Отговори
# 210
Косето от доста време ми отказва бебешките сокове.Не знам защо.Пие компоти и нектари,и обикновен натурален сок.Напоследък го научих да пие плодово кисело мляко,обикновенно не пие дори с мед.

# 211
  • ВИДИН, 10 км след края на света
забравих  ooooh!
СОНЯ и ВИКИ  welcome

и ние сложихме Пентаксима онзи ден, има малко рев, но ние с мъжо предвидливо си бяхме взели брошури от Пикадили и едно плюшено конче, и го забаламосахме  Crazy
давам от време на време сок Теди, харесва го, иначе не е много по соковете. обаче боза как пие  hahaha

МАРИ, провери тук за превод http://translator-bg.com/

# 212
  • Бургас
Привет,
Мари, бебшките сокове са Гербер, Семпер, Хип, Кинела, Бебевита, Ганчев.
До скоро му давах такива, но не издържам финансово и затова съм решила че от понеделник го почвам с Куинс или Капи, хем има и голямо разнообразие. Тези на Раух съм ги пила, но нещо не ми харесват.
Екатеринаст, честит рожден ден на патерица и от мен! Много късмет, любов и щастие!
Добре дошла на новата мама!

# 213
Момичета, мерси за отговорите Hug

# 214
  • гр.Варна
И аз съм една блейка! doh
Добре дошли на мама Соня и прекрасното й русо момченце Вики!   newsm51
Радвам се,че се записахте при нас! Peace Дано ви е хубаво тук! Praynig

За пиенето на течности-вода пие след всяко ядене, а и сам си я търси, но като количество е различно. Някой път пълня чашката по 3-4 пъти, друг ден-не. Давам му айрянче, а сокове рядко. Наблягаме на пресните плодове. Но сукането е по всяко време на денонощието, затова и не се притеснявам като не пие много вода.

Инче, направо ме разби с тези 5 памперса на ден! #Crazy
Малката кукла не иска ли да сяда на гърнето?

Браво на геройчетата Вали и Тони! smile3501

# 215
Люска, то и аз сменям по 5, а понякога и 6 памперса ... на гърне го слагам, ама веднъж сваля ли памперса, то все има пишкано в него, без значение колко и после си слагам чист

# 216
  • София
Люска, то и аз сменям по 5, а понякога и 6 памперса ... на гърне го слагам, ама веднъж сваля ли памперса, то все има пишкано в него, без значение колко и после си слагам чист

Същата работа е и при нас. А и нали не сме свикнали още с гърнето и хептен не знаем за какво служи  ooooh! , та си сменяме памперсите, какво да се прави!

# 217
И от мен честит рожден ден на Морена и Луканка с малко закъснение и на Екатерина! Да сте живи и здрави и много щастливи!   bouquet

Добре дошла на новата мама Соня!    bouquet

Доци много ти е хубаво момчето!

Засега го лъжа с кашкавал или ябълка или хляб, но го виждам, че почва да се усеща, че го мотам нещо.
Хи-хи съвсем точно като нас  Laughing

Моят в понеделник вследствие на пилешкия кебап от кухнята беше доста зле с разстройство и страшно подут корем, приличаше на африканските дечица - коремът му върви два метра пред него, уплаших се и като се подсече страшен рев и такова не го бях виждала. Та затова от тогава сме здраво на гърне и имам само 1 пропуск - той естествено не си казва пиш, но вече го виждам че като вземе да пишка и се умълчава такъв, седи прав и се вижда че нещо става, аз обаче още не съм свикнала да се усещам и го поизпуснах. А освен това на първото изпишкване в гърне пак аз докато реагирам той влезна вътре с чорапите и попи всичко. От там нататък, иска да бърка и вероятно да опитва на вкус но го удържам засега.

Хайде улях се.

Целувки на всички сладури и мами  Heart Eyes Лека нощ!

# 218
Мунка, 1 пропуск само си е сериозно постижение  Peace мисля, че ще мине подсеченото до ден-два  Peace ама ти не ходиш ли на работа /или аз бъркам/, че кога имаш време да го тормозиш хубавелкото с гърнето  Mr. Green
тая зима - щем не щем, ще го има перото с памперсите, догодина - вече не  Laughing

# 219
Привет на всички!
Олекна ми много за Алекс - много го мислих, продължавам да се моля да няма никакви усложнения. По същото време, когато с Хекси са били в Пирогов, на моя приятелка оперираха дъщеричката там (на 1год.и 2 месеца) и се бях притеснила страшно много....

ИНАче сме добре - аз се върнах ан работа- Дани го гледат баба му и дядо му, отвреме-навреме и баба ми се включва, отначало ми се сърдеше, но му мина и вече много ми се радва като сме си сами вкъщи... Гледам,ч е гърнетата обсъждате - напоследък се научи да показва, че трябва да го сложим на гърне - иначе той си е свикнал отдавна, но това сам да си каже ми се струваше леко непостижимо в скоро време.  Вода пие малко - ако е сок, виж, е друга работа.....ама сега му спрях сока малко (че и аз като Лекси не издържам финансово) и е само на вода.. ама дали можем да даваме Куинс, Капи и др? Как мислите? Щото ако може....по-поносимо ще е. Или пък тези на Теди - те са по-гъсти и ако се разреждат става, хем детски ги пишат...
С яденето бяхме малко зле по едно време - зъби, ангина (вдигна 39 С точно на 31.12), та отказа всички пюрета, манджи и т.н. Отсл;абна съответно, на мен пък взе да ми става лошо само като видя пюре на Семпер ( вече подсъзнателно, от страх, че ще ми ги откаже)...И сега готвя като луда в почивните дни - по 3-4 яденета, здравословно, без мазно, пържене и т.н, и всички ядем еднакво...Да, ама диването пак се изхитри - няма значение, че е еднаква храната - трябва от нашата чиния да е и ако може и на следобедната си закуска да сложи сирене, ще е най-добре.
Много стана, после пак!

# 220
Поли-сга ти виждам втората лентичка PartyЧЕстито PeaceИ дано леко го съчетаваш с работата и Дани.

Има ли новини за Алекс?Още ли са в болница?

Косето яко не иска да седи на гърне.

Отиваме на село след малко.И от 7 часа стягам багажи.
А снощи облиза една лъжица,с която бъркахме греяна ракия.И най-новото му умение с което се гордее много е да си чеше гърба на ръба на вратата-явно е видял някой да го прави Joy

# 221
  • ВИДИН, 10 км след края на света
ПОЛИНА  EFP  честито!

КАМЕЛИЯ, е няма друго дете като твоето, голям смях пада с него  Hug
а за чешането от вратата  Crazy ... у вас има баба меца май  hahaha Joy

# 222
КАМЕЛИЯ, е няма друго дете като твоето, голям смях пада с него  Hug
а за чешането от вратата  Crazy ... у вас има баба меца май  hahaha Joy
Joy Joyтой за това ръмжи по цял ден Joy

# 223
Полина, честита ти лентичка Flutter Flutter Flutter

# 224
Поли,лека бременост!
Е,Ками,сина ти е уникален. Joy Joy Joy Joy
При нас най-новия номер е да върви по колена.Не да лази,а изправен,но по колена. Laughing Laughing Laughing
Честит имен ден на всички празнуващи днес
Много здраве,щастие и успех

Последна редакция: сб, 17 яну 2009, 09:53 от naskaa

Общи условия

Активация на акаунт