Отговори
# 135
  • София
Добро утро на всички  Hug

Честит рожден ден на ивонк!   Gift С пожелание за страхотен подарък!!!  Wink

Момичета вчера бях толкова развълнувана,когато научих за Гея и понеже си споделям доста неща с майка ми и тя знае за голяма част от вас и като разбрах,че си имаме второ февруарче звъннах на майка ми по телефона и й казвам с един щастлив глас мамо имаме си бебе февруарче,а тя в първия момент решила,че аз съм родила и така се развълнува,че 5минути не мога да я успокоя,после беше леко разочарована,че не съм аз,но ще почака още малко  Simple Smile

Вчера нали коментирахме татковците и глупавите им изказвания,ако знаете моя мъж какво направи снощи...В 12ч. аз влизам в банята да се оправям за лягане,изкъпах се,свалих си грима и влизам в спалнята,милото го няма,точно се ядосах,че е отишъл на компютъра и ме е оставил и изведнъж един мъж изскача из зад вратата,аз изпищях и отскочих и тогава видях,че е бъдещия татко,който явно има детски акъл,толкова ме уплаши,че от страх се разплаках и едва се успокоих,а той ама писо защо така се плашиш,не очаквал толкова де се стресна,оставете моята уплаха,но от нея ми се втвърди целя корем и пулса ми беше толкова ускорен,накарах му се как заради него ще взема да родя по-рано,а той милия много се притесни.Сега как да съм спокойна,че ще може да гледа бебе,като се държи самия той като дете?  ooooh!

Другото при мен е,че днес ми взеха кръв за последните изследвания,микробиологията както вече казах е ОК,сега чакаме само и урината и кръвта да са добре и съм готова да раждам Simple Smile

# 136
Добро Утро и от мен,

Честит рожден ден на Ивонк, пожелавам ти здраво и пухкаво бебе Grinning

Деси, мерси за инфото за кърменето, както и за честите вести от мама Гея  bouquet

Бетунга, стискам палци Peace

При мен нищо ново освен неприятните болки в т.нар. срамна кост, но така ще е вече докрая.

# 137
  • Пловдив
Добро утро!
Снощи след като прочетох че Гея е родила /още се вълнувам!/ и видях че термина й е бил на 28.02 леко се паникьосах, обещах си днес да си изпера всички дрешки за бебо + моите нощници и като изсъхнат да си събера багажа. Имам да направя още няколко дребни покупки за бебо, също днес или най-късно утре смятам да приключа с тях и да си потъна в едно блаженно очакване.  Wink
Докато чакам пералнята да напиша само - благодаря на Деси, статията е много хубава, доста неща си знаех, но е добре човек да си припомни, даже смятам да си я разпечатам да ми е по подръка.
Весел ден на всички!   bouquet

# 138
каква хубава новина - Честито на Гея, нека само хубави неща да им се случват и бързо възстановяване.

Ходих в болницата, в която ще раждам ( Поморие ) докторът беше изключително любезен прегледа ме от - до казах му за течението прегледа ме и каза че е от тапата и при болки и контракции да заповядам да раждам ако не др седм пак на консултация.иначе бебко бил малко дребен иначе всичко др било на ред.  чакам вече с нетърпение

пожелавам на вс мами леко раждане и най - хубавите бебенца !!!

# 139
  • Велико Търново
Честит Рожден Ден на Ивонк! Да си жива и здрава, леко и безпроблемно раждане и хубаво и здраво бебче през февруари!

Деси статията за кърменето и на мен ми се видя доста полезна и си я копнах да я имам под ръка  Peace А пък мамите с опит в кърменето съм сигурна, че няма да се отървете от въпросите на нас начинаещите  Laughing

Стискам палци на всички с контракции да удържат още малко, а пък която тръгне да ражда - всичко да мине леко и безпроблемно с хубав пухкав финал  Hug

И последно да ви почерпя и аз, че моя мъж днес е рожденик!

и мъъъничко

# 140
Ганич,честита ти рожба!

Нека малката Радмила расте жива и здрава и да радва батко си Алекс и вас с много усмивки!!!!!!!!!
Целувам те силно!
Честит рожден ден на Ивонк!

# 141
Хетера  Joy hahaha  защо бе душа се ядосваш, радвай се, човекът има чувство за хумор  Wink Моят мъж така ме е дресирал, че вече съм претръпнала. Имам предвид възпитанието и хумора. Например инструктира детето като отиде на градина да каже, че бушона на очето му го е направил тате  ooooh! рисува с химикалка татуировки по ръцете му и аз не мога да го измия, а все пак мастилото е отровно. Като се къпят не знам какво правят, ама се чуват писъци, смях и плач  Crazy правят си "мелнички" с уста като се храним и други такива възпитателни методи, дето ме влудяват понякога  Joy представям си с второто какво ще настане у дома  ooooh! но каквото и да, само да са ми здрави сите мъжове дОма  Mr. Green

Деси05, и аз на свой ред благодаря за изчерпателната статия Simple Smile

# 142
Честит рожден ден на ивонк и съпруга на tutubutu! Много здраве и само хубави неща да им се случват!!!  bouquet

hetera, не си прави такива заключения. Те, мъжете като станат бащи възмъжават (поне привидно Laughing). Истината е, че се вдетиняват още повече, но да са ни живи и здрави. Пък и децата се забавляват много повече с тях, отколкото с нас, които сме на нокти за всяко нещо - да не се ударят, наранят и пр. Сигурна съм, че не го е направил с лоши чувства.
ПП. Ето, докато съм писала, GALL78 е илюстрирала много точно думите ми. Laughing

Толо, радвам се за хубавите новини от прегледа, и че вече си спокойна. Почвай да тренираш прически и плитки отсега, иначе няма стигане в градината до 10. Laughing

Днес ще ходя на запис на тоновете и после ще се отчета. Хубав ден на всички! Hug

# 143
Деси, страшно ти благодарим, че ни държиш информирани! Hug
Момичета, аз потърсих в страницата с данните за връзка Райли, но я няма или аз не съм видяла хубаво! И тя се изгуби и никаква я няма, а водите й изтичаха днес по обяд! Дали няма да има още изненади? Дано всичко с всички ни да е наред!

Тук съм, тук съм, благодаря за загрижеността Grinning Още сме си 2 в 1 Grinning не знам в коя страничка да си оставя телефона, ако обясните ще го запиша Grinning

Сега трябва да тръгвам, лек ден на всички!!!

# 144
Ай момичета, какво направихте Laughing.
Да ви разкажа, ставам днес отварям форума и чета предишната тема, на Geia постинга, и веднага й пиша съответно в скайпа, още ли сте 2 в 1, стискам палци и тн. Чета, чета, и влизам в новата тема, ама нали съм си шматка не видях заглавието, но пък видях че имаме 2ро бебче, и след постигна в скайпа, следва, "Божее, ама ти си родила" . Включи ми се таткото, каза че тръгват с малкия за болницата, мама и бебе били добре, малката е в кувьоз. И аз ревнаха. Много се радвам за тях че са добре, скоро да ги изпишат и да ходят да се гушкат вкъщи Hug.

Гея, Честита ви щерка, да ви е жива и здрава, да расте, гоооляма, умна и красива, много да ви радва и да ви слушка  bouquet Hug

Честит рожден ден на МамаЗ, на патерица  и на Ивонк с пожелания да здраво и хубаво бебче!
Честит рожден ден на съпруга на tutubutu, да му е здрава гърбина, да носи парички и много да слушка Simple Smile.

Деси , мерси за инфото за кърменето, много полезно!
Веднага беше копирано и архивирано!

Девойки ние с Гея сме почти на една дата, аз още нищо не съм приготвила. Имаме и еднакви болежки...направо страх ме хвана. За сега нямам признаци за раждане, поне така си мисля де. Дано по стискам още малко, че тук не ми се ражда по спешност.

Последна редакция: чт, 15 яну 2009, 10:56 от ioli

# 145
Добро утро и от мен! То вече почти обяд станало, ама аз едва сега се излюпих ........ Laughing

Ето, че и днес си имаме рожденичка ..........Честит рожден ден на Ивонк! Бъди здрава, весела, обичана и щастлива бъдеща мама!

Благодарско на Деси за материала за кърменето - доста ми беше интересен и се надявам да ми бъде полезен, че страшно много искам да кърмя.

Аз снощи най-сетне успях да изпера дрешките на бебо, сега чакам да изсъхнат и ще започвам да гладя ...... уф, толкова го мразя това гладене .......... ама мене чака, а и не остана време.
Все още не съм купила бебешката козметика, но още се чудя каква да бъде ...... от толкова много инфо вече се обърках какво ще ми трябва и от коя марка е най-добре да бъде ........ дайте идеи  Praynig

# 146
  • Велико Търново
Аз купих крем и олио за тяло и сапунче на Чико. Дано да са хубави. С купуването на шампоан мисля да изчакам засега, но пак ще е на Чико. Иска ми се всичката козметика да си е на една и съща марка. Иначе против подсичане имам крем Бочко, а ако се наложи ще взема нещо друго. Момичетата похвалиха и Бюбхен. Честно казано и аз натам клонях, обаче в магазина, от който пазарувах нямаше всички продукти на Бюбхен и затова се прехвърлих на Чико-то. А пък памперси взех на първо време на Либеро  Peace

# 147
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на рожденниците - ИВОНК и любимия на ТУТУБУТУ! Много здраве и когато е писано и в двете къщи да се разнесе детски смях!

# 148

Тук съм, тук съм, благодаря за загрижеността Grinning Още сме си 2 в 1 Grinning не знам в коя страничка да си оставя телефона, ако обясните ще го запиша Grinning

Сега трябва да тръгвам, лек ден на всички!!!
Прати го на Атмосферчето на лични примерно за да го добави във файлчето на първа страница че то май беше нейно дело  Peace

Последна редакция: чт, 15 яну 2009, 11:27 от k.penkova

# 149
  • София
Мамаз, аз знам,че не го е направил нарочно и,че едва ли е очаквал,че чак толкова ще се уплаша,но все пак жена в деветия месец плаши ли се така... Simple Smile Гал,както го описваш ти явно след някоя и друга година трябва да очаквам зад вратата да изкача не само таткото,а и малкия наследник. В крайна сметка и аз само се моля мъжете ми и аз да сме живи и здрави и,въпреки че много исках дъщеря сега нямам търпение бебко да излиза и вече много си  го обичам,представям си като го гушна реално какво ще е чувството Simple Smile

Днес кой не се е точел още,да не се окаже,че имаме и още бебенца?

Общи условия

Активация на акаунт