Отговори
# 135
  • Бургас
Гери при вас искат ли бебока да ходи и да се храни сам за яслата?
Че тук мои приятелки ми казаха че искали тези неща.
А пък аз се чудя дали ще ги можем newsm78

Иначе имам и позната която даде беболината на 8мес.на ясла с паяка,
но това и струваше едно солидно"дарение".

Капучино как завиждам че е хубаво при вас,при нас е мъгла и е изключено за разходки

# 136
Гери при вас искат ли бебока да ходи и да се храни сам за яслата?
Че тук мои приятелки ми казаха че искали тези неща.
А пък аз се чудя дали ще ги можем newsm78

Иначе имам и позната която даде беболината на 8мес.на ясла с паяка,
но това и струваше едно солидно"дарение".

Искат само да ходи нищо друго PeaceДаже може да се направи компромис и с ходенето.Дени беше на 1.3 год. като тръгна на ясла.Аз ревях повече от него JoyХранят ги, сменят им памперси ако си ходи с биберона му го дават, шише с биберона може да занесеш, също ако има любима играчка или одеялце по лесно се разделят ако си носи нещо от вкъщи PeaceАз лично съм страшно доволна от яслата извадих късмет с лелките,.Ще видим госпожитев в групите как ще са

# 137
Ето сега трябва да стане. Да питам на нас след ваксината ни сложиха компрес с риванол и ми каза вечерта да го сменя с нов до кога трябва да го държа компреса. Нашта педи е много добра самоче има много бебчета и пациенти и мен ми е неудобно да й званя за дреболии

# 138
Туй пък за компрес след ваксина за първи път го чувам.  Thinking  Защо е?

Nedialka_81, не унивай! Сега хубаво време във Варна, скоро и в другите градове. Simple Smile

# 139
  • Бургас
Това с компресчето е да не се възпали крачето.
Нашта педи само каза да го имаме под ръка за всеки случай.
Мисля че вече може да не слагаш,ако ви няма нещо.

# 140
Ето сега трябва да стане. Да питам на нас след ваксината ни сложиха компрес с риванол и ми каза вечерта да го сменя с нов до кога трябва да го държа компреса. Нашта педи е много добра самоче има много бебчета и пациенти и мен ми е неудобно да й званя за дреболии
[/quote]
Ние на баткото слагахме компрес след ваксината по здравна каса която се бие в гръбчето (коклюш,дифтерия,тетанус)Нашето педи каза че след Пентаксима не е нужно

# 141
  • София
Адина, нашият педиатър е за захранване от 40-тия ден, даване на вода със захар и т.н. отживелици, поне според мен. Аз не съм захранила Калоян и ако наддава добре не мисля да го правя до 6тия месец. За сега педиатъра знае, но не ми се кара много. Ако започне да настоява ще споря. Но не бих го сменила, защото е много добър диагностик с дълга практика. И ако първите няколко месеца проблемите ни ще са какво яде и какво пие детето, после проблемите стават по-различни.

Гери, не е нужно уж, ама на Калоян му се образува бучица на крачето. При първата ваксина нищо му нямаше, а сега се поду Cry

# 142
Гери, не е нужно уж, ама на Калоян му се образува бучица на крачето. При първата ваксина нищо му нямаше, а сега се поду Cry
Ами нз аз нямах проблем и тя така каза ConfusedНе е изкл. наистина но ние сме подготвени Simple SmileДано на Калоянчо му мине бързичко  HugЛеле мами аз с Дени съм минала през много стресови ситуации и сега като си помисля че пак ме чака това + един див батко  CrazyДали ще се справя newsm78

# 143
ДУ
леле какво хубаво слънчицееее...
след малко с буби ще ходим да вземем племеницата от у-ще Simple Smile после ще се приверем и ще вземем и малката племеница на разходка... днес ще се разбия пък  Hug

# 144
  • Бургас
Айде и в София е хубаво времето.
Сега чакаме и в Б-с да дойде.

# 145
 Жалко ,при нас е още облачно или поне аз не виждам слънце ...

Моята педиатърка избра Тетраксим-а  за ваксина ,тя е от средната школа  Grinning , в смисъл  води се главно по старата ,но приема и новите неща .Слушам я  за лечение  на 100%, но в повечето случаи заедно взимаме решението - не се налага , което на мен много ми харесва .
Много ми е любопитно   в случаите  с Манана и Бидапет - това захранване по препоръка на педиатрите ли е  или собствено решение ?

# 146
Айде и в София е хубаво времето.
Сега чакаме и в Б-с да дойде.

Неди, дали днес ще го дочакаме, като гледам небето, малко ме съмнява ама  Praynig

# 147
  • Бургас
Неди, дали днес ще го дочакаме, като гледам небето, малко ме съмнява ама  Praynig
И менееееееееее Sad

# 148
Здравейте мами!
Да ви се похваля моя мишок тази нощ не яде Mr. Green цели 8 часа без млекце!
незнам вие как сте но аз реших да 3 месец да го оставя сам да се откаже, пък тогава да опитвам да го отказвам аз.явно наистина сами се отказват бебоците.сутринта като видях че е вече 6 часа не можах да повярвам Mr. Green

# 149
   Здравейте!

Сега да ви кажа впечатленията си от Ларедута..На малкия дрехите са хубави, но нашите не ми харесват..Ще се носят предимно за вкъщи!И май повече за нас няма да взимам.Единствено някое яке или пуловер може.Поли, рокли и т.н не ми допаднаха.Не са в моя стил.Има и хубави, но едно-две неща само ми харесват за мен.Успех на всички които ще пазарувате.Аз вече само за Боби ще взимам от там.До сега се оплаквах на Инчето на скайп та си излях разочарованието...

За захранването : Аз съм за ранното!Педито ми каза да давам плодови пюрета и както бях писала вече си яде всякакви детето.От другия месец и зеленчуковото ще включа.Това си е мое решение.Иначе съм много доволна от педиатъра ни.24 часа ми е на разположение и много мои приятелки са при него и са много доволни.
    Записахме се на ясла и на кухня.За яслата от догодина ноември, но май ще изчакам до пролетта.Кухнята от 14 юли, когато навършваме 9 мес и ядем всичко.
   В петък сме за трети пентаксим и теглилки та ще се отчета тогава.

Борислав яде 120мл вода с 4 лъжици Фризолак, пак по моя преценка.Преди ядеше и по 150, но качи 1400кг миналия месец и сега е на 120.Добре му е.

Памперсите сме на Can bebe  и съм много доволна.4-9 кг за сега.Другата седмица ще минаваме на следващия размер 7-18кг.

Общи условия

Активация на акаунт