Отговори
# 210
  • Bulgaria
Здравейте,изчетох всичко и се гордея с това че бях много назад.
Параход благодаря за бързия отговор за мъглата че бях пред дилема, все пак бяхме за 10 мин на балкона.
Шивани благодаря много Hug
e_kateto  мерси за линкчетата
ddoroti welcome голям сладур е Лазарчо.
Манянка, да ти е живо и здрав момчето!щастие и успех и безгрижно детство! newsm59
На нас не са ни били и 1вия Пентаксим още а вие  сте вече на 2рия Simple Smile За тази ваксина и аз ще питам педито.Като казах за нея,тя е приятелка на свекърва ми,за сега нямам оплаквания от нея,мога да е питам за всичко и да и звъня без да се притеснявам.Не ми е говорела още за захранване.Последната консултация беше в къщи че много грип има и да не я разболеем само.Теглихме я, мерихме я-4670 последно вчера а 58 см беше мин. седмица.
и ние сме само на кърма от време на време АМ обаче днес се изумих от себе си.По принцип само рано сутрин имам около 200 и нещо кърма успява да се нахрани и да се изцедя. В 15ч. вече едвам 60 имам, Cry а днес сутринта яде 120, в 12- 110 а в 15ч. направо ме разби това дете 140мл. ShockedЧак се чудя това от мен ли тече или.. Laughing да реве на дясната гърда и докато не легнем не се храним от нея Rolling Eyes
Та така от нас.Спирам да пиша че ви досадих сигурно.
Лека от нас.И целувки на всички малки мишоци Heart Eyes

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 3 нови отговора Мале.мале хубаво че написах че с това темпо нямаше скоро да се отбележа

# 211
alliss3 , хвърли линка с песничките ако не те затруднявам
ще сме ти благодарни едно мрънкащо бебе и една нервна мама  Peace

# 212
Записвам се и се връщам да ви четя smile3529 ,че много бързо пишете smile3523 бе мамчета.Нямаше ме 3 дни,бяхме на гости на майка ми,беше много хубаво като има кой да помага newsm44

# 213
  • Бургас
Варненки много готино че излизоте и се радвате на хубавото реме Grinning
Капучино страшна прическа вкарвате Hug
http://picasaweb.google.bg/prikazka/ofwTkF#5291519148880952210

Даре много много сте сладички  Hug
http://www.kodakgallery.com/ShareLanding.action?c=17il4xz5.3bs34 … mp;localeid=en_US

# 214
Ето тези песнички са хубави, като изключим някои, които явно са от мюзъкъли или приказки(тях ги изтрих, след като ги преслушах), има и няколко руски познати от нашиту детству:
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=72489&hit=1

# 215
Цеци заспа преди малко след цял ден будуване  Shocked Направо ме разби това дете, все едно иглички имаше на памперса и как го оставех на леглото се будеше  ooooh! Само да доложа, че Трикси и Рая са добре. Почнало е зъбоникненето и на Рая и с оглед на това е малко нервна.
Денимче и на Цеци още не е бит пентаксима. Другата седмица, живот и здраве, всичко да е наред ще я отчетем таз ваксина. Браво за кърмата. Може би е преминала кризата и при теб. При мен също се завръщат нормалните количества, които са необходими  Hug
Не помня дали ви казах според нашия батко "Кой ще е 21-я мюзик айдъл на България"  Mr. Green Отговорът беше "Цеци, щото пее агууу". Дано се окаже пророк, така и така казват, че везните били артистични натури  Flutter
Адинка аз от руските песнички си имам някои любими определено  Simple Smile

# 216
Ади, мерси душата!

Бре няма сън и това си е! Заспи за 5 мин. стресне се, пак заспи изкряска нещо събуди се и така от обяд насам.
Разнасям го само но така не става

# 217
Адинка, трябва да имам регистрация в Замунда ли за да го отворя линка?
Дари - много сте сладки - особено снимките на фона на които е БГ-мама Laughingса много показателни Peace

# 218
Момичета, какво спане бе?! Ние от седмици не спим през деня, дори и не иска да стои легнал. Спи 2 или 3 пъти по 20мин през деня и през другото време се носим, преобуваме и папкаме. А вечер едвам го преспивам, на тъмно лягам да го кърмя и не иска да спи и не иска, започва едно смеене, приказване.

Гале, я кажи каква фирма беше твоята Активна гимнастика, интересно изглеждаше. Аз май реших да купя гимнастика, вместо шезлонг.

# 219
Шест часа разходка днес. Невероятно пролетно беше Simple Smile

Капучино, мен ми се вие свят по време на кърмене. Не всеки път, разбира се.

Адина, аз не съм в голям град, но не се поколебах да сменя педиатъра на дъщеря ми. Не й спестих и причините :
- твърде ранно, по моите разбирания, захранване - на 40 ден със сокета и пюрета
- абсолютно неадекватна намеса и съвети по отношение на кърменето
- немарливо написани рецепти : капки за колики ми пише да ги давам по 2 в носа
- неправомерно събираше такси
На сегашната ни педиатърка имам голямо доверие. Паснахме си веднага, а и Сияна си я харесва - винаги й се смее и говори.

Манана, да ти е много здрав и щастлив рожденника Simple Smile И много да се гордеете с него Simple Smile

# 220
Сиси, не сме след ваксина, ама си отспиваше детето комай Simple Smile След кризата на растежа, когато денем спеше като в описанието на Ванче по-горе, а нощем се будеше 2 пъти.

Песните до една ги има и в бг-мама, бе народе, сайта, не форума. Ние редовно изнасяме концертни програми с компютъра. Аз мога да пея (полупрофесионално) ама не знам текстовете и ми писва бързо, а пък баща й не може две ноти накръст да върже. Та да живеят емпетройките. От руските песни проявяваме предпочитания към Зеленый попугай и Крокодила Гена.

# 221
Брей, и мойто Вики спи като пънче... от снощи в 9 само става да яде и пак спи- сега е 12 наобяд, а сме още с нощен дайпер поради успиване... Дали не е защото баткото го командировах при баба му за 2 дни...

# 222
ние много харесваме песничката кирил крокодила

# 223
Песните до една ги има и в бг-мама, бе народе, сайта, не форума.

И аз обикновенно оттам ги тегля, но реших, че не щеш ли ще видя нещо ново! Laughing И ние сме любители на музиката, както и друг път съм споменавала, макар че не се славя със способността си да пея - ПЕЯ к'во да правя. От руските харесваме "От улыбки", имаме и други руски любими понеже нали тати ни е на 1/2 руснак Laughing та и баба пее много и тати (даже той е по-музикалният от двама ни Embarassed) От българските любима ни е "Чело коте книжки" Hug

# 224
За четящото коте и на нас Simple Smile

Маняна, забравих - честит ти рожденик, голям да порасне! И мерси за поясненията!

Общи условия

Активация на акаунт