Отговори
# 90
Ах, каква прекрасна новина, много се развълнувах и зарадвах  newsm44, страхотно е !!!!
ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА НА ГЕЯ !!!!!
Да е жива и здрава малката бебка и да расте спокойно, силно и лъчезарно детенце, а мама Гея да се възстанови бързо и да си гушка своето съкровище!!!  Hug

Като гледам вече става доста напечено положението с наближаването на ражданията, бебчетата все повече тежат и май при всички се появяват разни специфични неразположения и  симптоми, при някои повече, при други по-малко ...
Искрено се надявам за всички да минат благополучно раждането си и да се чуват само радостни вести за здрави и сладки бебчета !!!  Heart Eyes Praynig

Тони,  браво на Криско че бързо натрупва тегло че и той сигурно вече много иска да си гушне мама  Heart Eyes Какъв е чаровник на снимките, пу, пу, пу  Hug

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА MAMAZ
Пожелавам ви да сте здрави, много обичани и щастливи и да си родите без проблеми здрави сладки бебчета   bouquet
Fi1, да ти е жив и здрав рожденника!!!

Ние с милото днес бяхме при моята лекарка да видим бебчо, пораснал е, не ми каза колко му е теглото, но е в нормите за 34-35 седмица, с главата надолу, почти готов, но засега нека да не бърза още  Wink В последно време все повече ми натежава на ниско и от тежестта понякога усещам нещо като леки пробождания и придърпвания около шийката и канала.  Лекарката каза че ако бебето е много на ниско вече би могло да се очаква и до 15 дни, при което мъжа ми се шашна  #Crazy и затова ме прегледа и гинекологично за да види състоянието на шийката. Засега всичко е спокойно, макар и да натежава, бебето не е чак толкова ниско до шийката и поне в близките 2 седмици не би трябвало да се очаква да избърза, дано  Praynig... Предписа глобули Гинопеварил за бяло течение.
Иначе за раждането, говорихме, ако се случи на смяна когато дойде момента - може да родя при нея като при дежурен без допълнително заплащане, а ако не е на работа  - може да й се обадим да я вземем за раждането и тогава ще бъде със заплащане за избора на лекар със съответната такса от обявените в самата болница. Таксата ще ми каже утре понеже трябвало да я види от тарифите в болницата.
За присъствието на мъжа ми при раждането,  каза че не се разрешавало да бъде в самата зала при родилката Rolling Eyes, а ние иначе мислехме ако разрешават мъжа ми да присъства, но както и да е...

Foxy, много благодарности че се грижиш за красивото оформление  Hug. Как е положението при теб, надявам се да е спокойно и бебчовците да не те натискат много, че като четох как е възможно вече всеки момент да тръгнат малките юнаци, наистина е доста  притеснително, но и някак вълнуващо предполагам  Wink
Не се притеснявай от наближаващия момент, пази се и полежавай повечко, бъди все така оптимистично настроена и всичко ще мине спокойно  Peace

# 91
Гея Честита дъщеричка!
Да е жива, здрава и много, много щастлива!

как се развълнувах ако знаете

# 92
Здравейте бремелинки Hug Hug Hugтук съм,просто нещо ме мързи да пиша,преуморих се на последък но ви чета с най-голям интерес Heart EyesОще сме си 2 в 1
Да ни е честита първата малка дама,да радва мама и тати,да расте здраво,усмихнато и щастливо дете,което да дарява и да бъде дарявано с много любов!!!

очевидно вече се почна бебевалежа,много се вълнувам за всички ни,главното е да ни се родят здрави децата Praynig Praynig Praynig
Е,аз отивам да къпя редник Тифани,като я укротя и преспя идвам да ви чета

# 93
ееееееей колко се радвам за новото ни подаръче!!!!!  newsm44 newsm68 newsm44 newsm68
Гея да ви е честита малката сладурка и много много да ви радва  newsm51

Mama Z

Пожелавам ти всичко най-най и много сладко бебче подарък когато му дойде времето   bouquet

Отдавна не съм писала пък и доста пропуснах тези дни защото нещо все по- трудно ми е да се заседявам пред компа, но преглеждам темичките за да не взема да пропусна точно такива новини като днешната  newsm47
Аз утре съм на преглед при доки да видим какво ще ми кажат. Гледам че записвате кой къде смята да ражда та да си кажа и аз без бой  Mr. Green  АГ Варна при доктор Танев Може пък с някоя от варненките да се засечем Flutter
Ох момичета нямам вече търпение остава ми около седмица и ............ любимия ще ми падне в ръчичките  smile3508

За малко да забравя Тони Криско става все по сладурчест направо ми иде да го изпапкам  newsm03 Дано да мине по бързо времето и да си го гушнеш най- после

Много     love001  love001  love001  на всички и  Hug Hug Hug

# 94
ГЕЯ ЧЕСТИТО И ОТ НАС!!!
Нека да е жива, здрава и много да ви радва - името е супер  Peace
Бях 100% сигурна, че днес ще се роди. Надявам се и с двете ви всичко да е ок  Praynig  Praynig  Praynig Ще чакаме подробности.
 Фокси  заглавието е много хубаво  Hug почивай си!
И аз започвам да се притеснявам за Албена13  newsm78 дано да е зариди гостито на майка й  Praynig

Последна редакция: ср, 14 яну 2009, 23:38 от betunga

# 95
ЧЕСТИТО НА GEIA! ДА И Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА ПРИНЦЕСА и скоро и двете да се приберат вкъщи!
Аз получих на лични съобщение мисля, че от щастливата баба(ама толкова се развълнувах,че не запомних Embarassed) и единственото което ще допълня е, че засега е в кувиоз, но вероятно защото е в 8 месец. Иначе Гея се чувства добре!

# 96
Честито на Гея и от мен! Да и е жива и здрава малката сладурка, много радост да донесе на всички, които я обичат.
Хайде, момичета, започна се... второ бебече в нашите редици!

# 97
Момичета,говорих с Гея......тя е добре и бебка също.Всичко е минало много бързо,изтекли са и водите и докато следяли за тоновете изтекли нови..и тогава се наложило секцио...с частична упойка.Малката е добре и е в ковиоз,но може да диша самостоятелно.Бебка е отделена за сега и утре Гея ще я види,но таткото е сега при малката Радмила..и ще каже мерки и килограми.Утре ще дам повече информация.Поздравих Гея от всички Hug..и тя ви праща поздрави на всички.

# 98
  • Велико Търново
Еееее знаех си аз, че днес ще имаме такава новина  newsm44  

Да е жива и здрава малката принцеса Радмила, а на Гея бързо възстановяване  newsm51 Ще я чакаме с нетърпение да разкаже как е минало всичко!

# 99
Деси, страшно ти благодарим, че ни държиш информирани! Hug
Момичета, аз потърсих в страницата с данните за връзка Райли, но я няма или аз не съм видяла хубаво! И тя се изгуби и никаква я няма, а водите й изтичаха днес по обяд! Дали няма да има още изненади? Дано всичко с всички ни да е наред!

# 100
  • Пловдив
Деси, страшно ти благодарим, че ни държиш информирани! Hug
Момичета, аз потърсих в страницата с данните за връзка Райли, но я няма или аз не съм видяла хубаво!
Васи, Райли е писала на предната страница.
Браво на Гея! Да е здрава, много красива, умна и щастлива малката Радина!   bouquet
Чудесна новина! Сега видях че Гея е била тук за последно в 12,30 и е родила след 3 часа.  Shocked Дано бързо и безпроблемно минава раждането при всички ни и скоро да се похвалим със здрави бебоци!

# 101
  • Велико Търново
Васи тя Райли писа преди около час. Още са си 2 в 1. Коя ли мама ще е следващата? До понеделник има време и може още някой да изпревари Писчето и Мия  Heart Eyes

# 102
Мерси момичета! Hug Явно имам нужда от очила Crazy, уж гледах, гледах Crazy!

# 103
Здравейте, момичета!
Едва сега успях да се включа .......... ама то днес сте се скъсали от писане........ почти цяла тема - едва успях да прочета всичко. Не си и мисля, че съм запомнила всичко, което исках да пиша, но ще ме извините ........

Честито за първото януарско февруарче на Гея! Да е жива и здрава, и много да радва всички в семейството!

Честит Рожден Ден на Мама З! Бъди здрава, усмихната и щастлива мама на февруарче!

Райли, стискам палци бързо да забравиш днешните ти притеснения и бебешочето дочака времето, в което трябва да се появи! Praynig

Накратко и за мен - днес бях на запис на тонове. Всичко е наред с бебока, уж миналаат седмица бързаше да излиза, а сега нещо се е кротнало ..... ама аз нали му спрях шоколада и кафето  Mr. Green Има си и достатъчно води, да си плува на воля. Та мисля, че ще дочакаме датата на секциото .....но божа работа .......... може да реши, че му се излиза вече  Grinning

Още щях да пиша ама ..... newsm78 сега ще хапна нещо, та дано ми дойде акъла в главата  Wink

# 104
Честита дъщеричка на мама Гея!Да им расте здрава,усмихната и много да ги радва!

Общи условия

Активация на акаунт