Много здраве, щастие, любов и късмет, мили майчета!

Ади Сан, и аз да потвърдя,че за яслата е препоръчително да не обличаме децата с бодита. За момиченцата понякога даже се сърдят ако е с пола или рокля. Те също лесно се мокрят.
Дамян е станал сладур и половина!

За яденето- Мимо си хапва от всичко и то без да е пасирано. Като Косето и той е фен на хляба и може да си го гризка по всяко време, затова и аз го ограничавам малко. Предлагала съм му и яде с охота сандвич с масло и сиренце, с кашкавал и пастет. Сладки неща почти не яде. даже пастите от ДК не му ги давам изобщо, но и той самият не ги тачи много. Боб, леща, грах-ядем на поразия. Понякога му давам да опита от нещата на кака му,то толкова жално гледа,че да ти скъса сърцето. За Коледа свеки му беше дала цяла торба шоколадови истории, които още стоят в шкафа. Тя и Валя вече не ги иска. Предпочитат домашните сладкиши на мама.
Солетки обаче си хапваме. Без тях не минава.
Относно лявата ръка и Мимо първо посяга с лявата ръка, но аз го насочвам с дясната да се храни.Опитва се да яде сам с лъжицата, но доста безуспешно. Когато съм на кеф, го оставям да се маца, но рядко.
Да сте живи и здрави
. 

ама.........
Ти изглеждаш толкова добре,толкова лъчезарна и свежа,че изобщо не виждам за какво се притесняваш!
мерси трогната съм и ти си свежа мацка 
, да не си се върнала на работа?
!!!!
Сокове почти не й давам, предпочитам цели плодове. А тези, за които споменава Мари, изобщо не съм ги чувала.... От време на време пийва айрянче, много го тачи, изпива го на един дъх със сламка! И вечер задължително не заспива без 150-200 мл АМ! Сменяме по 5 памперса на ден!