Всеки може да има собствено мнение, но Дюкан ни обединява без никакво съмнение -

• 31 167
  • 540
  •   1
Отговори
# 405
krasi_tv   за теб, от мен (също една нова) която от събота е на ПЗ  newsm44

ето как да си сложиш лентичка...

# 406
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Макс-мама , бях запланувала за утре да правя филето , ма ти ме изкушаваш с таз вкусотийка на снимката. chef Изглежда перфектно , благодаря.  Hug

# 407
sass много ме разсмя, особено с тези бански  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 408
Владизнайко - рецептата с Бейлис направо напълни душичката ми, но хич не е режшмнно това - ще го оставя като крайна мярка. Преди малко подскачах - според мъжо ми колкото консервена кутия и то от риба, след изпиване на топличко прясно мляко и хладничко кисело. Ефект няма - само размятах нагоре - надолу сланинки.

Meggyv,
народът го е казал - покрай мокрото, гори и сухото! Според мен е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО мъжът ти да подскача с теб! От солидарност, за синхрон и стимул! Ако не иска - стъпка 1 - точилка, стъпка две - тайно му сипи бизалакс в чая, Стъпка 3 - обади се на приятелка да донесе и неината точилка!!!

Странно - мъж съм пък ме избива на насилие към себеподобните, но пред ДЮКАН и Тоалетната - ВСИЧКИ СМЕ РАВНИ!

# 409
......
Странно - мъж съм пък ме избива на насилие към себеподобните, но пред ДЮКАН и Тоалетната - ВСИЧКИ СМЕ РАВНИ!

Е , там поне всички сме на едно дередже - равни.  Joy Joy Joy
 Отдавна не се бях смяла така.
Благодаря ти , че ми преповдигна настроението.   Hug 

# 410
  • София
Не мога да разбера какъв е този зор, някой да пита за някой.От това ли се отслабва  newsm78,ако е да -ВСИЧКИ ДА ПИТА ЗА МЕН,че нещо хич не отслабвам Crossing Arms

# 411
Саги, krasi_tv, благодаря ви  Hug
lipstick, разбирам те  Hug 
elan, гледах ти снимките  Laughing, така си добре бе мацко  Hug
Бобке жабке и аз правя като макс мама. Натурална ми харесна най много  Laughing. даже и не я кисна в нищо  Naughty

Но да те успокоя - и при стриктно спазване почти няма свалил 5 кг за ударния етап.
Имаше тука една дето се беше похвалила, че е свалила за 4 дни-5 кг  Laughing. Ама кой беше  newsm78
Hrissy, в трета фаза ядох един единствен път макарони и то обикновени. Решила съм и аз да си купя някакви пълнозърнести, ама...
vladiznaiko  Joy hahaha Joy hahaha уби ме с това последното  Crazy

# 412
  • София
Вещи, мен ме няма в списъка CryМоля, прибави ме Praynig
Владизнайко, много добре го каза. Довечера го почвам моичкия Simple Smile

# 413
  • софия
Е това се казва кеф.Петък и жив протеин да ти оправя настроението.Владизнайко, кефиш! hahaha
Благодаря  ти elan ще пробвам чая.Относно овесените трици знам че се ядат по 3 лъжици на ден, но моя позната си ги хапва сутрин обед и вечер в неограничено количество и се чувства добре.Отслабнала е 12 кг. за три месеца.Мислите ли че триците ще навредят ако се ядат в по голямо количество.
Да.Изстъргват ти чревцата и от полезните вещества. Peace
Питам ви всички:Как сте? Mr. Green
За списъка.Пишете на Вещи на лични,че в калабалъка може да пропусне някой и да има после сърдити. Laughing

# 414
Момичета, извинявам се, че не мога да ви отговоря на личните. Доста работа имам, не мога да смогна  Embarassed Ако пропускам нещо ми припомняйте, аз съм стара и амнезирала, така че имам нужда.

Дайте сега още малко усилие, за да прехвърлим 5-те тона:

До момента цялото дюканско воинство е  -4953.9 кг

А, ето ви и моя снимка - за 2 години съм отслабнала само 25 кила  Cry

Вещи от мен имаш 16 килца   bouquet

Айнур честита месечинка, ние като гледам в един месец сме почнали двете  Hug

Последна редакция: пт, 16 яну 2009, 14:23 от anninca

# 415

Владизнайко- умрях от смях  Joy  Joy  Joy

Някой няма ли да пита за мееееееен  newsm45 и аз искам да заслабна  newsm56

Марчелка, вади спикъка да питаме за новичките, пък те да прегледат таблицата НИЕ СМЕ ТУК и да питат за НАС, че и ние да намажем некое кило надолу

Айнур, честита месечинка - продължавай в същия дух   bouquet

Слабееееееее, къде сииииии, колко показа днес кантара? Ей това е от мен за теб 
 bouquet   bouquet   bouquet    bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet

# 416
Ауууу, момичета и момчета! Бясна съм! Тука в офиса видяха, че гледах снимки преди и след и ми казаха, че са от фотошоп и че може дебел човек да стане слаб!!! Twisted Evil Twisted Evil
Идва ми да гръмна някого! Че на мене тия снимки са ми един от големите стимули!!!

# 417
Обещавам за днес да ми е за последно Mr. Green

http://media.snimka.bg/1885/010025367.jpg
http://media.snimka.bg/1885/010025483.jpg
http://media.snimka.bg/1885/010025657.jpg
http://media.snimka.bg/1885/010025722.jpg
Май имаше още една, но  newsm78 още не се е появила.

Последна редакция: пт, 16 яну 2009, 15:27 от lipstick

# 418
  • софия

Слабееееееее, къде сииииии, колко показа днес кантара? Ей това е от мен за теб 
 bouquet   bouquet   bouquet    bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet

Щом не съм играла танца на радоста,значи не е мръднал. TiredШъ,нЕма къде да ходи.
И ако пък искаш да знаеш,мойте снощни китки цъфнаха и вързаха даже.Домашното е изпълнено.Ся няма да ти демонстрирам щот така. Mr. Green
И питах как си,всички питах ....ееееее там малко по-нагоре. hahaha
902630,остави ги.Нека не вярват.Аз станах майсторка на фотошопа от как съм на Дюкан.И на срещите пак фотошопната ходя. smile3521
Червилце,хубавица сииииии,защо се кри до сега?Бургазлийкиииииии, Hug Hug Hug

# 419
Питайте , питайте , белким стопим сланините с питане.  Joy Joy Joy
Аз без питанка за мен стопих днес 300гр.  Laughing

lipstick , чудесни снимки. Супер сте момичета.  Hug

902630 , смЕх , смЕх. Ще им се на колегите ти.  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт