Отговори
# 135
Привет и от мене,аз докато се завъртя и вие вече сте почнали нова тема и сте я прополвили, браво на вас! Привет на новите мами и дано всички заедно стигнем успешно финала.А на празнуващите днес и предните дни честити с закъснение с най добри пожелания  bouquet

# 136
аз отивам пак да ям........днес за 3 път
Ох и аз. BlushКога ще намалее тоз апетит. Crazy
Добре дошли на всички нови мами. Hug

остави 3-я път и плодове си купих а до 19:30ч има още 4 часа ще имам минимум още 1 ядене Sad и после що ме мислят за бременна хахахаххах с тоз корем се едно съм в 6-7м.  #Crazy чудя се дали ще успея да се скрия още 2 седмици...от шефовете newsm78 Embarassed

# 137
Лекарката при,която ще ходя в Тина Киркова ми обясни,че 400лв.се плаща пакет,който ти включва всички изследвания през бременността без генетичните
Да,това е,ако си с платен прием,но по принцип в ТК може да си водиш консултацията и по ЗК,ако платеното не те устройва.

Какви са тези генетични изследвания?

Не се бях замисляла, че и по ЗК може да има ЖК в Тина Киркова. Simple Smile Любопитно ми стана обаче това с допълнителното заплащане към ЗК от 150лв дали го има навсякъде като опция. Трябва да проверя кои лекари работят с касата.
А платената е принципно толкова, да - 400лв., без значение колко и като честота, и като разновидност изслевания ще изисква всяка една бременност.

# 138
Хей, сега се връщам от преглед. Бебочето ми е пораснало. newsm44 Имаме сърдечна дейност, много съм щастлива, че си го видях.
Отговаря си на седмиците плюс минус някои друг ден.
Сега съм доста по-спокойна. Ехографът беше много зле както си и знаех и не можа да ми измери бебчето,камо ли пък да ми даде снимка. Но въпреки това съм много щастлива и спокойна.
Моята лекарка по ЖК дето сега ходих изобщо не ми е казала, че ехографите са ми само 3. Вика ме през 20тина дни.
Аз се радвам де, щото така ми спестява парички от ходене в Токуда, а и се насладавам на бебчо по-честичко.

Говорихте за д-р Маленов, да не би да се казва Константин? newsm78 Защото в това ДКЦ до нас пише, че той приема там също.
Видях му табелката на вратата.

# 139
Хей, сега се връщам от преглед. Бебочето ми е пораснало. newsm44 Имаме сърдечна дейност, много съм щастлива, че си го видях.
Отговаря си на седмиците плюс минус някои друг ден.
Сега съм доста по-спокойна. Ехографът беше много зле както си и знаех и не можа да ми измери бебчето,камо ли пък да ми даде снимка. Но въпреки това съм много щастлива и спокойна.
Моята лекарка по ЖК дето сега ходих изобщо не ми е казала, че ехографите са ми само 3. Вика ме през 20тина дни.
Аз се радвам де, щото така ми спестява парички от ходене в Токуда, а и се насладавам на бебчо по-честичко.

Говорихте за д-р Маленов, да не би да се казва Константин? newsm78 Защото в това ДКЦ до нас пише, че той приема там също.
Видях му табелката на вратата.

Бравооооооооо само така нека да растът бебоците сега това им е работата да растът че мамите да са по-често усмихнати Simple Smile

# 140
Много сте активни момичета, това е добре  Hug!
Качих малко снимки в албумчето ни! А пък и в подписа ми има още за желаещите да ме видят  Laughing!!!
Всички сте много хубави!

# 141
ААААААААА имате страхотни деца 100% бебоците няма да са по-назад да видим аз какво ще го снеса хахаххаах Пу да не им е уруки Simple Smile

# 142
Ето малко адреси на магазини за бременни:
Асита
Облекла и бельо за бременни
ул. Граф Игнатиев №3 (под колоните)
02/9862257

Мами
Производител на облекло и бельо за бременни
ул. Княз Борис І №55 (до ул. Уилям Гладстон)
02/9810147
0888/577478
mami_fashion@abv.bg

Мамма Дона
Производител на облекло и бельо за бременни
ул. Цар Самуил №33 (до ул. Солунска)
02/9530543

Мис Макси
Облекла за бременни
ул. Пиротска №28
087/589962
ул. ''Алабин''
на ъгъла с ул. ''Княз Борис І''

Premaman
Всичко за бременни майки и деца от 0 до 10 годишна възраст.
бул. Тодор Александров 11, до БУЛБАНК
тел. 0899/844 812

АМОРЕЙ
бул. Фритьоф Нансен 29

Малкият ЦУМ, втори етаж
ул. "Пиротска"

РЕНИ
бул. Витоша, в Търговски център "Витоша Булевард"

Бомбай
ул. Черковна - до спирката на рейс 120 - между бул. Мадрид и ул. Франсис де Пресансе.

Бюти Мама
Кооперативен пазар - Люлин, от лявата страна на централния вход на търговския дом - от към трамвайната линия
павилион № 61, зад бирария Майорка

Магазин за бременни
Пазарчето на Младост 1, зад блок 43
Минават се пътеките в посока Младост 1А, вляво има 3-етажен магазин за обувки, до него кафе. Подминава се и кафето и вдясно има 3 магазинчета - това на ъгъла е за бременни.

Mothercare
ул. "Леге" 6

Oфис - магазин за бъдещи майки " BOY or...GIRL?"
ул. Пирински проход 45А, магазин 2, http://www.boyorgirl-bg.com/

# 143
Някак си много исках да напиша тук, че малкият Алекс на мама Хекси от Септемврийки 2007 ще се оправи. Една добра вест слава Богу!!!

# 144
Благодаря ви за посрещането, момичета   bouquet

Домашният любимец е част от семейството вече близо шест години, живее с нас и нямаме никакво намерение да се разделяме. Абсолютно добронамерен е, така че не допускам прояви на ревност подобни на тези при Лилия. Беше подарък за голямата ни дъщеря, която между другото е родена на 6-ти август.

Аз се регистрирах в ЖК, макар в момента да се чудя защо. Повечето от изследванията, които направих не бяха по ЗК. А и нямам никакво намерение да позволя да ме преглежда друг, освен лекарят, който избрах, и на когото ще разчитам да води и раждането. Та за едното мерене и теглене май нямаше смисъл.

Много се радвам за Алекс!

# 145
Здравейте! Аз съм една от Вас и чак сега се осмелих да пиша. Имам едно притеснение, че вече все по- рядко ми се гади и това е така от 9-та седмица. Дали това означава проблем? Хормоните би трябвалода са в своя пик?!!!!
На всички Ви пожелавам най-красивите и здрави бебета!
Благодаря, че Ви има!

# 146
fmania, добре дошла за въпроса ти не мога да помогна, но днес и на мен по малко ми се гади през деня, след като на обяд хапнах 2 кроасана на Лагард с кис млекце и се по4увствах страхотно и за пръв път не ми се гадеше от доста време насам. Но гърдите ми продължават да растат, меря си ги и ... 3см отгоре  Embarassed ма те бяха бая малки. Нека кажат моми4етата които са по напред с материала кога спря гаденето?

# 147
Еднояйчните близнаци може да са и разнополови... никой не може да е сигурен, че щом са еднояйчни ще са от един и същи пол... все едно да си сигурен, че разнояйчните са от различен пол  Naughty Дали са еднояйчни или не се преценява малко по-късно до колкото знам.. по плаценти и други неща, от които не разбирам и не се ангажирам с това мнение, но за половете съм сигурна  Peace

За домашните любимци питах по-скоро дали има опасност по време на самата бременност, а не като се роди бебко...

За гаденето.. сякаш още ми се гади всеки ден по много малко... но още го усещам. Значително намаля обаче Peace
Гърдите ми винаги са си били големи.. не знам пораснали ли са, но си ги усещам някак... напрегнати и ... не ме болят постоянно, но си ги усещам по-различни.

Аз утре съм на консултация... да видим как е бебко  Praynig

# 148
Мами, ще ми помогнете ли и ще ми кажете ли как и аз да кача снимката от ехографа на моето бебче?  Two Hearts

# 149
Момичета по цял ден ви чета на работа, но нета ми е ограничен и не мога да пускам мнения.Много са ви порастнали коремчетата и са много хубави!
Относно домашните любимци имахме котка 3 години /снимката от аватара ми/, но лекар ми каза да я махнем и отиде за коледен подарък на нашите в Стара Загора.Иначе цял живот съм имала котки и сигурно вече съм изкарала токсоплазмозата.Доста ми липсва животинката, но като се роди бебето няма до го усещам.
Относно дрехи аз пазаря от Ларедут и ще поръчвам направо за лятото, защото за сега корема ми не расте, а и панталоните ми са с ниска талия.Доста по-евтино е и качеството е добро, а и в момента текат годишните намаления, които достигат до 90%.Ето линкове за това, което съм избрала:
http://www.laredoute.fr/vente-bermuda-facon-jupe-culotte-de-mate … tegoryid=53637257

http://www.laredoute.fr/vente-tunisien-sans-manches-femme-cocoon … tegoryid=53626824

А за ЖК искам да ви питам имахте ли проблеми със записването, защото аз онзи ден се записах с голям зор и такова унижение не бях преживявала скоро.В тази връзка в следващите два броя на списание "Девет месеца" ще бъдат публикувани правата на бремените

Общи условия

Активация на акаунт