Отговори
# 75
Гея, честита ти радост! Да расте и да ви радва сладката принцеска!

# 76
Урааааааа,имаме си бебе Радиииииииииииии Това е най-якото нещо,което ми се случи днес Mr. Green Geia,браво миличка  bouquet

# 77
Едно голямо ЧЕСТИТО,Geia!

Чак не ми се вярва...че моментът си наближи!

# 78
ЛЕЛЕЕЕЕЕ, аз една прахосмукачка пуснах за малко и като се върнах ИМАМЕЕЕЕЕЕ СИ БЕБЧЕ!
ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА РАДМИЛА НА МАМА ГЕЯ!
Да е жива и здрава и да расте много щастлива!
УРААААААА! СУПЕР! БРАВООООООООООО!

newsm51  newsm51  newsm51  newsm44  newsm44  newsm44  smile3501

# 79
Честита принцеска, мамо Гея! Да ти е жива и здрава и много да ви радва! Да папка, да слушка и сладичко да спинка!

Знаех си, че ще е днес, а още не е късно да се отчетат и други мами! И на мен нещо ми се губи Райли, а пък на нея днес ако не се лъжа и течаха водите!

# 80
Момичета,добавих сладурката на първа страничка и промених заглавието.Надявам се да ви харесва.Ако имате по-хубави предложение-сазвайте.А аз ще се включа пак да ви пиша утре..Сега ще полегна,че доста ме опъва долу...

# 81
йееее, айде да ни е честита и първата розова новина за февруарската тайфа!
ДОБРЕ ДОШЛА, РАДМИЛА! ДАНО МАМА ГЕЯ СЕ ВЪЗСТАНОВЯВА БЪРЗО И ВСИЧКО ДА ВЪРВИ ПО МЕД И МАСЛО!

# 82
Леле, каква вест, почна се, момичета!
Гея, честита дъщеричка, да ви е жива  и здрава и много да ви радва  bouquet
Брей, че се развълнувах, чак настръхнах Crazy

# 83
Foxy,опасна си значи!Как го измисли толкова бързо заглавието?!  bouquet

Много се вълнувам и аз !А Албенчето беше споменала,че очаква майка си,та затова сигурно не пише!

# 84
  • София
Честита малка принцеса на Гея!!! newsm51Да жива,здрава и послушна и много да радва мама,тати и батко Алекс!!!А на Гея-бързо възстановяване и безброй щастливи мигове с новия член на семейството!!!
Направо не мога да повярвам,че бебевалежът започна.Много се развълнувах от прекрасната новина.
Стискам силно палци на мамите,които тръпнат в очакване! fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
 newsm59 на Мама Z,да си жива и здрава!Леко раждане и най-сладкото бебече ти желая!

# 85
Ехааа каква невероятна новина-имаме си бебче!!!!

Гея, честита дъщеричка! Да е жива и здрава!!!
На теб бързо възстановяване!
bouquet

За заглавие предлагам следното:
Февруарките се радват на вест чудесна-роди се първата принцеса!

Много се радвам и си пооправих настроението. А аз съм си вкъщи, засега съм добре, нямам контракции, водите ми още не са изтекли Wink Гледам да бъда позитивна, благодаря ви за стиснатите палци!!

# 86
  • София
Инче, аз утре ще бъда там към 9, за да се видим с анестезиолога, той ми каза, че между 9 и 10 е удобно да отида, после ще ходя при интернистката на 4 етаж, ако има време и желание да ме приеме и прегледа, трябва към края на срещата ни да се обадя и на Ковачева да дойде да говорят 2те и след това приключвам, предполагам, че до към 11 ще съм още в болницата, така че ти ако пристигнеш 10тина минутки по-рано случайно, можеш да ми звъннеш и ако съм там, ще се видим, ако не, може да се засечем и след по-малко от 2 седмици, знае ли човек, аз другата седмица съм на тонове вторник и петък от 10:45 и 9:45 и в петък сега съм на училището за родители, това са ми за сега планираните ходения, а да, и решаващия доплер за другата седмица, така че ако се засичаме с теб или някоя друга мама, много ще ми е приятно и да си поговорим:)

А, Фокси, заглавието е супер, браво!:)

# 87
  • окр Пазарджик
Лелеее , разплаках се от новината .

Гея честита ти радост ! Да ти е жива и здрава дъщеричката Радмила , само радости да ти носи!

Май Гея откри  февруарския бебевалеж

# 88
Ехаааааа супер!
Честита рожба на мама Гея! Да е жива и здрава малката Радмила и да радва много мама и тати, а на щастливата мама бързо възстановяване!
Ехеее Криско вече не е самичък, леле много се радвам и като видях новината се развиках от кеф!
Пис-че нямам търпение до понеделник и с радост ще си изтърпя "наказанието"   Hug

# 89

Честита принцеса на мама Гея, да е жива и здрава и  да радва мама, тати и батко Hug

Хайде почна се, надявам се при всички ни да мине леко и безпроблемно Peace

Общи условия

Активация на акаунт