Отговори
# 255
  • ВИДИН, 10 км след края на света
Не се безпокойте, Дани до ден днешен ми се пазари за рязане на нокти. Аз редовно си режа по ръка или крак на вечер и докато стигна до последните, първите вече са пораснали  Wink

Joy абсолютно същите сме! колкото хвана, толкова за момента, но напоследък с краката по-сложно стана  Crazy

# 256
  • София
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ТОНИ НА КАЛИ! И НА ВСИЧКИ ДРУГИ ИМЕНИЦИ ДНЕС! Честит рожден ден на патерица на мамите, които пропуснахме тези дни.

# 257
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ И ЦЕЛУВКИ ЗА МАЛКИЯ ТОНИ!СПЕЦИАЛНИ ПОЗДРАВИ И ЗА БЪДЕЩОТО МАЙЧЕ!
  1stroller

# 258
  • София
Благодаря на всички за хубавите пожелания и 'подаръци' за моя Тони  Hug  bouquet .
Днес голямо празнуване му се очерта - десерта от Ози беше бисквитена торта, която много се уважава  eat , а довечера баба му на Тони е направила домашна баница със сирене и смятам да го почерпя от нея с кисело мляко за вечеря. Щях и подарък от Бебе маркет да му взема днес, но като се огледах - ами то всички готини играчки ние вече ги имаме и хич не си играем с тях  Crossing Arms ! Затова му купих едно боди и туй то!

За ноктите - Тони се научи вече да мирува на тази процедура, откакто без да искам го "раних" и орева света. Само краката са малко по-сложни, но като цяло не ми е голям проблем.

Пебс, за съжаление си мисля, че си права! Но нищо не можем да направим по въпроса  Sad . Който иска пише, който не иска - не; въпрос на избор и на желание най-вече.

# 259
Поли честито   bouquet признавам си завиждам ти 
Честит имен ден на Тонито  newsm51 и на всички празнуващи днес
Добре дошла на новата мама  wavey ssoonniiaa

И да предупредя за да не ми се сърдите  Mr. Green
от утре ми започват изпитите и ще гледам да не си включвам компа защото съм много пристрастена към форума  ooooh! и не мога да уча. След 14 февруари ще съм на линия  Peace

Има ли новини от Хекси  Rolling Eyes дано да са добре

# 260
Момичета, не съм имала време да ви прочета, но влизам само, за да кажа, че Алекс се чувства добре. Е, не е както като е здрав, но като за състоянието му е доста весел.  Peace
Лицето му е вече почти цялото в корички и е до голяма степен Божа работа как ще се възстанови и дали ще има белези. От проучването ми дотук най-добрият мехлем за изгаряния в околността се прави от някаква баба в Костинброд и сега ми предстои да я издиря.
pebs, отправям апел най-вече към теб ако имаш възможност да поразпиташ къде точно се намира въпросната баба. Надявам се, че все някой около теб ще знае, особено по-възрастните хора. Бабата прави въпросния мехлем от поне 30 г., така че или е много стара, или е починала и е предала рецептата на друга баба, но би трябвало със сигурност още да се прави. Пиша ти на лични телефона си, за да можеш да се свържеш с мен, ако разбереш нещо и предварително ти благодаря!  Hug

# 261
Здравейте момичета.
И аз отдавна само ви чета като имам време при това, но това което се случило на малкият герой на Хекси ме провокира:
Всичко да е наред Хекси, бързо да се оправя малкият сладур Praynig Praynig Praynig Praynig
Предаваме ти цялата си положителна  енергия с Ема.
Дано да се включиш с още по-добри новини скоро!!

Кали Мей, честит ти именник Heart Eyes

# 262
  • Бургас
Привет,
Хекси, хубаво е че Алекс е по-добре и в насторение! Надявам се да успееш да намериш мехлемчето и да се оправи напълно малкия сладур! Много целувки и прегръдки от нас!

# 263
Кали мей, честит ти малък сладък именник - да ти е жив и здрав и все така чаровен  bouquet
Поли,лека бременност и прекрасно здраво бебе на финала Peace
Хекси, ще се оправи юнака сигурна съм Hug
Колко още бели имат да правят децата докато пораснат, чак косата ми побелява като си помисля ooooh! - преди няколко дни Ема падна лошо както беше права върху 1 тежък стол с метална конструкция и за малко да си разбие носа върху плочките, но се раминахме само с прекрасни синини ooooh! Днес племенника ми почти затвори вратата на спалнята върху ръката и докато лазеше - добре че все пак хванах вратата на време. Та сега и 1-я и пръст е ужулен. На фона на прегивяния ужас от Алекс е нищо, но на мен ми идва наногорно с тези ежедневни контузии Confused ooooh!

# 264
Честит имен ден на всички именици и специално на Тони на Кали Мей! Да са живи и здрави и много много добър късмет да им носи името!

# 265
Поли, честита ти бременност - леко бременеене, леко раждане и едно здраво и хубаво детенце ти пожелавам!  Hug Hug Hug

За сокчетата да кажа какво прочетох наскоро в едно списание за майки - сок се давал само по време на ядене или непосредствено след него, защото иначе зъбите на децата се разваляли, тъй като сокът е сладък. Между храненията се давала само вода.
Аз сок давам винаги на обед за десерт. Преди купувах само Хипп, но ми идва много скъпо. От есента минах на Бейбивита, те са по 500 мл и са ок. 2.70 лв. Когато нямаме купешки сок, давам домашни, които майка ми е правила.

Насе, честит ти левичар  Heart Eyes А й твоят син е уникален, с тоя неговия интелигентно-дяволит поглед просто не знам още какво може да се очаква. Дано да са само хубави и забавни неща!  Hug

Ками, твоят 'разбойник' много да го нацелуваш!  Hug

Хекси, надявам се, че пебси ще успее да ти помогне и да намерите този мехлем!  Praynig Много целувки и прегръдки за Али и теб! Дано скоро се приберете вкъщи, а белези да няма никакви!  Praynig Praynig Hug

Екатеринче, Честит рожден ден! (на много големи патерици, за което се извинявам) Пожелавам ти да си жива и здрава, с много добър късмет, обичана и уважавана жена и майка!   bouquet

# 266
  • ВИДИН, 10 км след края на света
това с развалянето на зъбите си е до ген, колкото и да се пази и мие, пак може да се развалят зъбите. а има хора на които четката за зъби все нова им стои, и нямат един кариес.
съгласна съм че риска се повишава при жабурене по цял ден със сладък сок, но чак пък толкова... винаги може да му се оплакне устата с водица след сока. аз така и правя  Peace

# 267
 Аз с ноктите нямам проблеми  Peace

Куши,   пробвай на рекламите или на нещо много запленително  Peace /у нас това е музиката на Лека нощ и Тротро, който вече не го дават  Sad/  у нас също може и на рекламата на 3 в 1 - доста време след това ръмжи на баба Меца и много се радва  Mr. Green

Хекси, не се притеснявай - ще намериш подходящото мазило - важното е, че очите са наред и изгарянията не са дълбоки  Hug  Hug  Hug

# 268
Наска честит имен ден! Да си жива и здрава и да си изкараш хубаво   bouquet

Честито на всички други именици!   bouquet

Хекси чудесно е че Алекс вече е в настроение, ще стискам палци и за останалото!  Hug

# 269
аууу, вече е минало 24 ч.  Mr. Green

Честит имен ден, Насе   bouquet Бъди здрава и много усмихната! Нека децата да те радват много и по-малко да те ядосват и да бъдете едно щастливо семейство!  Heart Eyes   newsm51

Общи условия

Активация на акаунт