С нови сили в 2009-та, крачим от СОФИЙСКАТА ДРУЖБЕНСКА чета (6)

• 14 453
  • 290
  •   1
Отговори
# 75
Днес няма никой в темичката, аааааааааа, я по-сериозно  smile3513

Взех си успешно първия изпит и съм мн щастлива,дано и с другите е така...

Още малко да се пооправи временцето,може би началото на февруари, предлагам да направим една дружбенска срещичка  Heart Eyes

Лек ден  Hug

# 76
  • София
Браво Светлушка! Все така да е!
Аз съм тука..най-сериозната..... Mr. Green

Ками, вярно Супер Мечо май беше... Embarassed Аз не съм забелязала да са го махнали, но щом казваш...На там не съм ходила от доста време.

Ей, другите я излезте от храстите...Светлушка се кара...... Joy
Пък и да я поздравим както подобава за взетия изпит!

# 77
Здравейте
svetlu6ka браво за изпита
Днес ходих да магазина в 5-та част и наистина доста добре е зареден нищо че е малък а и цените са по ниски от аптеките.Става въпрос за сокчета и пюрета

# 78
Браво на Ками и Муци, другите отсъствие за днес Simple Smile

# 79
  • София
Изкачам от храстите  #Silly
Разбира се, че Светлушка заслужава поздравления, пък като си вземе изпитите да почерпи  Wink  Drunk
Тук във Видин много мъгла беее, нищо се не види  Mr. Green
Вчера водих малката на ваксина и консултация, пораснала е с цели 6 см за месец и половина, то затова дрешките ни вече за нищо не стават. В чакалнята на доктора Катеринка добре се представи, имаше няколко човека, обаче беше мъртва тишина. Кати се поогледа наоколо, позяпа всички много обстойно и като започна с всичка сила да бръмчи с уста, така де - малко да разведри обстановката:35:
Ние май в началото на февруари ще се завърнем в София, че ни изтича визата за Видин, още малко и черен печат ще ни ударят   tooth
Момичета много се надявам да ви видя на живо, а не да се разминавам с някои от вас, без въобще да знам, че всъщност се "познаваме" вече.
Хайде изчезвам, че да положа стари кокали на леглото и да чета вестник.

# 80
Вчера водих малката на ваксина и консултация, пораснала е с цели 6 см за месец и половина, то затова дрешките ни вече за нищо не стават. В чакалнята на доктора Катеринка добре се представи, имаше няколко човека, обаче беше мъртва тишина. Кати се поогледа наоколо, позяпа всички много обстойно и като започна с всичка сила да бръмчи с уста, така де - малко да разведри обстановката:35:
Браво на мъничето

# 81
  • София
Ками, тенк ю   bouquet

# 82
Здравейте и от мен
tonkabonka браво на Кати, много са сладки малките като се разбрамчът  newsm62
svetlu6ka браво за изпита и така да ти върви до края, много добра идея за срещичка аз съм за с две ръце  newsm10
Аз пък днес и утре съм си самичка, че мъжа в командировка и ми едно такова малко  smile3518

# 83
  • София
Здравейте, мацки.Аз да се разпиша, че ще взема да ви изгубя Blush Чета ви, когато мога, но все нямам време да се включа, нова работа, почнах и шофьорските и нещо ми идват в повече задълженията май Crazy

А днес пък и от детската ми се обадиха, че Симбата е с температура, явно вирусно нещо.... айде, оплаках се набързо Simple Smile Да се оправи времето и да почнем да излизаме по езерото по срещи, а всички мами, взимащи изпити, да се готвят да черпят  Party

Аз също, ако взема да стана шофьор, обещавам най-тържествено да почерпя  Heart Eyes

Хайде лека и гушки и цунки на бебетата Simple Smile

# 84
Здравейте Дружбенки

Мерси за посрещането в темата.

Благодаря и за инфото относно квартирите.

Все още търся ,ако ви изпадне нещо или чуете нещо да свиркате  Whistling  ,може и не много силно.Дружба не е много голяма.Както има един лаф,ако се напънеш малко цялата ще я опикаеш  Party

Много не мога да чете редовно темата,както разбрахте с тия дребосъци,сега както ни излизат зъбки.

Видях още една майка с бебче,което горе долу е колкото нас.Наборчета .На 7 месеца бебе Кати.

Лека вечер

# 85
А имали наборчета на мойта бебка ние сме 3 месеца
Лека вечер

# 86
  • София
Добро утро!

Ето кафенцето

с пожелания за много хубав и усмихнат петъчен ден!
: Hug Hug Hug

Това малко списъче (малко непълно) направих за да се ориентираме в обстановката , половата и възрастова структура на населението в темата. Mr. Green Хайде допълвайте или поправяйте и ако искате може да си го сложим в заглаваната страница на следващите теми.

3      месеца Калоян   на  Bebo4ka
3      месеца Никол на kami_nikolova
7      месеца Катерина  на Tonkabonka
8      месеца Стефания на Jeniqa

8      месеца  на Oncheto
1      година Анджела  на Zaika Baika
1      година Лъчи на Svetlu6ka
1,11 година Валентина на Sofy
2      години София на mama Pisana
2,8   години Вели на Оля (и на баба Шпунц)
3,3   години Алекс (3.11.2005 г)  на Муци
3,4   години Елица  на Silsav
3,7   години Симона на MIA

3,10 години на Mimeto
5      години Илейн на kami_nikolova

Дружбенски бъдещи мами

Pepche 
Miika

Последна редакция: пт, 23 яну 2009, 12:37 от Муци

# 87
  • София
еее Муци как ти хрумна Hug

# 88
  • София
Приветче, дами  Wink
Охооо, вече и табличка по възраст си имаме  Laughing
Това с наборите ме изкефи, хаха...
Още няма да можем да ги оставим спокойно на по бира и картофки, но поне колкото да си правят компания докато пълнят памперсите - може  Joy
Ние живот и здраве на 11 февруари се завръщаме с гръм и трясък в София! И силно се надявам да запозная Катеринка с наборчетата, както и с по-малките и големи калпазани Hug

# 89
Мойте и двете са момиченца Heart Eyes
Голямата е Илейн а патето е Никол Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт