Всеки може да има собствено мнение, но Дюкан ни обединява без никакво съмнение -

• 31 167
  • 540
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Здравейте момичета   bouquet,
 аз съм от силно желаещите да отслабнат, но още кърмя  Rolling Eyes. Прочетох отделната тема (не тук във форума) за диетата и мненията в раздела за кърмачките и съвсем се обезкуражих и затова ви притеснявам тук......

Защо не поизчакаш още малко докато спреш да кърмиш и тогава да почнеш с диетата? Знам ,че като човек не може да се понася в кг,всяко отлагане го побърква,но все пак още кърмиш. Hug

# 346
Здравейте  Hug
Днес имам месечинка  Laughing. 3 месеца с вас  Laughing
Да почерпя И да не ви приседне  Mr. Green

Марчелка, тука съъъм Hug Heart Eyes. Честито ти минусче  Hug Нещо нямах много настроение вчера да пиша  Confused. На детенцето ми му тръгна и хремата, цяла нощ подсмърча и се дави  ooooh!. Аз не бях много наред  Stop
Момичета, да ви се оплача сега. Нали оня ден говорихме за ленено семе. Аз намерих направо брашно. Та викам още нея вечер да го пробвам. Ама не с 1 мъничка лъжичка, а цяла супена  Whistling. Не питайте какво стана  Stop. Два дни се чистих яката  Rolling Eyes. Днес вече май съм добре. Така че един съвет, който не пробвал до сега, да започне с минимални количества, че да не стане като мене. То едно притеснението, после неконфортно  Stop. И тук искам отново да благодаря на Фийлгудчето Hug Heart Eyes, ако не беше тя...
Бургазлийки, както винаги на линия и прекрасни  Hug Heart Eyes
Много сте готини весито, Shushy, sanny, деница  bouquet
Блумче,  Hugдано се оправи и твоето детенце Praynig. Знам какво е, на гърба ми е в момента.
sissleyy, страхотна си и така  Hug
Зелено човечеHug Heart Eyes

Сега ще прегръщам, ще млящя, не съм го правила отдовна  Mr. Green Марчелка, Весито5, Фийлгуд, Блумче, Филюдка, Смайлис (няма я, но дано да чете), Гюлбенур, Вещи (че ме премести при третофазничките  Simple Smile), Коте, Саги, Бейби дол, Горда, Тонито 27  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 347
  • Варна
Айнурчеее, честита месечинка!  Heart Eyes И бързо оздравяване на малкия сладур! Praynig
Блумхен и твоето детенце да се оправи скоро!  Hug
iv_mikova , шарена сол може.  Hug
ralli , браво за минусчето! Ето така се отслабва с ядене!  Laughing

# 348
Добро утро! newsm46

Отчета ми е следния: Днес е 10 ден от моя ударен етап и кантара показа 63.9 кг. Много съм щастлива  Hands Clap

Мисля от утре да мина на 5 дни ПЗ пък ще видим какво ще покаже кантара Simple Smile

vladiznaiko   202uu omm Браво!

Благодаря ви, че съществувате да има къде да се мотивирам!  lovekiss

# 349
Благодатя много на всички момичета за подкрепата.Наистина съм решила вече да се взема в ръце,ако не за друго просто ме е срам от вас  Embarassed и от всички,които толкова ми се радваха като смъкнах някой и друг килограм.Пожелам успех на всички в борбата с килограмите.Успешен "протеинов" петък.Довечера мисля да ходя на лов за протеини,дано ми подействат отслабващо  Joy

# 350
  • Разград
Владизнайко -  smile3501 smile3501 smile3501!

# 351
Добро утро и от мен,
да подхвана първо petiof4eto.Мила ,да не си си помислила повече за ФаФли,пасти и други такива  Naughty.Знаеш колко разнообразни рецепти за десерти има.Ето вчера точно за 5 минутки си скалъпих панакота.Бум в хладилника и днес имам десерт.Прави си желирани млекца със степче,кекс за следобедно кафенце,чийзкейковете са божествени (и тирамисуто е мммм...),торти хиляда варианта ...Да продължавам ли?Проблемът с тях е само,че е необходимо да се сетиш предварително,да си ги направиш и заредиш хладилника.Не забравяй и да следиш разрешените количества млечни продукти на ден.Ако мислиш,че ще ти е малко,добавяй и водичка (умерено естествено) и воаля  Hug.После само беж до хладилника и newsm55.Зареди се и с кола лайт.Другото за мотивацията момичетата вече са ти го казали.Виждам,че си преполвила пътя до желаното от теб тегло,така че вярвам,не само ще запазиш сегашните си кг,но и ще докараш нещата до край.Прегръщам те,успех  Hug.
   Бургазлийки,много сте готини бе мацки  Heart Eyes шЪ сЪ ФлУбА във вас  Joy Joy Joy.Страхотно изглеждате вкл. и ти Шуши.Някъде те бях виждала на снимки от предишни срещи,но сега ми изглеждаш още по-вталена.Давай все така и не забравяй,че който не пише във форума не отслабва  smile3503
Аз чакам с нетърпение неделята,че да се запозная с героините от сериала "Любоф фърчи навсякъде" или както му е там името  newsm62.Ама имам една чуденка.Как ще се разпознаем в калабълъка?Аз ще нося горящ вестик под мищница,а вие?  hahaha hahaha
Ralli -800 грама  Shocked,страхотно.И това само за един ден!!!Евала.
Emma,Аз пък бих те посъветвала да минеш на трета олекотена фаза,нали все пак е точно за кърмачки,но по-добре чуй и мнение на някое момиче,което вече е било на нея.Виж от списъка на първа страница кои са или са били на този режим и им пиши на лични.
Иначе за мен нямам с какво да се похваля,днес съм на същия хал като вчера.Но пък и сама съм си виновна.Вчера за първи път си взех кола,а и обядът ми беше от вакумирани филенца и едното пакетче беше доста солено ...Явно съм задържала течности,така че нека ми е за урок и да избягвам тези двамата в менюто ми  Naughty.Днес ми е последен П и от сега ми текат лигите                        за утре ПЗ.Още се колебая между телешки кюфтенца с доматен сос или прясно зеле с пилешко постара египетска рецепта  smile3503,която ако се получи ще я споделя Hug.

# 352
Честита ти месечинка Айнурче, пожелавам си същата воля и търпене като твоята Praynig
ЗДРАСТИ на всички други които намират подкрепа и кураж , вдъхновение да продължат тук , аз съм още в началото но се надявам в най -скоро време и аз да се хваля с месечинки.Лек и успешен ден на всички.
И мноооого минусчета Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 353
Здравейте и от мен готини момичета и момчета!

Днес пък аз нещо нямам насторение за писане, но не мога да пропусна.

Айнурче, честита ти месечинка! Желая ти всичко най-хубаво от сърце. Да си изкараш третата успешно, да си задържиш постигнатото. Ти си много хубаво маце - отвсякъде!  newsm51
 Joy Пък скоро ще те ползвам за консултации по трета!  Joy

Владизнайко -  newsm10, успех и сбъдната мечта!

Елан - яж повечко кюфтенца, не едно! Освен ако не е биг размер. Wink. Виж Рали и се учи!

Честито на всички с намаления, и аз имам едно ню-ню!

Бургазлийките - както винаги много свежи, усмихнати, готини!   bouquet  Сани, Шуши, Деница, Весито -  Hug

Фийлгуд - благодаря за рецептата!  Hug
Марчелка -  smile3534
Деси Вал - тъкмо за теб си мислех, че нещо те няма. Wink

Сислей, Меги - какви сте млади и хубави, пу! И как всички като мен сте станали около 70 от около 55! Тез числа трябва да са магически! Joy Joy. Ще си ги върнете, ако го искате! Но и сега сте супер!.

Днес нещо не ми се бачка, петък е все пак!
Лек ден!

# 354
  • София
Добро утро момичета и момчета

да се похваля премахнах 1 кг от 3-те качени  newsm44
Aynur честита месечинка
Мернах едни снимки на sissley  и не мога да не отблежа ,че си много сладка
Монро мила къде се изгуби

# 355
  • Попово
Здравейте момичета   bouquet,
 Все пак няма ли някаква малка надежда за мен и аз да започна па макар и тая 3-та олекотена фаза (имам предвид няма ли някой от тук присъстващите, който да я е правил и да е имало положителен резултат). Защото се чувствам......като бизон!
здравей, и аз съм така...
ако искаш мога да ти кажа аз какво ям и какво не и да си кърмим и да си слабеем- в трета олекотена Simple Smile
и за да не пълним темата можеш да ми пишеш на лични
 Hug

# 356
Добро утро, дружинка!  Hug

Две, три думи преди да започна работа...
 ФИЛЮДКА, Коте, весито5, айнур - благодаря ви за гушките   bouquet , друго си е дюканка да те гушне Flutter, веднага се чувства човек по-добре  Heart Eyes  Hug
Коте, Айнур, mar4ela5, мерси за загрижеността - спадна й температурата на щерката Peace, дори отиде на училище ooooh!, аз й викам "стой в къщи", тя се инати, че иска на училище, луда работа Crazy, какво им става на тея деца newsm78, ама пубертета е виновен за всичко  Wink
Айнур, честита ти месечинка и бързо оправяне на теб и детенце!  Hug   bouquet

вчера:
сутринта кафе с мляко 0,1%
на обяд - едно кюфтенце от телешка кайма с лук и яйце и печени 1 гъба и две цветчета броколи
след обяд - едно сварено яйце
вечерта - 2 пълнени чушчици с каймата от кюжтенцата и домати, без масло и желирано млекце - 1/3 от кофичката мляко
Добре ли е?
елан, мила, страшно малко ми се вижда твоето ядене - закуска нямаш (кафето не го броим за закуска Naughty), обяд - само едно кюфтенце  #Crazy и съвсем малко зеленчуци, триците не ги видях никъде.  newsm78 Организма като получава оскъдно количество храна - пести и така не се отслабва  Peace
ралли, менюто ти и резултатите са ти бонбон Peace, не се учудвай - тялото хаби повече калории да обработи белтъчините отколкото получава от тях, от там идва и парадокса - колкото повече белтъчини ядеш, толкова повече отслабваш.  Mr. Green

И накрая се самоцитирам от преди 2 месеца и допълвам:
Ей, ще ставам вече зла и ще се карам на всеки, които напише още веднъж "имам само -500гр." или "имам малко минусче от 0.5кг" или "имам минус 500гр. - нищо не е, ама и на това съм доволна"   Naughty Момичета, гледайте реалистично и позитивно на нещата - това е "имам цели -500гр." или "имам голямо минусче от 0.5кг". Peace  Плюс това не са много диетите с толкова бързи и забележителни резултати както тази, за да ги омаловажаваме по този начин... А и не сте ги качили тези килограми за един ден, нали?!  Mr. Green И трето, последно - знаете ли, че да свалите 200гр трябва да направите 2 часа джогинг  #Crazy, така че помислете дали наистина е нищо -200гр.  Peace  Hug   (За пояснение - казвам го с най-добри чувства към всички, моля да не се засегне някой, и го повтарям същото сега има много нови момичета, някои от които може би имат грешна представа и очаквания и така само се самонаказват излишно!)

Лек и усмихнат ден!  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 16 яну 2009, 10:48 от blumchen_fee

# 357
  • софия
ДобрютрУ! newsm47
Днес ще го карам на "без думи" Whistling

Туй за Айнурчето, Hug другите,нЕма да пипате.То ни е месечинка днес. newsm51
Доре,Аби,Нелсън,туй за вас!По азбучен ред да няма кавги. Mr. Green

Изкъпан,натокан,годен за употреба.
Криииииии,подарък за показанията на Кантарина.
И да се подмажа малко на началството.......

# 358
  • София
Здравейте и от мен, моля да ми дадете съвет . Миналата година свалих 7кг. с тази диета, но я спрях защото мислех че ще ми овисне корема. Както и да е сега пак я започнах, но за 10 дни  кантара не отчете никакви резултати. 2дни ядох всичко и мисля от утре пак да я захвана. какво ще ме посъветвате?
Ети9  Hug Мисля си, че не е трябвало да я спираш, но... няма значение.
Започвай я веднага, само сподели какво си хапвала през тези 10 дни... Много е странно да не помръдне кантарът!  newsm78 Стискам палци!   bouquet И си напиши менюто за днес   chef
Поздравления за минусчетата на всички!  Hug

# 359
Марчелка, благодаря   bouquet
emilia.st, благодаря  bouquet, пожелавам ти същата воля и натеб  Hug
Гюлбенурче, мерси  HugWhistling аз консултант  Mr. Green. Ще опитам ама  Mr. Green. Да ти кажа честно, не искам да правя гала вечери  Stop. Винаги след гала съм +1 кг, но после пък докато не го сваля, не правя друга гала  Mr. Green. Вчера протинов ден успешен, вчера и днес съм отново 62 кг., така че мога да си направя май гала вече а  Mr. Green?
Лепи, мерси Hug и честито ти минусче  Simple Smile
Блумче, прегръщам те пак  Hug, благодаря ти и дано вече не вдига температура малката  Praynig
Ооооуууу, Слабееее, мерси мацко   bouquet. Ще якарам и аз без думи, че си глътнах граматиката  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт