С нови сили в 2009-та, крачим от СОФИЙСКАТА ДРУЖБЕНСКА чета (6)

• 14 467
  • 290
  •   1
Отговори
# 120
Да ви е честито първото зъбче, да дойде време и на враната да го хвърлите, дано всички ние имаме късмета да дочакаме такива щастливи емоции, защото това е истинското богатство всъщност:децата,и който иска и може,нека ме опровергае.

# 121
  • София
Честито зъбче на Катеринка! Hug Hug

# 122
честито зъбче tooth

# 123
  • София
Да ви е честито първото зъбче, да дойде време и на враната да го хвърлите, дано всички ние имаме късмета да дочакаме такива щастливи емоции, защото това е истинското богатство всъщност:децата,и който иска и може,нека ме опровергае.
miika, не само ще дочакаш, а самата ти ще се убедиш колко бързо лети времето  Hug Аз като гледам Катеринка на снимките от раждането и не мога да повярвам, че е същото дете Grinning

# 124
Ками, мерси много мацка  Hug Аз нали съм хитруша и събирам точки още от миналата година Simple Smile А от къде да си взема карта ?
Карти има в бебешките магазини за Дружба и Младост незнам каде аз лично ходих до ул.Нишава но нямах късмет затова си поръчах по телефона -ето тел. 02/489 94 -малко трудно се свързва човек

Честито зъбче на Катеринка! Hug

# 125
  • Русе
И за списъчето, ако може да си допишете рождените дати
на децата, че не ми се смята по лентичките. Crazy Embarassed Mr. Green
И Ончето и Мимето да си кажат имената на съкровищета също! И ако някой съм пропуснала да свирка.
Включила съм всички наминали за малко или
повече в последната тема. [/color]

Да се отчета и аз Simple Smile Нали си бях на Русе и не съм ви чела скоро, пък и мъжо така ме 'изненада' вчера вечерта като се прибрахме #Cussing out 2 часа съм мила чинии, и за цяла седмица една прахосмукачка не се е сетил да пусне и тая вечер като се прибрахме от работа се чудя откъде да започна, че да си изчистя къщата #Crazy а той се опъна на леглото и 'изморен съм' #2gunfire
А и свекървата с двете зълви и племенника са на гости и направо съм  Crazy

Извинявам се, отплеснах се, ама така поне малко ми поолекна Embarassed
За протокола - моето Ани всъщност е Антония и е родена на 15.03.2005 Heart Eyes  а на лято, живот и здраве, чакаме второто попълнение на 08.08.09  Simple Smile
Някой по-нагоре беше питал за квартира, и аз се записвам да следя, че сегашната ни е едностайна и вече ни е тясна, пък бебо като се роди, как ще се съберем не знам Thinking та ще търсим поне двустаен.

# 126
Добро утро.

Днес времето се очертава хубаво. А от утре става гадно... Та съм се зарекла да прекараме следобяда навън, около езерото. Ако някои иска да се присъедини към моята разходка, да свирка.

На работещите - лека работа.   bouquet

# 127
  • София
Здравейте Дружбенски мами!

Отдавна се каня да се присъединя към вашия отбор, всъщност майка ми ме ръчка нон стоп Mr. Green, защото сте били много готини Wink (ако приемате нови попълнения, разбира се Laughing), аз съм Оля на Шпунц, по ник Олчето, с добре познатия ви Велизар, роден на 08. май 2006. Сега чакаме №2, през април... Praynig
Преди време се бях записала в Дружбенската тема, бях още бременна с малкия, но тогава никой не пишеше в нея и тя все си висеше на последна страница. Но ето сега, нахълтвам при вас повторно.

Hug Hug Hug

# 128
  • София
Добро утро маминки сладинки! Mr. Green

Ееее, Олче, реши се най-после! Hug Добре си дошла!!!
И сега да не вземе Шпунци да избяга..... Naughty Heart Eyes

Зайке, приятна разходка!
Сутринта беше доста замръзнало, та не знам дали ще е топло
но поне е слънчево!  Nature Sunny

Мимето
, тоя твоя мъжО е за бой! Mr. Green
А свекито като е на гости , ми да  вземе да помогне....А,аааа! Naughty И зълвите...я да им разпределиш задачките и с кафенцето пред компа... Joy

Тонка, и аз като гледам снимки от как се е родила Алекс си викам..брей това ли моята принцеска... newsm78
Чудя се и ние ли остаряваме с такава скорост... Flutter Crazy

Ето сега готовото списъче. Моля, ако някой има забележки или коментари да ги предяви сега, че после ще късно!!!! Grinning
Онче (име и дата на раждане) и Bebo4ka (дата на раждане), Женка (дата на раждане) дайте да допълня данните .....Дали пък не съм пропуснала някъде назад...

Я, вижте какава чета от девойки си имаме.... Heart Eyes

3      месеца Калоян   на  Bebo4ka
3      месеца Никол(23.10.2008 г.) на kami_nikolova
7      месеца Катерина(03.06.2008 г.)  на Tonkabonka бл. 16
8      месеца Стефания( 08.05.2008 г.) на Jeniqa
бл. 170
8      месеца   на Oncheto
1      година Анжела(18.01.2008 г.)  на Zaika Baika бл. 121
1      година Лъчезар(17.01.2008 г.) на Svetlu6ka бл. 155
1,11 година Валентина (02.02.2007 г.)на Sofy
2,6     години София(03.07.2006 г.)на mama Pisana
2,8   години Велизар(08.05.2006 г.) на Оля (и на баба Шпунц)
3,3   години Алекс (03.11.2005 г.)  на Муци бл. 50
3,5   години Елица(31.08.2005 г.)  на Silsav
3,7   години Симона(11.07.2005 г.) на MIA

3,10 години Антония(15.03.2005 г.)на Mimeto
5      години Илейн(22.05.2003 г.)на kami_nikolova

Дружбенските маминки в очакване

Олчето(Април)
Miika(Май) бл. 3
Pepche(Юли)
mimetO(Август)

Последна редакция: вт, 27 яну 2009, 17:24 от Муци

# 129
  • София
Муцка Hug
Ще ви досажда бабата ,няма да бяга. Joy Joy Joy
 Е ли възможно да има в списъка ,кой къде живее,за да си правят майките мини срещички,поне тези които си седят вкъщи?

# 130
  • София
Ааааа, добре Шпунц! Така става!

А, за номерата на блоковете както кажете.
Мога да ги допълня... newsm78

# 131
Муци -  аз съм за  Peace.

бл.121

# 132
Привет на всички, на новичките мами в темата и на бъдещите мами  welcome
Муци, пиши ме бл.170, а иииии  не че е много важно но Стефания е на 08.05.2008г./ако ти се попълва  Heart Eyes /

# 133
Привет и от мен  Hug

За протокола съм в 155бл.

# 134
  • София
С тоз протокол ще ме утрепете от смях..поне се научих , че не
се пише пОртокол.... hahaha rotfImbo

Общи условия

Активация на акаунт