С нови сили в 2009-та, крачим от СОФИЙСКАТА ДРУЖБЕНСКА чета (6)

• 14 468
  • 290
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Приветче и от мен!
Олче  welcome Добре, че мама те сръчка, а  Wink

Шпунц, изпревари ме с идеята за номера на блока, аз също си мислех, че е хубаво да се знаем горе-долу кой къде е.

Миме, много скромна съвекърва имаш, викаш седи си жената, не ти се бута в домакинството  Mr. Green Като родих, моята свекърва как остана жива след двете седмици, които изкара при нас, още не мога да си обясня. Но поне си обяснявам защо все още не е повторила визитата си  Joy

Муци, за пОртокола - бл. 16! Мийка (miika) ми е комшийка  hahaha Май тя ми е най-близо... Ако щете вярвайте ама тези блокове 170 и т.н. си нямам най-малка представа къде се намират  Blush Хич не помня номера на блокове и никога не се заглеждам, когато се разхождам.

Ние днес изкарахме 3 часа навън с Катеринка и щом се прибрахме навън се заоблачи и сега е доста мрачно, имам чувството, че всеки момент ще завали.

Хайде да завърша с лошата новина, че няколко дни няма да имам интернет, та да знаете, че съм се покрила принудително  Crossing Arms Но ще пиша от компа на моята приятелка, когато ходя при нея - няма да се отървете от мен така лесно и безболезнено  Mr. Green

# 136
  • София
Олчето + баба Шпунц, (които пък не вървят поединично и без Вели  Mr. Green) - бл.170, tonkabonka, не ти трябва да знаеш къде е, общо взето е на г*** на географията Mr. Green (до Борсата и до самия ТЕЦ Sick)

Майчета, кажете някой работещ в събота/неделя детски клуб, дори да не е в Дружба, защото от тукашните наскоро ударих на камък, че или не работят в почивни дни, или работят само заради мероприятие... А е още кално и студено и ми се ще да разнообразим малко с диването... Rolling Eyes

# 137
"Муци, за пОртокола - бл. 16! Мийка (miika) ми е комшийка  hahaha Май тя ми е най-близо... Ако щете вярвайте ама тези блокове 170 и т.н. си нямам най-малка представа къде се намират  Blush Хич не помня номера на блокове и никога не се заглеждам, когато се разхождам."

Wink Super! Zaduljitelno shte se vidim,nqma kak!

Последна редакция: ср, 28 яну 2009, 07:44 от miika

# 138
  • София
Тонка, то свекитата по-добре да са по-далеч..... hahaha
Добра такитка си измислила!
А, къде ти отива нет-а ..... Mr. Green

Олче, клубове колко щеш дето работят, само където в
поливината има рожедни дни. Sad
Например в Снупи в Слатина почти всяка неделя след 16,00
е заето. На мен там харесва , че е доста просторно и можеш да
си седнеш и вътре в салона и отвън в кафето и да си поръчаш
каквото си искаш. А и децата могат да си играят спокойно..

3      месеца Калоян   на  Bebo4ka
3      месеца Никол(23.10.2008 г.) на kami_nikolova
7      месеца Катерина(03.06.2008 г.)  на Tonkabonka бл. 16
8      месеца Стефания( 08.05.2008 г.) на Jeniqa
бл. 170
8      месеца   на Oncheto
1      година Анжела(18.01.2008 г.)  на Zaika Baika бл. 121
1      година Лъчезар(17.01.2008 г.) на Svetlu6ka бл. 155
1,11 година Валентина (02.02.2007 г.)на Sofy
2,6     години София(03.07.2006 г.)на mama Pisana
2,8   години Велизар(08.05.2006 г.) на Олчето (и на баба Шпунц) бл. 170
3,3   години Алекс (03.11.2005 г.)  на Муци бл. 50
3,5   години Елица(31.08.2005 г.)  на Silsav
3,7   години Симона(11.07.2005 г.) на MIA
бл. 50
3,10 години Антония(15.03.2005 г.)на Mimeto бл. 171
5      години Илейн(22.05.2003 г.)на kami_nikolova

Дружбенските маминки в очакване

Олчето(Април) бл. 170
Miika(Май) бл. 3
Pepche(Юли) бл. 23
mimetO(Август)

Таниии бл. 185

Последна редакция: нд, 01 фев 2009, 21:49 от Муци

# 139
  • София
Олчето + баба Шпунц, (които пък не вървят поединично и без Вели  Mr. Green) - бл.170,
С Жени сме в един блок,но не се познаваме. newsm78

# 140
  • София
Ми, Шпунц то вашия блок край няма... Mr. Green

# 141
Аз съм близо до Зайка, Женя и Шпунц Simple Smile А къде е бл. 50 бе Муцка, не го знам? Моя е с/у Кауфлад,малко преди USG

# 142
  • София
Вече съвсем се обърках - нали имаше мацки, които живеят до езерото? А сега излиза, че повечето сте до ТЕЦ-а или аз пак се омотах, хихи...
Муци, нетът няма да го има поради вътрешносемейни драми  Mr. Green Касата на доставчика е на кофти място, далече от нас и с майка ми сме в люта разправия коя за отиде до въпросното място. И понеже все тя ходи, този път се предполага, че аз ще го направя... Та както и да е, в петък ще се прежаля може би  ooooh!
Брей, днес голямо писане падна - като се отприщим и нямаме спирачка  Joy

# 143
  • София
Здравейте, Дружба. Добре дошли на всички нови майчета!!! newsm44 Заформяме се яка дружбенска дружина Party

Муци, прибави още един бл.50.

И да питам - момичета, какво стана със срещата?? Ще заформяме ли нещо?

Хубава вечер на всички!

# 144
Е тонка, аз съм най на езерото. От входа съм на алеята  Mr. Green.
(Сега някой да не се обиди  Naughty)

Аз съм за всякакви срещи, стига да съм си тук  Peace

# 145
  • Русе
Олчето + баба Шпунц, (които пък не вървят поединично и без Вели  Mr. Green) - бл.170,
С Жени сме в един блок,но не се познаваме. newsm78

и ние сме комшии, в 171-ви сме  Simple Smile

# 146
Тонка, то свекитата по-добре да са по-далеч..... hahaha
Добра такитка си измислила!
А, къде ти отива нет-а ..... Mr. Green

Моята живее на около 3 000км оттук и ще си дойде за 1 седмица, след като родя.

# 147
  • София
Вече съвсем се обърках - нали имаше мацки, които живеят до езерото? А сега излиза, че повечето сте до ТЕЦ-а или аз пак се омотах, хихи...

Ами мила, то езерото (дори на живеещите на края на китна Дружба Mr. Green), е на 10 - 15 мин, като е хубаво времето ни е редовна дестинация. Хеле пък кръчмите му...  Embarassed

mimet0, много се радвам че сме толкова близо и ще бутаме заедно колички, ЖЗ...  Praynig
Ама как така да не съм мернала майче с тригодишна мацка до нас...  newsm78 Ние сме в търсене на другарче на Вели, че нещо не случва на приятелчета милото... Виждаха се с едно момченце около езерото лятото, но вече и майчето и детенцето не живеят в Дружба... Sad

За срещичката ще надавам ухо. Embarassed

# 148
Е хайде де, какво стана с тия срещи...през седмицата всички са навити, пък събота и неделя никой го няма  Crossing Arms
Ще се разсърдя вече  Joy
Светлушке, айде прибирайте се вече, ти като че ли си най-сериозна.А, и Муци да не пропусна да похваля.А другите ще трябва още да се доказват  smile3534

# 149
  • София
Ей, Женка друго си е да те похвалят!
Благодаря!  bouquet

Обаче да ви кажа нашия блок 50 е още по-близо
от на Зайкал Зайке ся` шЪ сЪ сборим.....кой е по...  Twisted EvilHug,
щото ние сме диагонално на езерото..просто
на съседния ъгъл. Е, похвалих си блокчето....но като
гледам вярно повечето сте ....насред полята... Mr. Green

miika, твойто свеки да не е чуждоземка!? newsm78 Heart Eyes

Тонка, не може ли през ипей да плащате.... newsm78
Толкоз драми за нищо! Crazy