Отговори
# 195
  • гр.Варна
Честит рожден ден на Моренка и на Луканчица и на Екатеринаст (на патирици)! bdbaloni
Много здраве, щастие, любов и късмет, мили майчета!
newsm51 newsm51 newsm51

Ади Сан, и аз да потвърдя,че за яслата е препоръчително да не обличаме децата с бодита. За момиченцата понякога даже се сърдят ако е с пола или рокля.  Те също лесно се мокрят.

Дамян е станал сладур и половина! Hug Hug Hug

За яденето- Мимо си хапва от всичко и то без да е пасирано. Като Косето и той е фен на хляба и може да си го гризка по всяко време, затова и аз го ограничавам малко. Предлагала съм му и яде с охота сандвич с масло и сиренце, с кашкавал и пастет.   Сладки неща почти не яде. даже пастите от ДК не му ги давам изобщо, но и той самият не ги тачи много. Боб, леща, грах-ядем на поразия. Понякога му давам да опита от нещата на кака му,то толкова жално гледа,че да ти скъса сърцето.  За Коледа свеки му беше дала цяла торба шоколадови истории, които още стоят в шкафа. Тя и Валя вече не ги иска. Предпочитат домашните сладкиши на мама. Embarassed Embarassed Embarassed Нашите съм ги научила и не му купуват сладки неща. Евентуално солетки, плодово мляко или някакво плодче.
Солетки обаче си хапваме. Без тях не минава.

Относно лявата ръка и Мимо първо посяга с лявата ръка, но аз го насочвам с дясната да се храни.Опитва се да яде сам с лъжицата, но доста безуспешно. Когато съм на кеф, го оставям да се маца, но рядко.

# 196
Ерика,ние имаме левичари.Дори дядото на дядо му и му е именик е левичар.Всичко с лявата ръка държи,дори съм му подавала към дясната и пак с лявата протяга.От скоро рисуваме и пак с лявата ръка.Няма да ви казвам къде рисуваме.Този лист все не ни стига и винаги излиза от него и продължава по пода.Стените тук -там са ошарени и въпреки ,че се търка ,лятото ще пребойдисваме.Но в сравнение с кака му,която като малка беше ударила едни розови печати по стената в спалнята,неговото е нищо.
Кали,ти пак ме уби.Представям си каква картинка сте. ooooh!Да сте живи и здрави Hug

# 197
  • Гърция
....изключение правя само за белия боб още, защото него аз го смилам трудно пък какво остава за нея

Това е относително, за нас с мъжа ми е трудно смилаем, но Стела си го хапва без никакъв проблем, нито газове, нито промяна при изхождането. Тове е една от любимите и манджи, като разбере, че ще варя, започва да вика силно "боб,боб, мамммм" Laughing.

Стела пие минимум 400гр вода. Единствената друга течност, която пие е АМ, не харесва сокове, айрани и т.н.
От два месеца не готвя специално за нея, ако ще правя нещо, което тя не яде, предния ден правя повече ядене за да има и за втори път. Не я ограничавам от хляба (стига да не е половин час преди ядене), но пък на нас така и така не са ни много килограмите Wink.

# 198
Благодаря ви  Hug много сте мили

Да ви почерпя скромно

Онзи ден не беше до почерпки и честитане за това не ви казах нищо.

Важното беше да се помолим за Алекс, да насочим положителната си енергия към него, а и вече да имам РД не е кой знае какво  Laughing виж ако не остарявах с една ами ставах по млада с една на купон щях да ви каня  Crazy ама.........  Rolling Eyes

# 199
Ааа,Екатеринче,недей така! NaughtyТи изглеждаш толкова добре,толкова лъчезарна и свежа,че изобщо не виждам за какво се притесняваш! Peace Hug  bouquet

# 200
ооо Пебс   Blush мерси трогната съм и ти си свежа мацка    Flutter

# 201
ооо Пебс   Blush мерси трогната съм и ти си свежа мацка    Flutter

Мерси и на теб! Blush Ама аз си казах каквото мисля! Wink

# 202
  • София
Лекси, за течностите Тони пие даже по-малко от Алекс. Сок почти не близва, вода - я изпие 50мл на ден, я не; АМ - максимум 150мл на ден. Но пък пълни пампите и нямаме проблеми, явно толкова си му е достатъчно  Rolling Eyes !

jiji_mHug ! Вкъщи относно яденето ние сме същите с мъжа ми - ядем само аламинути, скара и готови манджи, поръчани от някъде.
При нас пролемът е не, че аз не мога да готвя, а че нямаме фурна (много е тясно вкъщи и няма място) - само котлони, скара и МВ. Освен това, времето ми съвсем не стига и готварските ми занимания се заключават най-много с някоя супичка.
На въпроса ти - според мен няма абсолютно никакъв проблем да се дават на мъниците и запечени манджички  Peace ! Пържените са най-тежки и е хубаво да се ограничават, но за запечените не виждам причина да не се дават.
Много да нагушкаш Алексче от мен  Hug Hug Hug !!!!!!

dona_78, много се радвам да видя твой пост  Hug !
Пиши ни как е Дамянчето, прави ли бели? Ти как си, не си писала отдавна  Sad , да не си се върнала на работа?

maichezaiche, чакам да се отчетеш  Mr. Green Hug !

mika2006, драсни и ти два реда, как е Дария? Сигурно е станала голяма хубавица  Hug !

ssoonniiaa, Виктор е уникално сладък рус бонбон  Hug  Heart Eyes !!!!

ekaterinast, гледах клипчетата на Стелито - е, много е сладкааааа! Голямо гуш за нея  Heart Eyes Hug !!!

Забравих одеве да похваля моето момче колко мъжки се държа днес, че сложихме последния Пентаксим и не плакахме изобщо  Heart Eyes !

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 17 нови отговора.

Верно, че тоя пост го пиша от 3 часа, но това съобщение не се беше случвало от мнооооого дълго време! Радвам се изключително много  Hug Hug Hug !

# 203
Много сте милички всички тук и се радвам ,че ви открих.Засега не мога да пиша по колкото ми се иска ,че Викито ми е болничък,но ще опитам.Аз се старая много да му подбирам какво яде защото аз съм алергична,майка ми също което значи че Вики е предразположен и той.Иначе всичко яде почти, готвя му и като ми писне сме на кухня.Много му треперя усещам се ,но така е откакто бях бременна,едва го опазих така ,че искренно съчуствам на малкия Алекс.Честит рожден ден и от мен на всички празнуваши newsm38   bouquet

# 204
Екатерина, честит празник на патерици мила, бъди мноооого щастлива  bouquet

Аз давам запечени ястия на Стилияна, тя и без това така по ги обича. Мусака давам, огретенче. Запържено не давам. Мноооого рядко когато ядем пържени картофи си позволявам по 2-3 резенчета. Обаче сега откри сока дъщеря ми. Та вие какви видове давате когато не давате домашно приготвен? Аз сега й купих на РАУХ, че нали немски уж да е по-хубав...

# 205
  • Кърджали, България
Иви пие много вода - поне 4 пъти пълним 200 милилитровата чаша  newsm78 Сокове почти не й давам, предпочитам цели плодове. А тези, за които споменава Мари, изобщо не съм ги чувала.... От време на време пийва айрянче, много го тачи, изпива го на един дъх със сламка! И вечер задължително не заспива без 150-200 мл АМ! Сменяме по 5 памперса на ден!

# 206
Мацки, имам нужда от помощ. Купихме си сушилня, обаче е от магазин дето продават с транспортни дефекти и нямаме никви указания. Лошото е, че е на холандски всичко. Така че който има идея за нещо да помага. Пробвах в Гугъл нищо на бг или англ не излиза. Модела е Миеле Т4223С.

# 207
Вики от няколко дни отказва вечерта да пие АМ.Сокчетата в повечето случай аз ги цедя ,но и съм купувала на HIPP ,Nestle и др.,но сега и сокове не иска вечерта му давам супичка а за пиене само вода.Пробвах дори и чай плодов на HIPP но не го иска.А това сокче и аз не го знам newsm78

# 208
  • София
Мари, лично аз не бих предложила сок от кутия от тези, които се продават в магазина - всичките, дори и Раух, са блъскани с какви ли не аромати, консерванти, оцветители и всякакви други гадости. Ако ще е купешки сок, по-добре да е на ХИП, Гербер и т.н. чисто бебешки марки. Това е моето лично мнение!

Соня, получих Е-мейла ти! От другата темичка ще ви включа с Вики  Hug !!!

# 209
Честит рожден ден на Екатеринчето с закъсение  bouquet  bouquet  bouquet

Честит рожден ден на Моренка и Луканка  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт