Отговори
# 225
  • гр.Варна
Честит имен ден на сладура Тони и на всички именици днес! newsm51 newsm51 newsm51
Бъдете много здрави, винаги щастливи и само късмет да ви носи името!  newsm67 newsm67 newsm67

Поли, честита ти радост!  EFP
Лека бременност и още по-леко раждане! Praynig Praynig Praynig

Ками, ама това косе направо ще ме умори от смях! Joy Joy Joy
Страшен сладур! Hug Hug Hug

Веси, аз сменям рядко по 3 памперса и то когато го мъчат зъбките и има разстройство. Но на всяко пишкане не го правя. Знам,че не е много хубаво да се свиква детето на съвсем чист памперс,защото му се изнежва кожичката. Но всеки преценява сам как да действа. Peace Peace Peace

Хайде, чао за сега ,че народа чака за палачинки. newsm64

Весел празник!  ura  ura  ura

# 226
  • София
Поли, честита нова лентичка  Hug  bouquet !!!
Лека и безпроблемна бременност ти желая!
За купешките соковете вече изказах мнението си малко по-нагоре  Wink !

Ех това Косе е уникално  Heart Eyes !
Ками, много да го нагушкаш от мен  Hug !

Мунка, дано бързичко да се оправи подсеченото! Браво за гърнето, ние докато стигнем тези висоти, колко време ще мине  ooooh! Tired !

Люска, благодаря ти  Hug !
Ето една почерпка от мен за Имения ден на Тони:

# 227
Благодаря ви, момичета Heart Eyes

Ама и аз съм...как забравих - да ти е здрав и послушен Тони, Кали Мей!!! Много радост да ти носи!   bouquet  bouquet  bouquet

Мама също има имен ден, почерпка за нейно здраве:

Горното за довечера Flutter

# 228
Честит имен ден на всички празнуващи   bouquet Най-вече насладура Тони  Heart Eyes Да е все така послушен и да радва мама и тати.

Честита втора лентичка на Поли, лека и безпроблемна бременност ти желая  Hug

За соковете, аз давам на Капи, Флорина и всичко, което ми хареса и не пише за Е-та  Rolling Eyes Ама ние и без това не искаме да пием друго, нали ви споделих, че всичко бебешко ни е гадно  Sick Пробвала съм с Хип, Бебевита и разните му там, обаче никой не ги отразява и само ги изхвърлям  Crossing Arms Пари на вятъра  Whistling Затова давам от време на време, за разнообразие, но си ги пие. Аз лично предпочитам да пие водичка и тя си свикна с нея, на ден по 2-3 чаши (200 мл) си изпива, зависи какво яде  Peace

Много цунки на Косето  Heart Eyes сладур  Mr. Green

Соня, пожелавам бързо оздравяване на твоето съкровище  Hug

Криси гледа бебе Айнщайн и аз имам малко свободно време та съм ви зачела Crazy
Гърнето и при нас не работи по предназначение......... Ако го види започва да го пълни с играчки и да си го слага на главата  ooooh! Като я усетя, че прави работата, казвам, че ще сядаме на гърнето и започва да бяга, вика "Не-не.не" и не мога да я накарам да седне  Tired Така че явно ще е на пролет, по гащи и на голямото гърне  Rolling Eyes

# 229
Честит празник на всички празнуващи! Бъдете здрави и щастливи!  bouquet
Кали, за твоя бонбон - да бъде вечно така добро  Mr. Green, усмихнато и лъчезарно дете! Целувки от нас!  bouquet

# 230
  • Асеновград
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!! СПЕЦИАЛНО НА ТОНИ Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Кали,да ти е жив и здрав сладура и само радост да ви носи!!!
Поли,честита бременност  Hug Hug

Исках и още да пиша,но нямам никакво време  Rolling Eyes
Лек ден на всички  Hug

# 231
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ТОНИ! Tada  bigdance2  party002

# 232
Честит имен ден на всички именици!   bouquet

И специално на сладурчо Тони! Да е живо и здраво и весело хлапе!  :Hug  Hug  Hug

Поли честито и на тебе! лека бременост и хубаво и здраво бебче!

КалиМей мерси! не сме на висоти още, само го слагаме на често. Не знам дали ще привикне.
Веси на работа съм, да уточня  Laughing ние с мъжо го слагаме вечер, свеки през деня, тя има хванати и акита, а моето първо ако беше днес  Mr. Green
И нашите памперси по принцип са 5, но това когато нямаме разстройство и когато не хващаме в гърнето и не се напикваме в гащите, в останалите случаи не им знам бройката, но гледам винаги да имам в повече че не знам кога ще се разакаме като за световно.

Лек ден на всички  Heart Eyes

# 233
Честит Имен Ден на Тони   Tada  Нека расте здрав, умен, весел и (не)послушен  Wink

Честит Имен ден и на всички, носещи именто Антон и неговите производни   bouquet
Честита бременност на Поли  Hug

Момичета, благодаря ви за отговорите относно облеклото за детска ясла  Hug Въпреки че според мен е по-добре дечицата да са с бодита, за да са им на топличко кръстчетата. Сигурна съм, че е по-добре ако се намокри бодито на 2-3-5 деца те да бъдат преоблечени, отколкото постоянно да се проверява цялата група дали е добре "загащена". Но явно лелките не тичат по цял ден да проверяват и така им е по-лесно ... Rolling Eyes

На празнуващите весело изкарване  cheers
И на всички спокоен и усмихнат ден   bouquet

# 234
Честит имен ден на всички Тони-та!!!
А това е за малкия  Тони на Калимей-            

# 235
Честито на всички именници и най-вече на Тони на Кали Мей! Мейче, нека да ти е здраво момчето и много, ама много да ви прави щастливи с тати!!!   bouquet

за соковете - по-добре да са Теди, отколкото Куинсите, според мен  Rolling Eyes А има и едни Премиум Бери май се казваха  newsm78 ще видя точно каква е бутилката - 700 мл. мисля бяха, стъклена бутилка, към 2 лв. - страшно хубави са  Peace има комбинация моркови с праскова или моркови с банан или нещо подобно ... гъстички са, стават за разреждане и според мен и за деца ... а бе страхотни са, аз съм взимала 3-4 пъти и сама си ги пия, щото моя мъж пие с литри и това удоволствие не е за него  Naughty  Mr. Green май бяха чешки  newsm78

а за тези, които не могат да готвят - днес какво направих аззззз ... Сложих вода в тенджерка малка, моркови, тиквички /замразени и нарязани на кубчета/ и шепа бланширан ориз, че нямаше повечеее ... добавих масло, магданоз и малко чубрица ... та всичко това вря, докато се развари ориза. минимално сол /толкова малко, че мъжа ми пак ще каже, че съм я забравила/. Застройка - к.мляко, яйце и малко брашно. Взех 2 малки бурканчета на Хипп от 220 гр. - в едното сложих замразено кубче телешко и спанак, в другото пилешко. Допълних бурканчетата със супа и имам сготвено за днес и утре за детенце, а за нас остана по една посна  Sad порция за днес  за обяд  bowuu та и аз не съм готвач, но експериментирам  Peace това обаче си е типично "бебешка" супа  Mr. Green

Леко бременеене, Поли   bouquet

Ади Сан, и на мен ми се струва, че бодитата са по-добър вариант, но като се замисля - наистина няма как една леля и една мед.сестра да обхванат 20 дечица и да ги преобличат по 2-3 пъти  Confused може би в частните ясли не е проблем ... но и аз се улавям, че акот го сложа на гърне, първото нещо е отзад да оправя бодито, защото наистина се мокри  Whistling

някой питаше за големи бодита - има и то много - и български, и турски, на Джъмбо има също хубави и то за 6.50 ... и така ...

хихихи, Брейви, Кали Мей нали няма място у тях - не я виждам Тони как ще кара този "уред"  Joy

въх, улях се  #Crazy

# 236
  • ВИДИН, 10 км след края на света
такива типично "бебешки" супички и манджи и аз ги мога, и съм правила преди да започнем на детската кухня.
на мен мисЛАта ми беше за майчетата дето си готвят редовно вкъщи и от тяхната манджа си хранят децата. у нас не се готви нищо нормално като за Валката, но лелките в кухнята готвят яко, на него много му харесва, и така  Flutter
а освен че не мога, нямам и желание да готвя  Blush

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ АНТОНОВЦИ И СИЕ!!!
И НА НАБОРЧЕТО ТОНИ НАЙ-СПЕЦИАЛНИ ПОЗДРАВИ   bouquet

а сока Теди го давам неразреден и наистина не е толкова скъп, като "бебешките" сокове  Peace

# 237
Кали да ти е жив и здрав Тони, много да те радва и все така да ви слушка Hug Hug Hug
и вие него разбира се Wink

Честито на всички които имат повод, много здраве и късмет.
Леко бременеене, Поли    bouquet

# 238
  • морето и сините вълни :)
Честит Имен ден на Тони и на всички именници ,Живи здрави и много лъчезарни

Еййй Морена И Луканка са покриха .Даже и по едно здрасти не казват вече
Аааааа,Идосвам са чак Thinking Thinking
Честито ПОЛИ..лека и мека да ти е бременноста  bouquet  bouquet  bouquet
Добре дошла на новото мамче-Страхотен Бонбон си имаш   bouquet  bouquet  bouquet

Лек ден момичета и весел празник
аз слетобед и аз заминавам на имен ден Mr. Green
И както съм на лека диетка шъ си прецакам пак  нещата ми се струва #Crazy Embarassed

Малееее,Асенче,малката колко е пораснала  bouquetстрахотна малка госпожица е станала  bouquet

# 239
Бързо възстановяване на Алекс! Миличка Хекси, силно те прегръщам и се ти възхищавам!

За пръв път ми се случва да поглеждам цяла седмица форума и като намерих септемврийската тема направо се разтреперах, като прочетох заглавието, тръгнах от зад напред, и пак голям рев му дръпнах...
 Praynig Praynig Praynig дано кошмарът ви свърши по-бързо и се приберете възстановени в къщи.

Влязох да честитя именния ден на нашето сладко наборче Тони - да е жив и здрав и много да слуша мама Калимей  Hug

Честити рожденни дни на Моренка, Екатеринаст и Луканка!   bouquet

Честит имен ден на патеричка на Наска!

Радостното е, че много мами, които отдавна не бяха писали, се включиха.

Браво на Коцето на Керилайн!

Полина, честита бременност, лека и безпроблемна!

Общи условия

Активация на акаунт