С нови сили в 2009-та, крачим от СОФИЙСКАТА ДРУЖБЕНСКА чета (6)

• 14 439
  • 290
  •   1
Отговори
# 195
Тонкабонка - никъде в квартала, а и не само там няма. Трябва да звъннеш да ти пратят.

Май само Муци е прочела моята история от неделя  newsm78

# 196
  • София
Здравейте мацки,
вчера мойта дъщеричка стана на 2 годинки, та да почерпим виртуално

Кога последно ще бъде срещата, че доста съм изпуснала. Като имам време ще прочета назад.
Приятен ден от мен и много  Hug

# 197
  • София

ЧРД.Да расте здрава,весела и обичана Валентина! Светлушка твоето приключение е като по филмите и добре ,че е било с щастлив край.
 Този вятър хич не е за разходки,и подивяхме вчера,ама днес може и да поизлезем,още повече ,че Вели спа до 9.

# 198
Леле svetlu6ka аз я прочетох ама нещо се отвеях, наистина е като по филмите ако бях аз сигурно да съм припаднала три пъти #Crazy
sofy да ти е жива и здрава дъщеричката и много да ви радва  bdbaloni
tonkabonka аз исках да си направя БХС, а доколкото знам ако не си минал през него след това си правиш ФМ само, че да си призная не съм наясно как точно протича изследването (ФМ имам в предвид) Embarassed

# 199
  • София
Пепче, тази Златокоска онази дето раздава пирожки на мечката ли е???? Аз знам за Червенорозка и Белоснежка и една омагьосана мечка, но за Златокоска имам бегъл спомен.
Я, кажи на кратко  Mr. Green

Светлушкееееей, твоя мъж злато! Щом до Браселона шЪ тЪ води за рождения ден, какви ли чудеса прави по други случай! Heart Eyes

Софи, хиляди пъти копирах списъка и пак  пропуснах... Embarassed Да ти е жива и здрава малката Валентинка!
Много да те слушка, да не е толкоз палава и да си ляга по-раничко!
Хубаво ли си изкарахте?

За срещата май не сме се уточнили....Чакаме място и час!!!!! Иначе денят нали остава 15.02 неделя?

Аз преди Алекс да се е оправила напълно не щЪ никой от вас да виждам!!!! Grinning Вярвам, че до неделята ще сме на линия.

Тонка, абе какъв е този турски сериал...само аз ли съм изпуснала инфото...

И ако може да си разкодирате малко писанията, че вече съм забравила...какво е БХС и ФМ! Така не мога да се изкажа по въпроса... Crazy Hug

# 200
  • София

И ако може да си разкодирате малко писанията, че вече съм забравила...какво е БХС и ФМ! Така не мога да се изкажа по въпроса... Crazy Hug

БХС - биохимичен скрининг
ФМ - фетална морфология

# 201
  • София
Sofy, да ти е живо и здраво момиченцето! Много да ви радва и слуша, да расте щастлива и обичана   Heart Eyes

Муци, сериалът е за хора, които не ходят на работа  Wink Казва се 1001 нощи и го дават през седмицата от 13,00-14,30 ч. по Нова телевизия. Харесва ми много, понеже не е като глупавите латино сериалчета, които още от първия епизод можеш да разгадаеш как ще приключат след още 200 серии  Mr. Green

Пепче, аз ходих на ФМ през 20 г.с. при д-р Марков. Той е спряган един от най-добрите лекари в тази област, да не кажа най-добрият. На прегледа се гледа един по един всички органи на бебето, ако се интересуваш повече, мога да ти пиша на лични  Peace

Ох, ето затова не обичам да се занимавам с разните му там игри, говоря за Памперс и всички подобни. Поне имам един телефон, на който да звънна за въпросната карта. Докато натъкмя нещата, ще вземат да се изчерпат уокърите и за да не излъжа детето (защото й казах, че ще спечелим  Grinning), ще й купя накрая един такъв  Crazy

# 202
  • София
Nana,  благодарско за разяснението! Hug

Тонка, сега разибрам защо не разбирам!?
Joy

# 203
 Laughing Златокоска е момиченце което се разхождала само в гората и видяло къщата на трите мечки (Баща, майка и син) които били излезнали на разходка защото закуската им била много топла. Златокоска влезнала пробвала от кашите даже на детето мечо май я изяла, след това им седяла на столчетата и накрая им пробвала и леглата и заспала в леглото на малкото мече, че то и било най удобно  и когато мечките се прибрали от разходка много се ядосали.Това е руска приказка и във варианта който намерих в Интернет Златокоска избягала и повече не се разхождала сама в гората абе изобщо щастлив край  Hug Това е в общи линии
svetlu6ka ще ме вземете ли и мен за Барселона в някой куфар  Mr. Green
tonkabonka разбира се че се интересувам, ако имаш време пиши на лични  Hug
Аз не съм толкова отдавна в Дружба затова много не знам кои места са подходящи да си направим срещичката още повече за дечица и затова за съжаление не мога да дам предложение  Embarassed

# 204
  • София
Пепче, кутията ти със съобщения е пълна и не мога да ти пратя инфото - поизчисти я малко  Wink

# 205
Момичета, избиха ни зъбките - две наведнъж, много съм щастливааааа

# 206
  • София
Женя, честити ви зъбчета! Да са бели и здрави, хубаво подредени  newsm51
Бягай да купиш на Ния нещо беличко, а също така пуканки и царевица  Joy (така са правили бабите)!

# 207
  • София
И аз се позагубих тези дни, но от работа не смогвам да изчитам форумите, които уж следя...  Embarassed

Муцка, мерси мила за старанието да ни събираш, описваш, срещаш, забавляваш и организираш! Mr. Green Без теб сме за никъде! Heart Eyes

Тании, добре дошла, надявам се да се разписваш по - честичко и да ти е приятно сред нас! Hug

nana77, наистина сме били комшийки, може и да сме се виждали... newsm78 Давй да оправим това недоразумение, като се позатопли времето? Flutter

sofy, Да ти е жива и здрава малката мадама и безкрайно да се гордеете с нея!  bouquet

jeniqa, Честито ви озъбване! Да са здравички и белички!

За среща съм за, единственото ми "притеснение" е породено от факта, че 15-ти се пада точно след св. Валентин и да няма много махмурлии или незавърнали се от романтични съботно-неделни пътешествия?  Rolling Eyes Аз ще пасувам от такива, че с тоя тумбак не съм за път и пр. любовни екстри. Blush Но ... важно е настроението, както и поводът, да не остане неотбелязан... Embarassed

MIIKA, ти ли имаше контракции и втвърдявания, какво стана? Thinking

# 208
  • София
Добро утро слънчица!

Женка, честити зъбчета .и то две....Браво!
Да са белички и здравички! Бързо ли излезаха или ви помъчиха малко?

Тонка, аз него знаех това за беличкото,  че се купува?
Embarassed Навсякъде ли се прави ли само в определен райони?
И пък и пуканки...и царевица....Предполагам само символично?! Mr. Green

Олче, аз само се поскарвам от време на време, че се изгубвате, а иначе всички вие правите нещата да се случват и да си имаме нашата Дружбенска темичка! Hug
За датата си права...ще имали препили мами... Grinning Аз лично нямам проблем от такова естество, пък и срещата няма да е при зори, нали? Mr. Green

Да ви кажа ходихме до градинския център Флора срещу Кауфланд. Не бях влизала досега там въпреки, че минавам по сто пъти отпред. Много красиво вътре...то водопадче, мостче, зеленина...И девойките бяха толкова мили. А, аз си купих само препарат за листни въшки. Wink Имаше доста шарени цветенца! Освен всичко за цветята има и поздравителни картички и малки подаръчета в случай, че някой търси нещо подобно.

Хайде сега да ви пожелая приятен и слънчев ден и да мислите за заглавие на новата ни тема, че се задава скоро.... smile3508

# 209
Добро утро момичета
jeniqa честити зъбчета, аз също знам, че се купува нещо чисто беличко, но тава за царевица и пуканки за първи път чувам  tonkabonka да ни разясниш тази традиция  Crazy иначе в пощата имах три писма не знам защо ти дава, че е пълна явно не побира повече
Муци Флора центъра е разкошен като се вмъкна там и мъжо не може да ме изкара ,обожавам цветя   bouquet , но до колкото знам някъде към ТЕЦА има разсадник още по голям с много евтини цветя, също и лекували ако имаш болно цвете обаче така и не го намерихме къде точно е, ако някоя от вас знае да сподели къде точно се намира  Mr. Green

Хубав ден на всички

Общи условия

Активация на акаунт