Всеки може да има собствено мнение, но Дюкан ни обединява без никакво съмнение -

• 31 168
  • 540
  •   1
Отговори
# 330
Добро утро

Анна, както вече казаха смени си линийката, резултата е остарял, браво за режимността   bouquet

Катяджин  Hug , наистина е обезкуражаващо това, което казваш, старай се сега само да не се покатери нагоре  Hug

Stelxen, polina7979 ,mar4ela5   - честити намаления   bouquet

miss_tyra , плюса може да е от по-соленка храна, от нередовно 00, ако си била на зеленчуци от тях също може да е, ако си между ову и МЦ също, ако си прекалила с газираното също, ако си яла люто или чесън и ако се подуваш от тях също може да ти докара плюс. Продължавай да си режимна и се следи кои храни как ти влияят  Hug

Танчето83 - радвам се, че се появи, ще чакам да споделиш резултатите от новия кантар  Hug

# 331
  • Русе
Добро утро момичета и момчета, ей страхотни сте. Най- ми харесва в тази тема че сте като семейство направо.
KriKri, благодаря
vladiznajko - браво момче и мнооооого късмет, вярвам, че всичко ще е наред
аз да се отчета - вчера ми беше първи ден от ПЗ след І-ви период и тази сутрин не съм мръднала. Sad
а вчера:
сутринта кафе с мляко 0,1%
на обяд - едно кюфтенце от телешка кайма с лук и яйце и печени 1 гъба и две цветчета броколи
след обяд - едно сварено яйце
вечерта - 2 пълнени чушчици с каймата от кюжтенцата и домати, без масло и желирано млекце - 1/3 от кофичката мляко
Добре ли е?
Днес си направих кексче за кафето стана страхотно и дребчо много го хареса- изяде три парчета за мен не остана Laughing
ей като Ви чета резултатите направо полудявам. Вманиячила съм се
Не помня някога да съм стояла толкова в кухнята да измеслям разни нещо за ядене.
чао за сега че се поулях, нали съм болна и съм цял ден в къщи Whistling

Последна редакция: пт, 16 яну 2009, 09:07 от elan

# 332
  • Разград
Добро утро!  Hug

Днес заковах кантара. Отчете точно минус 12 кг. от началото ми сред вас.  newsm44 newsm44 newsm44

Бъдете мнооого здрави и щастливи всички!

# 333
Добро утро!
Зеленко точко направо си е станал вече топчо  Joy много гуш от мен
Владизнайко Praynig УСПЕХ!!!
*tan4eto*  Hug Hug Hug
Немско Цвети да се оправя детето по бързо Hug
Тонка втория протеин за мен пу-пу-пу
аз пак мисля да ви почна рано с протеините
Обичам ви!!!!!

Последна редакция: пт, 16 яну 2009, 09:16 от cote

# 334
  • при моите деца .....
Добро утро!
Днес мисля да сътворя малко по-дълго писание - на работа съм и няма кой постоянно да ме прекъсва!
Първо да се върна към вчерашните постова
Лори Хю - резултатите ти са чудесни!
Деница - много си чаровна. А сега отслабнала - Уау!
Видях и бургаската среща - чакаме и другите снимки!
sissleyy (ще редактирам, че не намерам къде си записах) - много си сладка, толкова чаровна, пък си ми и слабост. А относно любовта, мъжете и килограмите - е нямат угодия - моя сега ще си купува фенер - да търси моя бюст - но компромисен вариант няма - или бюст и г.з - или стройна тийнейджърка Mr. Green !
Видях и едно коремче - само хубави емоции - размечтах се и аз - без това съм на фаза да искам второ дете - мъж ми смята, че трябва да изчекаме - поне да ремонтираме апартамента и да се нанесем. Брей, така и първия път - бях супер слаба като забременях - та качих 24 кг., сега пак съм слаба (не кльощава, а по моята си преценка - слаба) и пак мечтая да си разваля фигурата - но като режимна дюканка - смятам да не се отдавам на баници, вафли, хлябаве и хранене като за двама!
Владизнайко  newsm20
katyadjin, мерси за кафето!
tonito27, добре, че си ти - да оплакна петъчно око - след толкова години с моя мъж - друго си е нещо чужда, пък и младо, и стегнато..... Mr. Green
Последно да напиша за творенията си  кухнята - няма по-вкусно нещо от сьомгата!!! (хапвала съм и преди) - половината направих на скара във фолио, а половината - в тенджера задуших с малко мляко и вода - разкош. За първи пък, откакто съм на режима си правя и сос - е няма такава вкусотия - къде блях до сега newsm78
Днес съм решила да си правя крем карамел (без карамел) на МВ, но трябва да си купя подсладител, че досега нищо не съм си правила! Решила съм де опитам и кисело мляко със степче  Mr. Green - на финала да проям сладко!
Хубав ден!

ПП. cote, е, оплакнах и аз око - пу за мене ДА

Последна редакция: пт, 16 яну 2009, 09:17 от * Боби *

# 335
   Здрасти бандаааа!!!
   Благодаря на всички за ласкавите отзиви от снимките.Срещата мина прекрасно/както винаги/,ама то щом Шуши,Сани,Дени са там-прооосттоооо няма начин!!!
   Блумхен,Нелсън,Ривелка,Крикри,Лепи,Айнур,Гюлбенур,Марчела5,Тонито,Коте,
Сагиии/
сърдя ти се/Музичка,Филюдка,Мистайра   bouquet и всички останали  bouquetДнес е пеееетъъъккк

# 336
Добро утро  Hug
За протокола :продължавам с вас не съм се отказала,но нещо много работа имам и нямам толкова време за писане Sad От вчера пак съм на П и МЦ дойде а с него си отиде и +-чето,та линийката ми е актуална и очаквам нови минусчета Party
Бабка Жабка,честита годишнина,на патерички   bouquet
Зеленко много готино коремче Wink
Изчезвам за сега,прекрасен ден  Heart Eyes

# 337
ДОБРО УТРО МОМИЧЕТА И МОМЧЕТА! С ДЮКАН СЪМ ОТ 14.01.09 започнах с 92кг днес съм 90,2кг с -1,800надолу много съм щастлива!Надявам се да ме подкрепяте!                                                                                                                                                                                                                                              ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ БЪРЗО СВАЛЯНЕ НА ИЗЛИШНИТЕ КИЛЦА.  bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: пт, 16 яну 2009, 09:26 от ЛУСИЯ

# 338
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Добро утро и от моя милост.  bouquet  
 И да се похваля след първи ден П съм -200гр.  Blush
Не е без нищо , но следобяда ще се премеря пак , тогава съм по-лека и незная защо е така.  newsm78 Обичам кантара особено вечерните часове.  Laughing

blumchen_fee , vivolina_1979 , miss_tyra ,  desi_val благодаря ви много. Hug Hug Hug

Владизнайко , много късмет. Успех. Peace

Лусия , дерзай с теб сме. Hug Само напред с минусите. Laughing

Лек и хубав петъчен ден.

# 339
  • Русе
Лусия, дерзай момиче и аз съм новичка от 10.01
успех и много минусчета  welcome
Зла Вещица би ли ме включила в списъка моля. Започнах на 10.01.2009 на 59кг трябва да стана 50кг за сега, като ги стигна ще видя дали ще има нужда от още.

Последна редакция: пт, 16 яну 2009, 10:17 от elan

# 340
Добро утро на всички!
Днес съм само само - 200гр., ама то май не може всеки ден с по -1кг Simple Smile
Успешен ден ви желая, a на unique_  да вземеш изпита!

# 341
Здравейте момичета   bouquet,
 аз съм от силно желаещите да отслабнат, но още кърмя  Rolling Eyes. Прочетох отделната тема (не тук във форума) за диетата и мненията в раздела за кърмачките и съвсем се обезкуражих и затова ви притеснявам тук. Все пак няма ли някаква малка надежда за мен и аз да започна па макар и тая 3-та олекотена фаза (имам предвид няма ли някой от тук присъстващите, който да я е правил и да е имало положителен резултат). Защото се чувствам......като бизон! Едва се нося, като народна песен, ама някоя бавна и тромава народна песен, всичко ми тежи, нося някакви гадни дрехи и направо ме е срам да се гледам в огледалото. имам да свалям 15 кила (може и 17, ама това е максимума).......моля ви да ми дадете малко подкрепа, аз няма да досаждам с тъпите си въпроси, обещавам. Много се радвам за всяка от вас и ви завиждам благородно, дано и аз успея някой ден.

# 342
Добро утро  Hug
Как сте момичета и момчета? Аз снощи сънувах много хубави неща и се събудих в прекрасно настроение. След това като се качих на кантара и ми стана още по-гот. Ми той показа -800  newsm68 newsm44 Ще изчакам да минат П дни и ще си сменя линийката.
Вчера ме беше налегнал голям глад. Ето и какво ометох вчера:
8:00 - мляко с трици
12:30 - Пилешко филе и 2 яйца
15:30 - пилешка пържола
18:00 - извара и малко дробчета
19:30 - риба, калмари, риба тон консерва и желирано мляко за десерт
22:00 - порция дробчета със сърчица
За последното ядене вече бях в леглото и гледах филм. Мойто мъж се скъса от смях с мен  hahaha
Към 24:00 пак ме налегна глад, но реших, че е по-добре да глътна чаша вода и  да си легна, отколкото пак да нападам хладилника.
След толкова манджа мислех, че кантара няма да мръдне, а то какво стана  Mr. Green Ако бях ходила и до ВЦ-то тези дниии....

Лелееее cote, с толкова протеини за закуска, утре всички ще сме с по килце надолу  Joy
petiof4eto - я да се стягаш  bambam ritnik Сложи една дебела снимка на хладилника, една на огледалото и още няколко в лекциитеи всеки път като ти се дояде нещо нережимно, се загледай в тях. Зареди се с режимни храни и се тъпчи с тях колкото искаш. Успех!
 Честити минусчета на всички  Hug Много усмихнат и отслабващ ден ви пожелавам   bouquet
Писна ми да пиша. Хайде къш  Peace

# 343
До "vladiznaiko" - Евала, Пич!

По точно не бих могла да го кажа!!! Поздрави и от мен на Владизнайко!!!Много ме развълнува поста ти.

# 344
  • София
Добро утро и от мен момичета, момчета и въобще на всички Simple Smile. Днес - 500 гр. newsm44
За закуска хапнах едно тричено хлебче на микровълнова, прокарах с водичка, за обяд съм си приготвила бяло пилишко месце, сигурно ще му сложа млекце и ако може newsm78 шарена сол.
Вечеря, може би печена скумрийка.

Момичета страхотни са рецептите! newsm10 newsm64
Мъжът ми много му хареса как ухае хлебчето и искаше и той, но азе не си го давам Stop

Лек, минусов и успешен ден на всички.

Общи условия

Активация на акаунт