С нови сили в 2009-та, крачим от СОФИЙСКАТА ДРУЖБЕНСКА чета (6)

• 14 473
  • 290
  •   1
Отговори
# 150
Женка, напряво ореолче ми сложи  Embarassed  Прибираме се на 7ми окончателно Simple Smile

Взех още един изпит и даже имам 6  newsm44

Гледам и мимет0 е до нас,не съвсем но... близо , супер

# 151
За среща, нали на 15ти , та и тонкабонка да се прибере...........

Събирам предложения за час и място???  newsm78

Аз да споделя, че м/у 12-15 часа обикновено спим

# 152
да подсетя Женя да разказва как върви подготовката за сватбата ???????????????

# 153
  • София
Мдаммммм......вярно сватба се готви тук!..... Mr. Green

Светлушка, ти си нашата гордост! Браво!

Ами аз се изчерпах от към предложения, за място, а за час
да е около обяд!? newsm78

# 154
аз предлагам да е някъде където има детски кът или пък на някоя детска площадка,та хлапетата да щуреят. А за час,както решите,ако трябва ще сменим режима малко  Mr. Green

# 155
Здравейте и от мен.
Да се включа и аз за протокола с малко закъснение: Аз живея в бл. 23 точно до езерото на една крачка след zaika baika. За срещичка и аз съм съгласна само дано не изкочи нещо неотложно  Thinking и дано времето е хубаво, че днес направо ще ни удави  Grinning
Олче добре дошла и от мен, много е хубаво с нови попълнения  smile3525
Честито зъбче на малката Кати и другите така безпроблемно да се покажат  baloni
svetlu6ka браво за изпита все така да ги взимаш
Разкажете ми за каква сватба става въпрос пак не съм в час  Flushed много ме е срам обаче ми е много интересно и искам подробности  newsm17

# 156
Женя ще се жени в началото на февруари , а за подробности-чакаме тя да каже  Hug

# 157
Ама аз не съм ли ви казала?Какъв пропуск  ooooh!
От онази там постройка на Пиротска ми казаха /това е много важно да се знае за да си направим изводите в каква столица живеем/, че зимата ритуалните зали в София са на дежурства, защото нямали отопление и за Февруари дежурна е залата в Красно село, което ми е адски далече да си разкарвам гостите 2-3 часа, така че отложихме сватбата за първата събота след Великден /заради църковния брак/.
Поне ще имам повече време да се вталя, въпреки че аз май заради това се отпуснах и сега не мърдам на кг.  Embarassed

# 158
Здравейте,приятелки. Сега се връщам от ЖК. Днес се оплаквах от нещо като стягане /много леко, но все пак/ високо в корема днес. Там, където боли гастрит, която има, знае. Та,аз нали съм с нисичка плацента,рекох да се погледна при доктор все пак, а за зъл късмет моят е 1 седмица извън София, та се наложи на ЖК да ида. Там докторката само ме попипа по корема, каза ми "чувствителна матка"  и ми изписа Magne B6 и Но Шпа да пия две седмици, за да предотвратя спазмите,нали знаете. Инак бебо беше ОК и сърдечният му ритъм си беше наред, нямам кървене. Дадоха ми 1 седмица болнични, от което много ме е страх, защото я си представете, че ми има нещо? Кажете ми някоя имала ли е такива неприятности в този етап на бременността, и как може само с няколко попипвания, дори без ултразвук да ме диагностицира!?Пишете на лични да не задръстваме форума. Благодаря на всяка, която би писала.

# 159
  • София
miika, не се тревожи излишно мила, почти всички бремелинки в моята отчетна се оплакват от подобни стягания, Магнезият ще оправи нещата. И аз го пия от 21 седмица 3*1 + но шпа.
Засега помага. Важното е контракциите да не са болезнени и да не усещаш със стяганията и болки ниско долу (в костите, като напъване). Незнам дали добре го обясних. Crazy
Почивай си повечко и си мисли само хубави неща, цаката му е в лежането.
Стягането и издуването може също така да е в следствие на местене/въртене на бебчето, както и на лениви черва. Не е задължително да са контракции, не се бой.
Спокойно и като се видиш с твоя док, нека ти напрви един уз, за твое вътрешно спокойствие и удоволствие. Hug

jeniqa, сууупер, в коя обредна зала ще се венчавате? Flutter Аз по това време вероятно ще съм прираждала  Mr. Green, но няма да се измъкнеш с черпенето и подробен снимков репортаж. Flutter

pepcheHug Hug Hug И на мен ми е много хубаво с вас, благодаря ти!

svetlu6ka , БРАВО на теб!  bouquet

# 160
  • София
Добро утро!

Аз най-после сколасах да се поява! Rolling Eyes
Алекс от вчера е на антибиотик! Sad Цяла нощ не съм спала
и гледам малко странно, ама здраве да е...Днес сутринта изглежда
милото по-добре и ще се справим бързичко!

Женя, странно наистина звучи това за обредните зали.
Но пък освен, че ще си вече мацка  Wink след Великден и времето
ще бъде по-хубаво! Не трябва ли да запишете час от сега!? newsm78

Мика, нормално е това! Както и Олчето е писала по-страшно е
стягането ниско долу в корема. Ако се притесняваш за
нещо и не си съвсем доволна винаги можеш да се
допиташ до ще един лекар. Но не се тревожи! И на мен са ми изписвали Магнезий..
и Но Шпа..Аз не, че го пих, де!Не че има отношение към въпроса, но
Фолиева киселина пиеш нали?

Момичета нека да ви почерпя за здравето на сестричката ми!
Днес има рожден ден!
Заповядайте!

Весел ден на всички! Hug Hug Hug

# 161
  • София

Муци за ти е жива и здрава сестричката Кати,да се все така обичате и пазите!
Аз и при кипърките ше отскоча да и честитя. Wink
 Дано Алекс няма усложнения и да стане предишната палаваи жизнерадостна девойка.
Жени кажи кога е датата та да те видим пред блока.
Светлушка браво,все така.
Миика не се плаши,може и на частно да отидеш въвВита или Токуда за твое успокоение.

# 162
Здравейте момичета,
нз как е времето в София,но тук е супер,досега бяхме навън  smile3533

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на сестричката на Муци !!!  bigdance2

целувки на всички

# 163
Естествено, че ще почерпя, няма да се измъквам  Whistling
А иначе за месеца, май звучи по-добре от февруари, аз затова и не съм се разправяла много.Иначе обредната зала ще е тази при театър София или ако не стане там, тази в Мусагеница, другите са ми далече и няма да се напъвам за там.

# 164
Ехооооо ето ме и мен atworkсамо чакам да стане 6 и да изчезвам от офиса. Да ви кажа, че от понеделник съм при нова лекарка да ми следи бременността, че нали на мой та и се наложи да замине за чужбина та  да ми стискате палци, че направо ми писна от лекари и лекарки  smile3515
jeniqa много е странно това за дежурствата на обредните зали, до кога им продължава "дървената ваканция"? Ние понеже също не сме женени официално и се интересувам защото сме решили преди да се появи бебо на бял свят живот и здраве да минем само да подпишем без гости без рокли само с кумове и родителите, а някой ден когато мога да си пийвам и да танцувам както си трябва да направим вече тържеството с изнесен ритуал и т.н и т.н. Обаче много обичам сватби и подобни веселби разкажи избрали ли сте ресторант, рокля, подаръчета, традиции и всичко  married май станах нахална   Flushed
Муци да ти е жива и здрава сестричката  bdbaloni
Хубав ден на всички

Общи условия

Активация на акаунт