. Изнесохме се замалко, че брат ми си дойде временно от чужбинско и ще станем много. Напролет като уредим въпроса с малката и ние ще търсим я под наем нещо или за купуване, ако дотогава не измислим нещо друго де.

В момента съм в дълбоката провинция при мама, но малко да се пооправи времето и съм на линия! Още повече, че обожавам всякакъв род кучета, 20 год. от живота ми бяха свързани с тях, но за съжаление, животът им е по-кратък от нашия
Надявам се един ден мъжът ми да бъде умилостивен и да се съгласи да си вземем едно кученце, та идилията ни да е пълна. Едно въпросче - вкъщи ли си стоиш или ходиш на работа?
Още се офлянквам, но съм заплюла 1 март като първи ден на промяната!
За съжаление тази събота и неделя и аз няма да съм на линия за срещичка. Взех, че се записах на английски и в събота сутринта сигурно ще започна, а после ще пътуваме в провинцията малко чист въздух да подишаме 
но живот и здраве по нататък...
не съм се отказала.
Ще види той след 1-2 години
В краен случай съм решила за втория рожден ден на малката (живот и здраве) да връча едно кученце на някоя от най-близките ми приятелки, все едно е подарък от нея към детето
.

и мъжо каза не и в новата къща, че отидоха мебелите и донякаде беше прав ама толкова си я обичах и ми беше такава мъка като я върнахме
Ти къде по точно се намираш из провинцията?
Ще си видим с теб, ако нямаш нищо против
Надали ще имаме общи познати от Монтана, щото аз съм дъртляк в сравнение с тебе
Ще си видим с теб, ако нямаш нищо против
Надали ще имаме общи познати от Монтана, щото аз съм дъртляк в сравнение с тебе Препоръчани теми