Отговори
# 285
Гери, пощите работят, но не знам дали гишетата, които приемат сметки на ЧЕЗ  Thinking

Криси, ми съдя по гащеризончетата, които имаме ние - всичките до едно са широки, а крачолите са ни мнооого къси. Едно даже не успяхме да го облечем нито веднъж.

# 286
Извинявам се за тъпия въпрос ама някоя софиянка дали знае пошите работят ли в събота че трябва да скокна да платя тока newsm78

Те за работене работят, ама защо плащаш тока там  newsm78 Аз от години си банкирам всички консумативи и срещу 50 стотинки си спестявам опашките с бабите.

# 287
  • Варна
Да ви се оплача пак от експресбанк. Отново ми скроиха номера да ми източат картата. Пак ще възстановяват, ама бива ли такова нещо. Аз записки ли трябва да си водя за да съм спокойна. ooooh! Системата им имала проблем #Cussing out Как пък не я оправиха тая система дето източва сметки вече 3 месеца.Разбрахме се с мъжо да си закрием всички сметки при тях,щото ни писна. Баси лайнарите. #2gunfire

# 288
Цитат
Адина, аз не съм в голям град, но не се поколебах да сменя педиатъра на дъщеря ми. Не й спестих и причините :
- твърде ранно, по моите разбирания, захранване - на 40 ден със сокета и пюрета
- абсолютно неадекватна намеса и съвети по отношение на кърменето
- немарливо написани рецепти : капки за колики ми пише да ги давам по 2 в носа
- неправомерно събираше такси
На сегашната ни педиатърка имам голямо доверие. Паснахме си веднага, а и Сияна си я харесва - винаги й се смее и говори.

Ей това е чудовищно! Добре,че си я сменила Сикониум.

Мананка ,честито  за Веско - да ти е жив и здрав ,и по-бързичко д оздравее сега , да бъде послушен и добър батко ! Благодаря за отговорите .Беше ми  любопитно  дали  твоя и на Бидапет педиатрите са дали съвет за това захранване ,защото като цяло  всички педиатри много тромаво приемат новите методи .

Ние сега започнахме сокчетата,през 4 месец ще включим плодово пюренце пък нататък ще видим.Моята идея е ,че давани между храненията го засищат и се увеличава интервала между храненията.Нали ядем на често Shocked и качваме  много  Shocked
 По отношение на памперсите  , аз ползвах само Памперс,веднъж взех Хъджис (както им казваме ) и то взех най-кофтия им вариант  -белите  с  животинчетата на лентата .Не останах доволна ,защото Златото е малко дебеличък и  му идват тяснички .Сега пак сме на Памперс 3  и съм доволна

Днес  бяхме на консултация и вече сме познайте колко?Прилагам снимков материал  за подсказване

# 289
Извинявам се за тъпия въпрос ама някоя софиянка дали знае пошите работят ли в събота че трябва да скокна да платя тока newsm78

Те за работене работят, ама защо плащаш тока там  newsm78 Аз от години си банкирам всички консумативи и срещу 50 стотинки си спестявам опашките с бабите.
Ми нещо не успях да се справя  ThinkingНаправих си регистрация в банката всичко точно но не нещо не успях, а и сега парите са в мен дали ще ги внасям в сметката или щше се редя в пощата.А пък и малко въздух да глътна GrinningСега ще проверя в банката как става работата

# 290
# 291
  • Бургас
Никози ще го изям тоз сладък бузанчооооооооооо Hug
Айде да кажа че е около 7,300кг newsm78

# 292
Никози ще го изям тоз сладък бузанчооооооооооо Hug
Айде да кажа че е около 7,300кг newsm78

Exxxxx ще ме съсипете..Аз залагам на 6900 Joy Joy Joy После ще кажа Боби колко е, отивам да го оправям за доки.Нинче ми той целия на тебе браво  bouquet И очи и устни.На мама хубавеца Heart Eyes Laughing

# 293
Пуки да те питам нещо  Blush Ларедут кога си дърпат парите, след като ти изпълнят поръчката, или в момента, в който заявеш при тях. Щото аз пуснах поръчката на 9-ти, а сега видях, че парите са преведени към тях на 14-ти  newsm78 Щосе отнася до банките - моите бивши колеги от офиса не можаха един месец да се оправят да ми включат сметката към он-лайн банкирането  Joy
Никози двамата с баткото си приличат много.
Гери по-добре си направи регистрация в epay и плащай оттам. Аз поне така процедирам с телефоните, но може със сигурност и енергото и ВиК и всички други сметки  Peace
Що се отнася до дрешките, аз пък съм много доволна от Захитекс - да е жива и здрава Гери, че ги спомена  Hug
Арианка ние ходим при Алексиев и съм много доволна  Peace

# 294
Пуки да те питам нещо  Blush Ларедут кога си дърпат парите, след като ти изпълнят поръчката, или в момента, в който заявеш при тях. Щото аз пуснах поръчката на 9-ти, а сега видях, че парите са преведени към тях на 14-ти  newsm78 Щосе отнася до банките - моите бивши колеги от офиса не можаха един месец да се оправят да ми включат сметката към он-лайн банкирането  Joy

Днес нали съм навсякъде да кажа.Дърпат си парите в 45 дневен срок от датата на поръчката до колкото помня.Не винаги е веднага Peace

# 295
# 296
  • София
нагледах се на пораснали бебоци.

сладки пухкави бузанчовци!

да са живи и здрави!

# 297
Здравейте! Ние днес сме много ревливи, колики ли са зъби ли не знам, а уж трябваше вече да отмине този период. Вашите бебчета как са? Иначе много се плюнчи, лапа ръцете, но засега няма зъбче, та май ще е от коликите, че в корема и се чуват страшни звуци. Не знам вече какво , как и кога да ям ( нали кърмя). При нея е на периоди, понякога нещо я дразни, друг път не... За капак, баткото, нали се гледаме в къщи, тъкмо заспи малката и започва да вдига шум и разбира се пак я буди, така всичко започва отначало...
 Днес нашия татко е рожденник, но като се прибере довечера направо ще поиска да избяга, голяма лудница сме, дано се поуспокоим до тогава, иначе ще му изнесем "голям концерт"Simple Smile
От Ла редут и ние чакаме поръчката, но да видим за колко време ще дойде. Обикновенно пристигат нещата до 1-2 седмици, а парите може и след няколко дни от подаването на поръчката да ги дръпнат, явно когато ти я обработят там.
И ние след 1 седмица правим 3м. и ще ходим на консултация, да видим колко сме пораснали и евентуално да сложим най- после ваксина, че 2 пъти отлагаме досега.
Днес не посмях да излеза с децата, че в Сф духа доста неприятен ветрец и е облачно. Вчера бяхме 2 часа и половина на вън, но все още имаше много сняг и едва бутах количката. Както някой беше писал назад, не ни трябва фитнес, излизаш с количката и после хващаш мускулна треска даже:)  Дано вече се пооправи това време, че да можем да излизаме всеки ден. В къщи направо полудяхме...
Лек ден на всички, до скоро:)

# 298
  • Варна
Манана, като няма разпродажби до седмица, а по време на разпродажби до 10 дни са ми вземали парите. Забелязала съм че ги теглят в деня,в който изпращат пратката,според клеймото на колета после. Ние днес май получихме колики от първия ябълков сок.Ако и утре се получи същото, ще съм  сигурна че е от него и ще го спра.

# 299
ей никози твоя бебок е страхотен.също като мойто кюфте е Laughing
да си ни живи и здрави
не му се притеснямвай за бузите  Hug
нали е в нормата!

Общи условия

Активация на акаунт