Отговори
# 240
  • София
Честит имен ден на малкия Тони, честито и на вашите близки, които имат празник днес!

Поли, много хубава новина, лека и безпроблемна бременност.

Екатерина, честит рожден ден на патерици!

За сокчетата, честно да ви кажа страх ме е да давам нещо различно от бебешки сок Хип или Гербер най-често, защото с баткото му отпуснах края и получи кариеси много малък, но той пиеше до пристрастяване. Тези Теди, не съм им чела съставките, но с този цвят пък и силно сладък вкус не ми вдъхват доверие. Самият производител не е фирма за детски храни май и не знам до колко може да им се има доверие.

Веси, ти на това ако му викаш аматьорско готвене  Mr. Green

Ади_сан, мисля, че трябва да бъдем по-снизходителни към изискванията в детските ясли, така им е удобно на хората, пък и има резон в това изискване. След 2-3 месеца като се научи детето на гърне и на теб ще ти бъде по-лесно да му обуваш пликчета и потник, а докато се научи, не е такъв проблем да се понесе неудобството, нали все пак целта е там да ги учат и да ги слагат често на гърне. Пък и едно време ние като сме били деца не е имало бодита, пък пак сме оцеляли, че и боледувахме по-малко. Не е нормално хем лелките да са ни криви, хем зорлем да се натискаме за тия ясли.

# 241
# 242
Честит имен ден на Тони и всички празнуващи днес    smile3525

да са живи и здрави

Данимакс,  Насето е утре ама нищо де и аз и чиститих тази сутрин  Laughing . Маринка на подписа ти е прелест  Flutter всеки път и се радвам като видя твой пост

Полина лека бременност ти желая   bouquet

Благодаря ви за пожеланията към мен bouquet

Новини от Хекси някой няма ли? Как са?

# 243
Аз да кажа само,че не виждам нищо радостно в това,че са писали майчета,които отдавна ни бяха забравили! Rolling Eyes Те писаха само за да подкрепят Хекси и Алекс,а иначе съм 99% сигурна,че няма да започнат пак да пишат!
 ...  Tired

# 244
Привет привет и от нас...
Първо да честитя именния ден на Тони-бонбони......и всички които празнуват днес....

Честит рожден ден малко със закъснение на Моренка,Луканка и Екатерина......

Поли и на теб лека бременност мила.....  bouquet Hug
Дано Алекс вече се чувства по-добре и скоро да се приберат в къщи..... Praynig Praynig Praynig
Тъй за нас какво да кажа....нищо ново...Освен че вчера падна от кошората от която спи.Застанал прав и се хванал за пръчките от външната страна и се набира и....туб.Направи салто..... ooooh!Добре че преди това беше изхвърлил всичко/възглавници,одеало,чаршаф/ и падна на меко... Иначе по цял ден все по някъкви задачи тичаме и Ерай естественно с мен.Подадох документи в ясла и ще чакаме вече.... Crossing Arms
А иначе мен ме гони едно разтройство от около две седмици.....Каквото и да хапна освен препечени филийки и бегом в тоалета.... ThinkingОт какво стана не мога да разбера....и хапчетата не помагат.И я карам само на препечен хляб.....Съвсем да се вталя..... Mr. Green ooooh!

Гледам за сокчета пишете....аз давам само прясно изцеден....от всевъзможни плодове и Ерай си ги пийва с голям кеф.Но само веднъж на ден давам.... Peace
Мари сладуранката на аватара ти е супер......Да и нахапеш бузите от мен..... Mr. Green
Ще пусна малко снимки и аз ама когато ги кача....Пък кога ще стене един господ знае..... ooooh!
Хайде сега ще ходя да се поразшетам и после пак ще пиша...... Peace

# 245
Веси, ти на това ако му викаш аматьорско готвене  Mr. Green

ми те моите манджи са все такива - "варени"  Mr. Green Мъжо си добавя сол, черен пипер и разни други неща и вече манджата съвсем не е "бебешка".  Mr. Green Всяка от манджите, която готвя, става за деца  Laughing Дори и мусаката /аз не ползвам други подправки освен зелените, дори не ги и знам/
а най-хубавото е, че и мъжа ми свикна на мойто готвене и той също вече готви "здравословно"  hahaha
а в днешната супа/или лека каша добавих за себе си парче сирене вместо сол - еми стана страхотия ви казвам  bowuu тиквичката даде един особен вкус ...

имаме бременни и аз какви манджи пиша  Embarassed сори  Embarassed

Кали, соковете Теди са с добавена захар и всичко друго, нищо че ги водят детски. Аз обаче не ги взимам, щото на мен не ми харесват на вкус ...  а на дребния сок давам по-рядко - нека си лочи водицата  Mr. Green

# 246
Мойто зверче не иска вода,не иска вече бебешки сокове и ,само и само да пие нещо, й давам това,което й харесва!А е капризна на сокове! Crossing ArmsПие само праскова,ябълка и един смес от различни плодове! Tired И даже сега не иска от нищо друго,а си е харесала тия малките кутийки със сламките и само от тях пие! ooooh! Иначе взимам едни на Дерби + май бяха,има без захар и консерванти!Ябълката е страхотна!Прасковата също! Peace Те са пак натурални,ама не в кутия,а в едни пластмасови бутилки от 1л.,а има май и по-малки!Ама аз нали съм зле с бъбреците и знам колко е хубаво да се пият течности (най-вече вода Rolling Eyes ) и като й пипна сухия памп на малката и лошо ми става!Та за това се принудих и давам това,което иска! Tired
Тия Теди изобщо не иска да ги близне! Mr. Green

# 247
  • Севлиево
Берина нашата кошара от 2 месеца е укрепена. Тати сложи едни дъски под решетката и отстрани на другите стени. Дъските облепихме със залепващо се фолио с детски мотиви и стана супер. Колкото и да се набира дребния, не може да я прехвърли. Принудихме се да я направим така, защото все го заварвах с вирнат крак да я прескача и се набира. ooooh! Направо беше ужас, така ме беше страх да не падне. Първата вечер беше много смешен, само обикаляше в кошарата като животинче затворено в клетка. Чуди се кво става, що е толкова високо и не може да прескача  Mr. Green
По отношение на соковете, аз да кажа че давам на Дамян ошав от ябълки да пие.

# 248
  • ВИДИН, 10 км след края на света
я да дам друг тон на дискусията, че все до тоалетната тичам като чета за води и сокчета  hahaha Joy
как режете ноктите на децата  newsm78
Валентин не дава и никога не е давал  ooooh!  действам като заспи, но напоследък започна и насън да не си дава краката. дърпа ги, аз настоятелно продължавам, и накрая той се събуди и така...
отпуснал е на краката едни орли... ще си скъса пантофите  Crazy

# 249
Доки как ги закрепихте тези дъски,че нещо не разбрах......а определено ще трябва защото не смея да го оставям вече там...... ooooh!
Куши ноктите ги режа за сега  без проблем.....много му е интересно на Ерай и си дава даже един по един пръстите. CrazyНо с големия ми син беше голям проблем и му пусках някъкво детско/той много гледа за разлика от Ерай/.Слагах го на столчето за хранене вързан че да не мърда и пусках нещо което харесва да гледа..... Peace

# 250
  • София
И аз нямам проблем с ноктите. Казвам му "хайде да ти режа нотите" и той сяда на дивана и опъва крака. И като му чистя ушите, ми се подлага.

# 251
  • Севлиево
Май с видии или нещо такова. Дъската, която е под решетката е закрепена с едно дървено чопче, което влиза и в кошарата и в дъската. Страничните вече са с видии към решетката закрепени. Ще снимам да покажа, ама ще е понеделник сигурно.

# 252
  • Бургас
Привет и от мен днес,
Честит имен ден на всички носещи името Антон, Антония и производните им и специално на Тони-бонбони на Калимей! Tada  ura
Днес ходихме в метро, уплаших се от тълпа, няма къде да стъпиш, а персонала зарежда магазина и гази с мотокарите, лудница Shocked.
Поли честита  EFP! Лека бременност и бързо и леко раждане ти желая!
Куши,и на мен ми е трудно с ноктите, но го слагам седнал в мен, започвам да пея, пускам реклами и режа. Но ми отнема около 10 минути за 10 пръста, което е страшно много време. Отрязвам един, той слиза, разхожда се , пак го взимам в мен и така, много трудно.
Кали, и на мен ми дава без проблем да му чистя ушите, но за ноктите е сташен проблем.
Хайде до скоро

# 253
  • София
Не се безпокойте, Дани до ден днешен ми се пазари за рязане на нокти. Аз редовно си режа по ръка или крак на вечер и докато стигна до последните, първите вече са пораснали  Wink

# 254
  • Севлиево
Не се безпокойте, Дани до ден днешен ми се пазари за рязане на нокти. Аз редовно си режа по ръка или крак на вечер и докато стигна до последните, първите вече са пораснали  Wink
Това все едно аз съм го писала Joy hahaha

Общи условия

Активация на акаунт