Поли, много хубава новина, лека и безпроблемна бременност.
Екатерина, честит рожден ден на патерици!
За сокчетата, честно да ви кажа страх ме е да давам нещо различно от бебешки сок Хип или Гербер най-често, защото с баткото му отпуснах края и получи кариеси много малък, но той пиеше до пристрастяване. Тези Теди, не съм им чела съставките, но с този цвят пък и силно сладък вкус не ми вдъхват доверие. Самият производител не е фирма за детски храни май и не знам до колко може да им се има доверие.
Веси, ти на това ако му викаш аматьорско готвене
Ади_сан, мисля, че трябва да бъдем по-снизходителни към изискванията в детските ясли, така им е удобно на хората, пък и има резон в това изискване. След 2-3 месеца като се научи детето на гърне и на теб ще ти бъде по-лесно да му обуваш пликчета и потник, а докато се научи, не е такъв проблем да се понесе неудобството, нали все пак целта е там да ги учат и да ги слагат често на гърне. Пък и едно време ние като сме били деца не е имало бодита, пък пак сме оцеляли, че и боледувахме по-малко. Не е нормално хем лелките да са ни криви, хем зорлем да се натискаме за тия ясли.

всеки път и се радвам като видя твой пост 

Добре че преди това беше изхвърлил всичко/възглавници,одеало,чаршаф/ и падна на меко... Иначе по цял ден все по някъкви задачи тичаме и Ерай естественно с мен.Подадох документи в ясла и ще чакаме вече.... 
От какво стана не мога да разбера....и хапчетата не помагат.И я карам само на препечен хляб.....Съвсем да се вталя..... 

тиквичката даде един особен вкус ...

! Лека бременност и бързо и леко раждане ти желая!