Отговори
# 270
  • ВИДИН, 10 км след края на света
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН, НАСЕ! МНОГО ЩАСТИЕ ТИ ЖЕЛАЯ!!!

АКО ИМА И ДРУГИ ПРИКРИТИ БАНДИТИ ДА ПОЧЕРПЯТ НА МОМЕНТА, ЧЕ МИ Е ЖАДНО
  Crazy

ВЕСИ, за нас няма нищо запленяващо  ooooh! тв не гледа, ни реклами... тая вечер му дадох моя gsm, супер забранено и желано, дава се само при екстремни ситуации при докито, вземане на кръв... и пак не даде краката, иначе ръцете дава, но цъка и зеи на телефона и пак си подръпва краката  ooooh!
бре, диване, какво ще го правя!? на шмиргела ще го прикарам май  Mr. Green

# 271
Куши, мисля, че можем да люснем по едно лекичко, докато се покажат именниците  Rolling Eyes

# 272
  • ВИДИН, 10 км след края на света
разумява се, до сутринта да поддържа огъня  Mr. Green
ей това ми е от фаворитНите, но днес ми излизаха някакви киселини, та само гледах мъжо, ама утрееее (закани се човека, който не е пил от две години, ама айде)

ха наздраве и лека нощ Mr. Green

# 273
пийва ми се водка, портокалов сок и гренадин  Rolling Eyes не съм пила от сто години, а и в близките сто няма изгледи  ooooh!

махам снимката, че ще се появят админите с тоягата - бая голямка е ...

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/cd/My_first_Cosmo.jpg

# 274
Човек да не отиде на ски за малко - изписали сте темата  Wink Влязох по случай случая с имениците, но докато прочета всичко и той единия имен ден свършил!
Честит имен ден на патерици на всички носещи името Антон, Андон, Донка  и други производни, но най вече на всеобщият любимец Тони на Кали Мей! Нека дълги години носят името си със здраве!
Честит Атанасов ден, на всички които имат повод да празнуват, особено мама Наска! Нека и те носят името си със здраве дълги години!
Поли, честито! Желая ти лека и безпроблемна бременност.
Екатерина, Луканка, Морена, честит рожден ден на патерици!
Хекси, страхотно е, че нещата вървят към оправяне  Hug Дано да намериш бабата с мехлема  Praynig
Мари, Берина, бегби, страхотни снимки сте сложили в аватарите и подписите! Да нацелувате малките бонбони!
 hahaha Joy Ех, Веси и Куши, ама каква вечеринка сте заформили  Joy Ха, наздраве

В къщи хита за пиене е билков чай с малко мед. По повод чая научи думичките дай и още и като свърши в чашата си иска. Друг е въпроса, че край чая започна да яде мед. Бърка в буркана с лъжица и после облизва. От една страна не искам да става фен на сладкото, но от друга меда е най-здравословния подсладител и съм в голям размисъл какво да правя. Всъщност количеството мед, което изяжда не надвишава една 3/4 от равна чаена лъжичка на ден и то не всеки ден, но идея нямам какво количество е приемливо за дете на тази възраст  Thinking Другите сладки неща, които и влизат в менюто са бисквити на Пападополус или на Нестле 2-3 пъти в седмицата. Другата храна е това, което ние ядем в това число е яла китайска храна няколко пъти и горе долу веднъж седмично хапва пица. При храните фаворит си остават маслините, киселото мляко, кус-куса и попарата. Но като цяло като види, че масата се нарежда веднага си дотътря столчето и го нарежда. Проблеми с ноктите няма стои и гледа как ги режа, понякога се маймунчи и си сгъва пръста ама все пак става.
Аз да взема да приключвам, че се поолях с писания, ама е така като заспаха всички  Mr. Green

# 275
Добро утро  Simple Smile
добре сте се почерпили снощи  Joy

по повод развалените зъби. Имам една приятелка която има дете с 1 година по голямо от Алекс и тя постоянно му даваше и още му дава нат. сокове, шок. вафли, zръчно и т.н. Това дете имам чувството че друго не яде  ooooh! Е проблема не закъсня  Confused не беше направил и 2 години и предните зъби започнаха да се ронят и бяха пожълтяли. Оказа се че зъбите са в такова състояние заради сладките неща, и зъболекарката им беше казала че ако не спрат да им му дават сладко и постоянните ще му се развалят.  Лошото е че детето продължава да ги яде. Възможно е да има и някаква предразположеност но и сладкото е помогнало.

Хекси
майка ми скоро ходи при една баба ....обаче къде беше не помня ще я питам    Blush за да й направи един мехлем много го беше закъсала   ooooh! отряза  си пръста през октомври
 въпросния мехлем много помогна  Wink върти ми се нещо в главата с К  newsm78 Косинброд.... Кюстендил може и да те излъжа сега

# 276
Честит имен ден на всички празнуващи днес! От здраве да не се оттървете! bouquet

До момичетата, които дават обща храна на децата си - с каква мазнина я готвите? Аз досега на дребната отделно, обаче тя иска това,което ние ядем - та като готвя манджа за нас, мога ли с олио или трябва с масло само? За подправките и солта е ясно, обаче за мазнината се чудя вече...

# 277
Добро утро  Hug

Честит имен ден на Насето аз вече и пожелах тук само да допълня,
че след малко пристигам мисли как ще ме посрещаш да не се изложиш  Laughing
тя се е покрила сега няма време за форума мене чака   chef

Честит имен ден ако има и други именици да са живи и здрави smile3525

приятен ден от мен  Hug

# 278
Честит имен ден Насе  bouquet  bouquet  bouquet

# 279
  • Севлиево
Честит имен ден на всички, които празнуват   bouquet
Аз, когато малкия ще яде от нашата храна, което е в събота и неделя, винаги готвя с масло  Peace

# 280
Мари Ерай е от доста време на обща храна и аз по принцип си готвя предимнно със зехтин,но разбира се и с олио готвя.Нормално слънчогледово или сусамово.С масло не готвя,слагам му го в попарата или макароните или като му мажа филийка. Peace

# 281
Честит имен ден на всички Атанасовци днес   bouquet Наска, за теб   bouquet Hug
Да сте здрави и много успехи ви желая

Хекси радвам се че писа как сте. Пожелавам ти всеки ден да виждаш колко по- добре става положението и съвсем скоро да се остане и следа от случката  Hug

По въпроса със сладкото и зъбите, имам едно съседче, на което млечните зъби са напълно разядени и са им казали, че е от меда  Confused А те са давали от много малък, мазали са му залъгалката с него  ooooh!
Аз мед още не съм давала, ама сладки работи яде от време на време. Та в този ред на мисли да попитам- Давате ли домашен кекс? И ако да, ограничавате ли се с продуктите? Днес Криси ми опита един сладкиш, видя го и нямаше как да го скрия  Rolling Eyes
Мари, аз слагам само масло за малката, ,а от нашето ядене гледам да не давам, че е с олио

# 282
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА КОЙТО ПРАЗНУВА И ОТ МЕН!!!Още не съм ви разучила имената на всички и на сладките дечица,но от утре ще го направя ,че мъжът днес си е в къщи и ще обсеби компютъра.Чао от мен и ви желая много хубав и слънчев ден newsm51

# 283
  • София

Насе, ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН!!!
Нека името ти да бъде неизчерпаем източник на късмет и здраве, и да си много щастлива и обичана!!!

Ехаа, голямо черпене е паднало снощи  Hug Hug Hug !!!

Елси, за меда - обикновено слагам мед в закуската му сутрин, когато я правя с кисело мляко и някоя каша на Милупа (ориз, зърнена, грис) + плод! Това се случва през ден, през два и количеството е 1 пълна чаена лъжичка. Понася го добре и го харесва. Медът е страшно полезен и съм много щастлива, че нямаме проблеми с приемането. Не мисля, че ще му се развалят зъбите от меда - не прекалявам с употребата му, а и винаги след закуска му мия зъбките на Тони.

Мари, аз си готвя и с олио и с масло, както дойде; чак толкова не се взирам; все пак са големи вече дечицата, не са бебета. Но можеш винаги да ползваш и зехтин като по-лек и алтернативен вариант.

Соня, до утре (даже още днес, като гледам) вече ще пусна нова тема и ще можеш да разгледаш всички ни на 1-ва стр.  Wink !

# 284
Честит Имен Ден, Насе! Нека ти носи много здраве и добър късмет името!  Hug Hug Hug

Куши, права си, че е до ген. Но въпреки всичко, сладкото няма как да не вреди на зъбите. А пък и аз само реших да споделя какво пишеше в списанието, всеки сам си решава иначе  Peace Ама и вие двете с Веси големи пияндета се извъдихте...посред нощите, не ви е срам!  Naughty Joy Да вземете да разучите някоя готварска книга, вместо да търсите алкохолни картинки  newsm48

Мари, аз отдавна си слагам само олио в манджите, които готвя и знам, че ще дам и на Деси. Не виждам какво лошо има. Слагам малко, за да не стои мазна манджата. И малко сол слагам. После ние си прибавяме сол колкото ни трябва.  Peace Зехниът е много по-добър вариант, но ми идва малко скъпо, защото аз друго освен екстра върджин не признавам, та затова само ако има такъв вкъщи слагам от него на манджите. ВИж тараторът го правя със зехтин винаги  Hug

Елси, маслините са хит у дома.  smile3521 Аз много ги обичам и Деси само да ме види, че закусвам с маслини и е наредена в 5 редици до масата и ми 'брои' хапките, докато не омаха 3 маслини не се маха. И ги яде солени, защото аз така ги обичам и не ги обезсолявам. Все забравям да купя безсолни или да обезсоля другите  ooooh! Добре, че не ме засича често с тях на масата, гледам да закуся преди нея  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт