С нови сили в 2009-та, крачим от СОФИЙСКАТА ДРУЖБЕНСКА чета (6)

• 14 465
  • 290
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Добро утро на всички!
Някаква среща спрягате , а?Дано да случим на хубаво време.
За протокола-Ели е родена на 31 август 2005...
Айде , аз отивам да правя торта

# 106
  • София
Добър ден!

Ето с допълненията

3      месеца Калоян   на  Bebo4ka
3      месеца Никол на kami_nikolova
7      месеца Катерина(03.06.2008 г.)  на Tonkabonka
8      месеца Стефания на Jeniqa

8      месеца  на Oncheto
1      година Анжела  на Zaika Baika
1      година Лъчезар(17.01.2008 г.) на Svetlu6ka
1,11 година Валентина (02.02.2007 г.)на Sofy
2      години София(03.07.2006 г.)на mama Pisana
2,8   години Вели на Оля (и на баба Шпунц)
3,3   години Алекс (03.11.2005 г.)  на Муци
3,4   години Елица(31.08.2005 г.)  на Silsav
3,7   години Симона(11.07.2005 г.) на MIA

3,10 години на Mimeto
5      години Илейн на kami_nikolova

Дружбенски бъдещи мами

Pepche 
Miika

Хубав ден на всички! Аз отивам да домакинствам! Mr. Green

Последна редакция: вт, 27 яну 2009, 09:48 от Муци

# 107
Здравейте мамчета, пак избягахте някъде  newsm78
И днешният ми изпит мина, в четвъртък ще разбера колко успешно  Joy
М/у другото разцъках днес онова детско магазинче на пазара, има мн хубави неща  Peace

Лека вечер на всички  Hug

# 108
Айде всички на кафе, и майките които остават вкъщи и майките, които отиват на работа.

Относно срещата:ние ще можем да дойдем, когато и да кажете ние с Ния сме си тук.Аз имам малко изпити де, но те са сутрин така че няма проблеми.
Исках да ви питам:до магазина Мечо Пух на Горубляне пише детски магазин Чуден свят/май така беше/, това нов магазин ли ще бъде, че не видях магазин , само табелка.Аз не съм и слизала от колата де, само травзит минах.

# 109
Добро утро и слънчев ден.

За протокола - Анжела е родена на 18.01.2008

Hug

# 110
Добро утро и от мен Hug
Ако искате точните дати за протокола
22.05.2003-Илейн
23.10.2008-Никол
Вчера ходих до Кауфланд да вземам памперси и на касата се оказа че са рязани такаче майчета гледайте точно до баркода-мечетата някой ги е изрязал Naughty

# 111
Вчера ходих до Кауфланд да вземам памперси и на касата се оказа че са рязани такаче майчета гледайте точно до баркода-мечетата някой ги е изрязал Naughty

Shocked Shocked Shocked

# 112
Изрязани са заради играта 100% но не мисля че това е начина  Naughty Naughty Naughty
Смених си пакета разбирасе

# 113
Здравейте и от мен,

Женя как варвят изпитите? И малката как е ?

Явно не съм в час, памперс нова игра ли имат и ако да каква???? newsm78

Целувки на всички  Hug

П.П. Я да видим кой е ЗА среща на 15-ти и да гласуваме за час???

# 114
Добър ви ден,дами,отдавна не съм писала тук, но и време нямах особено.Sad И тази седмица съм на бачкане, а пък за другите две ще видим, май-май ще се вредя за първия си болничен, взет през тая бременност, и още отсега се вълнувам. Тогава ще имам възможност да се запозная и с много от вас,да се надяваме! Знаете ли, колкото пъти видя "пупа" из Дружба, все си мисля, че може да е някоя от вас, и в такива моменти ме хваща яд, че не ви познавам дори и визуално!:(
Сега,да споделя,миналата седмица бях на дoктор за последно (и ЖК, и при моя си доки) и се установи на втория преглед, когато имах и ултразвук, че бебчо е по-голям видимо с около ... 3 седмици, представяте ли си (и тежи, т.е. миналата седмица тежеше 700гр), и съответно терминът ми може да се издърпа за по-рано, вместо 28 май. Как да възможни тия работи!? Доки казва, че може погрешно да сме смятали термина, че биологично е възможно да съм забременяла малко по-рано от пресметнатото, но дали?Някоя чувала ли е подобни истории?
Хайде сега, изведнъж станах 26 г.с., направо шаш.

Последна редакция: пн, 26 яну 2009, 13:43 от miika

# 115
Miika , не се притеснявай за това,което е казал доки... Може термина да е правилен,просто бебчо да е по-голям. При мен беше така.
Спокойно  Hug

# 116
Явно не съм в час, памперс нова игра ли имат и ако да каква???? newsm78
Мила ето ти линка тук
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=354618.930
и на официалната страница
http://www.pgbalkans.com/bu/pampers_loyalty_reg.asp

# 117
Ками, мерси много мацка  Hug Аз нали съм хитруша и събирам точки още от миналата година Simple Smile А от къде да си взема карта ?

# 118
  • София
Здравейте маминки! Mr. Green

Благодаря от името на протоколчика за
данните... Joy

Женка и аз тая табела е видях, ама и аз не съм видяла
за какво иде реч. Май ще трябва да се разходим до Горубляне таз събота. Heart Eyes

За среща съм ЗА...Урааа.....Къде избрахме...? newsm78

Мика,  спокойно душко! Нали си знаеш първия ден от последната менструация. Оххх.... трябва да се сетя как беше.....Връщаха се седем дни назад след като преброиш девет месеца напред...Я, помагайте, че съм забравила... Има и калкулатори за термина.

Светлушка, давай отличничке? Все така! А, това за Памперс-а ми то отвратително....Аз имах подобна случка с магнитчетата от Данонино. Купуваме си мляко, търсим магнитчета...хоп няма никой! Обадих се на телефона от опаковката и ми изпратиха само магнитчетата, като изрично попитаха от кой магазин съм купила млекцата.
Та може и да звъннеш да ги светнеш какво става по пазара ...

Мечета събирах, събирах пък май ги изхвърлих.... newsm78 щото едно , че реших, че сме големи вече и друго, че все си мислих някоя друга игра че ще измислят!

Приятен ден от мен! Пак ще намина след малко!  bouquet

# 119
  • София
Приветче, момичета!
Аз съм в страшна еуфория - Катеринка има зъбче   newsm44
И то без гадните симптоми, които съпътстват никненето, освен, че беше неспокойна няколко нощи!

Как да възможни тия работи!? Доки казва, че може погрешно да сме смятали термина, че биологично е възможно да съм забременяла малко по-рано от пресметнатото, но дали?Някоя чувала ли е подобни истории?
Хайде сега, изведнъж станах 26 г.с., направо шаш.
miika, да възможно е!
Не само, че съм чувала такива истории, но и моята е една от тях! Нали знаеш, че термина е ориентировъчна дата. Овулацията може да е веднага след свършването на цикъла, а може да е и малко преди цикъла. За по-удобно е приета средна стойност, за да може да се правят изчисления. Е, аз забременях веднага след като ми беше свършил цикъла. Затова и малката вървеше с 2 седмици напред в развитието. Дори ми правиха изследване за гестационен диабет, защото и от него бебетата бързо се развиват, което не е хич добре. Терминът ми беше на 15 юни, прокървих на 1-ви, на 2-ри ми падна тапата, а на 3-ти родих! Така че не се тревожи, няма нищо обезпокоително!

Ох, с тая игра на Памперс. Аз от техните продукти купувам най-големите пакети на пелените, но не смятам въобще да се занимавам с тази игра. Още повече, че като видях цените на самите подаръци, които правят - лично за мен не си заслужава. Надали ще съберем точки за най-големия подарък, а малките не ми и трябват. Аз по начало не се занимавам с подобни игри, просто ме мързи.
Изчезвам, че да полегна и аз малко, докато Кати спи!

Общи условия

Активация на акаунт