Първо зъбче вече е избило на НОЕМВРИйчето ни мило!

• 10 032
  • 302
  •   1
Отговори
# 150
Шамс как на ясла бе мила от кога. #Crazy

Ели, от първи март... Това е положението. Аз трябваше още на 10/2 да се връщам на работа, ама измолих до 1/3 - поне да навърши 4 месеца човечето. 5 месеца е общо майчинството тук - преди и след раждане.

Моят дзвер заспа, ама много рано бре... В 19 ч. хапна малко, в 19:40 баща му го надуши, че е свършил голямата работа, та се оказа омазан до ушите и къпане по спешност  Mr. Green Съответно в 20, 20 и нещо реши, че след като е къпан му се полага нова порция похапване и оттогава спи досега... Само примлясква насън, но не се събужда. Та се подготвям за безсънна нощ на песни и пляски  Joy

# 151
# 152
Добро утро от нас с Митето.  food010  food002

Последна редакция: пт, 16 яну 2009, 12:20 от mama didi72

# 153
Добро утро от нас тримата,хайде закуската и кафето от нас този път:

А сега да ви се оплача Sad,онзи ден като сменям на Антонио пампито и гледам на дясното топче някаква подутина,отиваме при педито и тя вика:"еми може вода да е ,може кръв да е...ето ви направление за пирогов". Отиваме ние и там лекарката го гледа(понеже съм му залепила пъпчето за да не направи херния,защото много плаче) и ми вика ми той си има херния за какво си го лепила този пъп,то и под лепенката се вижда #Crazy и затова като си го запушила горе,то трябва от някъде да се появи smile3518. А нашата прекрасна педиатърка като му гледа пъпа каза че няма нищо,чак ме похвали че съм го залепила #2gunfire. Та резултата, като станем на 6мес. трябва да ходим да се оперира.Много  ми стана тъпо,така излиза,че аз съм виновна направо ми иде да се #2gunfire.Та споделих си болката....По този повод:
Ради,бързо да се оправяте с твоя Светулко Hug Hug Hug и за двама ви!!!

bouquet  bouquet  bouquetА тези са за всички празнуващи,които съм изпуснала!!!!

# 154
мартуша понякога педитата са просто ooooh!
дано всичко да мине пезпроблемно Praynig

# 155
Денчо все се каня да те питам бебето на лентичката еднооко ли е или аз взех да не довиждам.Иначе браво на Марчето ще я правим плувкиня.

Ха хааха hahaha - не бе кривогледо е - очите са му събрани Joy

# 156
Добро утро мамчета и бебчовци  Simple Smile
Ние цяяяла нощ спахме. По-точно Емили спа, от 11 та чак до 7, после яде и спа до 9. Чак не можех да повярвам че спи та до 3 и половина я чаках да ревне и както всеки ден да будуваме до 5. Сега се радва на гимнастиката с глас  Grinning

Мартуша, дано всичко се оправи с Антонио...  Hug

# 157
Благодаря за идеята за чая с лайка,бебка си спа спокойно,дори не сме се хранили през нощта,към 8 сменихме памперса,че бешее... хапна и сега пак си спи  Hug
Дано и през деня не се измъчва от колики,че сме на консултация и ще слагаме ваксината

# 158
# 159
 morning
Лора я кажи чай от лайка чист ли даваш?може ли такъв чай да се дава

# 160
Здарвейте и от нас  Hug

Лора Честито за поспаливата нощ - все така да е за напред. Аз чакам днес да ми донесат див копър и да пробвам как ще ни подейства отварата.
Макар че вече 2 нощи имаме само по едно нощно хранене, но пък се буди в 7ч, вместо в 8-9ч. Да не чуе дявола, но вчера и днес плачка по-малко и спа повече, дано минава коремчето  Praynig
Установих обаче, че когато сме на гости госпожицата е много по-послушна и дори да не спи,  не плаче  newsm78
Мартуша Всичко ще е наред, не се притеснявай  Hug Не си виновна ти,  просто понякога се случва

# 161
morning
Лора я кажи чай от лайка чист ли даваш?може ли такъв чай да се дава
Аз писах подробно назад някъде... - две супени лъжици лайка и една супена лъжица резене/див копър/, само да заври, охлажда се и се дава - цял ден по мъничко, а вечер - една доза по-сериозна, за сън.
Не се подслажда, че може да зареже кърмата така. Иначе този чай малко нагарча... как го пие - не знам.

# 162
# 163
Установих обаче, че когато сме на гости госпожицата е много по-послушна и дори да не спи,  не плаче  newsm78
О, и ние сме така - по чуждите къщи спи като къпана а в нас и къпана не спеше... и по разходки винаги спи.

# 164
Добро утро  Hug
Отиваме на ортопед стискайте палци всичко да е ОК  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт