Притежатели на зоопарк в MondoZoo! 3

• 38 698
  • 766
  •   1
Отговори
# 180
момичета как гледате нивото на персонала?  Blush
и как правите животните си щастливи?  Blush

# 181
момичета как гледате нивото на персонала?  Blush
и как правите животните си щастливи?  Blush

За да видиш нивото на персона трябва да поръчаш Одит.
За да са ти щастливи животните трябва:
-да имаш добри гледачи
-да няма много животни в една клетка
-да подобряваш клетките на животните
-да им даваш всеки ден първокласна храна

# 182
  • Пловдив
и на мен Едмонд пристигна в самото начало (преди около 3 месеца) и до сега - нищо  Crossing Arms Едва ли някога ще си избия тея 26 000 дето ги дадох за толкова специалната му клетка... пък и сега имам мисия за 4 фламинго и очаквам тия дни и Флориан да се пръкне, ама като знам, че нищо не прави и тя (или той е де да го знам вече), направо с досада му събирам пари за клетка  Tired Успокойте ме, че не е по-скъпа поне Rolling Eyes

Иначе у нашио зоопарЦ нема нищо интириесно днес  Tired

# 183
Мерси Dani_85 
Вече съм разорена и като гледам посетителите-на фалит отивам
чудя се дали да не рестартирам
с коя зона сте почнали повечето /четох,че фермата е най-лесна/ и започнах с нея...

# 184
  • София
най-лесно е с фермата на умерен климат.
и наистина има един момент в играта когато ти изглежда много закучена ситуацията....аз го прескочих този начален спад с 2-3 смс-а Simple Smile))) но и аз съм на студен климат де..при мен малко по-иначе....
я дай линк да ти видя зоото...чак за рестарт ли е...не може да е толкоз зле...

# 185
# 186
  • София
Изглежда съвсем нормално като за начало...според мен няма защо да рестартваш, просто много търпение...

# 187
Simple Smile
да питам и тук, че отатък никой не ми отговаря - та откакто имам Флориан кьораво събитие не ще да направи пилето му с пиле...
Да ходя да го целуна tooth

# 188
Simple Smile
да питам и тук, че отатък никой не ми отговаря - та откакто имам Флориан кьораво събитие не ще да направи пилето му с пиле...
Да ходя да го целуна tooth

Чак се чудя как си се въздържала все още tooth  Heart Eyes

# 189
Аз продължавам да си дремя на това тъпо 17 ниво. Crossing Arms
Днес поне Саша е направила някоя магария Mr. Green
"Днес специалният ти гост - Саша боата cool, иска да намери нови приятели.
И тъй като на посетителите на зоопарка не може да се разчита за трайно приятелство, той започва да обикаля всички, които работят в зоопарка, за да открие най-готините !
В края на деня, ти дава най-обстоен отчет.
Благодарение на безграничната му дарба за връзки с обществеността, печелиш безплатен одит."

Мисля да изпоназнача много гледачи и довечера да чета.

# 190
Децата окончателно се отказаха от тая игра. Сега имам (само аз) 3 акаунта, с които не ми се занимава. Обаче техните са по-добре развити от моя. И ми е по-интересно. Вчера стигнах да 16-то (сречърен медал) ниво точно в тоя акаунт, в който нямам тъпия медал  Tired

# 191
Мен пак взеха да ми боледуват животните, отделно не мога да мина нивото с 10 000 посетителя, хем вчера беше слънчево, намалих на 1 лол, реклама, 6 сърца на двата паркинга и 8000 и нещо посетители Tired

# 192
Дуци ела малко да нацелуваш и моите  Mr. Green Hug
Днес бях на косъм да мина нивото с 5000 посетители Simple Smile Но не ми достигнаха. Имах само 4160. Но пък имам нов сребърен медал Simple Smile за продажба на домашни любимци.

# 193
Здравейте любители на иглата Мондо ЗОО!
И аз съм една от вас, но съм все още много в началота  Wink!Надявам се че ще ви догоня!

Ако някой иска да ми види Зоопарка ето това е той

http://simpatiaga.mondozoo.com

# 194
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Аз пък голям зор на единия ми акаунт с 2000-те посетителя.. то не бяха реклами, то не бяха сърца и не ще бе!!!
Същата процедура я тествам по другите акаунти, действа си безрезервно, само там не ще 1700 максимум!!!

Сладък Бонбон, подписа да си махнеш, лентичката с зоото.. Забраниха ни!

Общи условия

Активация на акаунт