене.

Уомби бравас на Дани,мъжкарче си е,ама и ти си мъжка майка де!Много тъпо така,че са те обрали,баш в такъв момент,ама той Господ си знае работата.

Бързо да се оправят всички дечица и мами!Мен още ме държат болки в гърлото от последното разболяване.

Долче аз ги гледам ДСДС,добре,че спомена започването им,че щях да видя края

# 247
  • Виена, Австрия
Добро утро и от мен!

Джиджи мерси за чая, ще ми е от полза!

Пишете и мен в кюпа с болните. Имам само лека температура засега и ме боли ужасно главата, друго нищо. Ходя като пияна и ударена с мокър парцал едновременно  Joy

Габи, съжалявам да чуя, че и ти си болна  Sad
Оправяй се бързо и гледай всячески да опазиш малък Филип!

Долче, нали ти казах преди време, че и аз съм ти другарче  Crossing Arms
За "децките" иде реч  Joy

За изказването на Карбовски, не мисля, че е погледнал проблема едностранно. Просто се е опитал да разясни, защо точно кенеф е избран, а не роза например, която уж е нашия символ и знак пред света.

Лек и спокоен ден от мен и бързо оздравяване на всички болни!   bouquet

# 248
Децки, децки,
ама никой не обяснява ЗАЩО правилното е "ДЕТСКИ":
защото думата произлиза от "деТе".
А не от деЦа.
(Сьщото е и с градски- град)

Еее,нека да знаят хората.
 newsm78

# 249
 kaliopa1 , http://www.knigabg.com/index.php?page=book&id=8920

Тетрадка № 2 по Български език за 4. клас тогава трябва да са ти обяснили Mr. Green

http://gramatika.blog.bg/

# 250
Eй ама сте и вие сега, ДетЦки работи  Mr. Green въртим сучем и все на правопис го избиваме в един момент  Twisted Evil Само не разбрах от какво беше провокирана забележката, мислех че аз съм сбъркала ама не видях да съм аз newsm78 Но който е, да не се обижда, на мен лично са ми много полезни тези линкове дето Уомбат ги дава, все се каня да взема да провера ситуацията с У и О, както и с кратък и пълен член ( да поясня ли защо предпочитам пълния hahaha) Долче поправяй като видиш нещо сбъркано, човек се учи цял живот, аз съм ЗА.  Когато сме били деца едва ли на всички им е било фикс идея да слушат какво обяснява учителката или да си учат прилежно уроците, та това дето в 4-ти клас е трябвало да се научи, не значи че е било научено.

# 251
Виж ся Ро, аз съм мьохте герн хирург Mr. Green, не съм учителка, ама гледам,когато мога да се образовам и когото мога да образовам Mr. Green. Иначе и аз бъркам постоянно пълния член и запетайките, а и словоредът ми не е никак в ред... Ако някой ме поправя съм благодарна.

Ей това много ми харесва  Свадбата на една фълшива диетолошка
http://gramatika.blog.bg/viewpost.php?id=5638

Ро, забравих да ти кажа, че ти стискам палци, за това което трябвалоп да стане. Да не са случайно 2 чертички  newsm78 Sunglasses

Я кажете, кое е правилно сопол или марсол?  Mr. Green Отдавна се е загнездил в главата ми този въпрос  Mr. Green
Вие също ми стискайте палци днес, че имам важни дела да върша, ако стане ще се хваля, иначе не казвам.

Последна редакция: чт, 22 яну 2009, 13:58 от fat.wombat - нова година - нов wombat

# 252
благодаря ти, уомбат.припомних си.

# 253
  • На Дунава
По повод "Свадбата на една фълшива диетолошка" /Благодаря, Уомбат, похилих се!/, да кажа аз най-после ФРЪЦ-ФРЪЦ-ФРЪЦ какво ТОЧНО правихме, докато вие празнувахте заедно коледното партиии...  newsm47

http://picasaweb.google.com/janajordanova/TheWedding#

# 254
  • Vienna
Уомбат, докато всичко е на ред се маитапиме, като на всяка друга служба. Като стане тихо е страшно/опасно/ужасно.... За една голяма част от нас това е ежедневие, а за тебе е нещо извънредно. Много зависи от коя страна гледаш на нещата. Много искам да те питам какво щеше да направиш ако наистина беше станало нещо непредвидено, усложнение и пр.? Питам те, защото аз никога не бих влязла с Мира в операционната. Както и отказвам да наркотизирам близки. Организирам колеги на които имам доверие. Иначе влизанито и излизането е специално в АКХ. При нас е много контролирано.
Дами, ако за изкуството не се дискутира за какво тогава?
JanaBibiana Ако не се бях зарекла само на чужди свадби да ходя щеше да ми се дожени.
Ро кажи де, посиняха ми палците....
Работодателите не само, че не са толерантни като си останеш да гледаш болно дете, но и очакват от служителя да не боледува. Освен ако не си незаменим за фирмата.

Общи условия

Активация на акаунт